Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.683
- Πόντοι
- 3.575
Ακριβως ετσι ειναι .....αναλογως τα βιωματα,μαγκα..
(μην ξεχνιομαστε)Ακριβως ετσι ειναι .....αναλογως τα βιωματα,μαγκα..
(μην ξεχνιομαστε)Πρωτος στην μαλακια....ετοιμος να την πεταξει....ρε μαλακα βρηκες cheat που σου ειπα κανε και κατι χρησιμο ρε εκτοπλασμα.![]()
δεν εχουμε πονηρο μυαλο εμεις,παλιοπαιδοτο σοβαρεψατε ρε αγορια.εγω αλλου το πηγαινα![]()

μπα....ειμαι τελειομανης και θα αγχωνομουνΕχεις δηλωσει συμμετοχη?![]()
Γενικευεις φιλε μου.....Μαλιστα......εσυ ξερεις πολλους που να μην κρεμονται απο την φουστα της μαμας?Ουτε για χεσιμο δεν πανε αν δε το πουν στην μαμα....
καως.εσυ δεν εισαι πανω απο 35 ειπαμε?δεν εχουμε πονηρο μυαλο εμεις,παλιοπαιδο![]()
ο αντρας δε χρειαζεται να το αποδεικνυει..
Οχι μωρε πλακα κανουμε και εμεις....το σοβαρεψατε ρε αγορια.εγω αλλου το πηγαινα![]()
Που το πηγαινες ?το σοβαρεψατε ρε αγορια.εγω αλλου το πηγαινα![]()
κλεψια ρε τυπε...για τα παιγνια..... ;)το cheat τι ειναι ?
ακομα κι αυτοι που αποκαλεις πορδες,ξερουν να μετρουν τον αντρα,πιο πριν...χρειαζεται φιλε μου... αλλα οταν χρειαζεται.
Γιατι υπαρχουν πορδες οι οποιες νομιζουν πως ειναι ανωτεροι ;)
εκει θα φανε την μαλαστουπα με υπομονη και ψυχραιμια και θα τα χασουν σε καποια στιγμη
εκει δινεις το τελειωτικο και αποτελειωνεις.![]()
ελα τωρα που δεν καταλαβαινεις?Που το πηγαινες ?
ηλικιακα εννωεις;γιατι με εχεις μπερδεψεικαως.εσυ δεν εισαι πανω απο 35 ειπαμε?![]()
σωστος ....Σιν αν καποιος μενει με τους γονεις ειναι συναρτηση πολλων πραγματων..Μπορει να μενει μαζι τους για βιοποριστικους,κοινονικους, λογους υγειας κτλΒεβαια υπαρχουν και αυτη που βολευονται..
κλεψια ρε τυπε...για τα παιγνια..... ;)![]()
Ειχες κλεισει ραντεβου με τον δημητρη και δεν ηρθε???????ελα τωρα που δεν καταλαβαινεις?
ΥΓ γιατι δεν ηρθες? >![]()