Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια στα στενά της Φυλής  οπού σήμερα τα σπιτάκια μετά την χθεσινή σκούπα λειτουργούσαν κανονικά.
Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Μίνα ,όχι η υπέρβαρη απο Διδύμου 20 και Αγκύρας.Η συγκεκριμένη ήταν κοντή με κοντά ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια και μερικά παραπάνω κιλάκια.Μεγαλοκοπέλα,αδιάφορη.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Διδυμου 27 ήταν η Ιονέλα νεαρή κοπέλα με παραπάνω κιλά,αδιάφορη με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Ό όροφος κλειστός.
Διδύμου 20 κλασσικά εκεί η Φωτεινή τον τελευταίο καιρό.Διδύμου 18 υπόγειο η Σύλβια απο Κωλοκυνθούς 38 όροφος ,σταθερά εκεί (στο 18)τα απογεύματα.Ξανθιά με κοντά μαλλιά και piercing με κώλο και γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,αδιάφορη.Διδύμου 16 η Νταιάνα,Ρωσίδα  ξανθιά μιλφ με πιασίματα.
Διδύμου 8 ήταν η Άννα απο Φυλής 40 παλιά και πρόσφατα πριν μία εβδομάδα Αχιλλέως 51 απόγευμα.Ψηλή με μακριά καστανά μαλλιά,και φαρδοκώλα με λίγα παραπανίσια κιλά.Ανακοινώθηκε το βασικό πρόγραμμα και όχι τα εξτρά που έκανε στα άλλα μαγαζιά.Στο δωμάτιο μέσα είναι μέτρια.
Φυλής 40 η Τάνια κοντή με ξανθά μπουκλωτά μαλλιά και φαρδοκώλα.Ξεκίνησε απο Αχιλλέως 51,μετά Φυλής 80 για λίγο,Φώκαιας 17 ισόγειο και τώρα τελευταία τα απογεύματα δουλεύει εδώ.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Φυλής 54 ήταν δύο κλούβες της αστυνομίας και είχαν ανεβεί στον όροφο.Δεν ξέρω τι έγινε όποιος γνωρίζει το συμβάν ας πει.
Φυλής 66Α ήταν η Τατιάνα σταθερά εκεί τα απογεύματα,19 χρονών λεπτή όμορφη κοπέλα με μακριά μαύρα μαλλιά και ολόσωμο κορμάκι.Τα βασικά.
Το Φυλής 74 ήταν ανοιχτό και έχει 2 σαλόνια,2 υπηρεσίες και 2 κοπέλες.Στο σαλόνι αριστερά ήταν κοπέλα λεπτή με κοντά καστανόξανθα μαλλιά ομορφούλα με 69.Στο σαλόνι δεξιά ήταν κοπέλα ψηλή,με κιλάκια αρμονικά κατανεμημένα,καμπυλάτη ομορφούλα με γυμνό τσιμπούκι.Φορούσε ολόσωμο τιγρέ.Πρόκειται για την ίδια κοπέλα που έχετε δει απογεύματα στη Φώκαιας 22 υπόγειο.
Φυλής 80 κοπέλα ψηλή,λευκή,με καστανά μαλλιά ράστα,απλώς όμορφη με πρωκτικό.Όμιλούσα καλά τα ελληνικά.
Φυλής 61 2 κοπέλες η μεγαλοκοπέλα Ρόζα ψηλή με ξανθά μαλλια λίγο πιο πάνω απο τους ώμους και νταρντάνα μαζί με μία κοπέλα πιο κοντή με καστανόξανθα μαλλιά και λίγα κιλά παραπάνω αδιάφορη.Δεν ανακοινώθηκαν εξτρά υπηρεσίες.
Φώκαιας 17 ήταν η Μόνικα η Λετονή με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Τα πρωινά δουλεύει Αγαθουπόλεως 54.Πολύ καλή την συνιστώ.
Στο Φώκαιας 19 2 κοπέλες σαν αδελφές.Μία ψηλή με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους.Και μία λίγο πιο κοντή απο την άλλη ελαφρώς μελαμψή με καστανά μαλλιά.Περίπου ίδια χαρακτηριστικά προσώπου.69.
Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η Ελίζα με κοντά καστανά μαλλιά με πολύ λίγα παραπάνω κιλάκια.Βασικό πρόγραμμα.Στο ισόγειο ήταν η Ευα,ίδια κοπέλα πριν μία εβδομάδα είχε κάνει ντουέτο με την Ελβίρα.Είναι αρκετά όμορφη λεπτή με μακριά μαλλιά καστανά.Κάνει τα βασικά.Στον όροφο η Ρωσίδα Αλμπίνα απο Ιάσωνος1πρόσφατα,ψηλή,ξανθιά,νταρντανογκόμενα.
Φώκαιας 22 όροφος ήταν η Στέλλα λεπτή,λευκή,όμορφη κοπέλα με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Χωρίς εξτρά.Στο υπόγειο ήταν καινούρια κοντή,λευκή,κανονικών κιλών μεγαλοκοπέλα,με κάπως σχιστά μάτια.Πρωκτικό.Σκυλογκόμενα.Στα υπόψιν.
Φυλής 67 ήταν η Ανδριάννα καβλέ σκυλογκόμενα και η Αντίνα αμφότερες με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Η Μόνικα αγνοείται αν την εντοπίσετε ενημερώστε.
Στο Μονής Προδρόμου υπόγειο 2 κοπέλες η Ρωξάνη όμορφη αθίγγανη γκόμενα γυρολόγος των μπουρδέλων Φυλής και Μεταξουργείου.Έπιπλο μέσα.Και μαζί της ήταν η κοπέλα με τα μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα και μεγάλο τατού στο πλευρό.Έχει δουλέψει σε ντουέτο στο Φυλής 92 υπόγειο δεξιά καθώς και στο Φώκαιας 19.
Στο βαπόρι ήταν κοντή κοπέλα με λευκό δέρμα μαύρα κανονικά μαλλιά με σκυλέ τραχύ πρόσωπο για μένα καλή.Πρωκτικό, πριν μία βδομάδα απόγευμα είχε δουλέψει και στο ισόγειο Φωκαιας 22.Καινούρια.
Φυλής 92 νέο υπόγειο αριστερά ήταν η Τάνια με την κωλάρα.Να τονίσω οτι δεν έπαιρνε πακιστανούς για όσους τους ενδιαφέρει.Που το θεωρώ καλό.
Φυλής 71 υπόγειο ήταν η μιλφ με τα κοντά καστανόξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών που παίζει τελευταία εκεί καθώς και Φώκ 22 υπόγειο.Έχει κριτική απο τον speed.
Tέλος στο Φυλής 65 όροφος δοκίμασα την Κάρμεν για να πειάσει τόπο το 20άρι η οποία και βελτίωσε το μακιγιάζ της.Συμπαθητική κοπελίτσα σχετικώς όμορφη αλλά απο κρεββάτι βάζει τα γυαλιά σίγουρα στις συναδέλφους της.Άξια!! Θά ανεβάσω και κριτική.
Μένει μόνο να εντοπίσω και την Μόνικα.
 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
40
Like
3.391
Πόντοι
4.587
Παρασκευή βράδυ 23:00
Φυλής 71 ισόγειο Είχα από καιρό στα υπόψη την Άννα την τσαουσεσκίνα που μου είχε κάνει ήδη εντύπωση από το 92 δεξιά όπου εκεί δούλευε και δουλεύει. Πέρασα στον οίκο όπου ήμουν μόνος και έρημος. Μετά από λίγο εμφανίστηκε η  Εύα η τσα2 φέρνοντας μαζί της την Άννα. Με πλησίασε και κάθισε επάνω μου και άρχισε τα κωλοτριψίματα. Πέρασα μέσα αφού το είχα ήδη στο πρόγραμμα. Η τσαουσεσκίνα την έχει τη πουτανιά εκ γενετής. Είναι ωραίο κορίτσι και πολύ χαλαρή στο πρόγραμμα της αρχίζοντας με πιπιλιές στο λαιμό και γλύφει όλο το σώμα. Δέχεται χαϊδέματα παντού και έχει σφιχτή κωλοσουφρίτσα που δεν την δίνει. Νίμου αρωματισμένο και πολύ καθαρό. Πίπα με προφύλαξη και βαθιά αρπάζοντας τα @@ τρίβοντας τα. Της το έχωσα ιεραποστολικά και όταν ήρθε η στιγμή έβγαλε το λάστιχο και τα έριξε όλα στα στήθη της όπου πλημμύρισαν τα πάντα.. Μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ καλό, καθαρό τεμάχιο της Φυλής και το παράβολο των 20 έπιασε τόπο. Όταν βγήκα από το δωμάτιο ήρθε ή Εύα η οποία ήθελε να μάθει στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων  
αν πέρασα καλά. Βέβαια ναι, και μία καλή κριτική για τα συνεργάσιμα κορίτσια είναι απαραίτητη. Στο Φυλής 67 η Μόνικα είναι άφαντη. Πιστεύω ότι πρέπει να την έχουν στείλει σε κανένα ελαιοτριβείο της Αθήνας επειδή ο σωματότυπος της και η παράλληλη καύλα που βγάζει είναι ο καλύτερος συνδιασμός για εκεί.
 

vagzav

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2010
Μηνύματα
88
Like
0
Πόντοι
0
ερωτηση: Η Φωτεινη απο Διδύμου 20 έχει φυσικό βύζο?
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Bόλτα σε Μεταξουργείο και Φυλής σήμερα στην πρωινή βάρδια σε αναζήτηση καλών υπηρεσιών.
Ιάσωνος 44 ήταν 2 κοπέλες ,η Βαλεντίνα ψηλή ανδρογυναίκα ομιάζουσα με παλαιστή του σούμο απο Ιάσωνος 46 αριστερό ισόγειο και κοπέλα μελαμψή κανονικών κιλών με μάτια σχιστά αδιάφορης εμφανίσεως.Στο Ιάσωνος 46 όροφος ήταν η παχουλή ξανθιά κοπέλα που είναι τώρα τελευταία εκεί με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.
Στο μεσαίο ισόγειο ήταν η αγελάδα Στέλλα με τις βυζάρες μαζί με την δαμάλα Λούντα.Στο αριστερό ισόγειο ήταν η Σαμπρίνα η γνωστή γυρολόγος όμορφη κοπέλα αλλά παρέχει αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες και για  αυτό δεν θα πάρει αναβάθμιση για κάτι καλύτερο.
Κωλοκυνθούς 38 όροφος ήταν κοπέλα  με περίεργη σωματοδομή συγκεκριμένα απο την μέση και κάτω έχει πολύ φαρδιά περιφέρεια με κοντά καστανά μαλλιά,αδιάφορη.
Στο ισόγειο μετά απο πάρα πολύ καιρό πέτυχα την Μίκυ όμορφη ξανθιά Ρουμάνα με τα μαλλιά της σήμερα πιασμένα σε 2 κοτσιδάκια.Η πρώτη μου κατάθεσή εδώ όπου πληροφορήθηκα οτι θα δουλεύει συνήθως μεταμεσονύκτια βάρδια.Πολύ καλή αλλά αυτή την φορά δεν έγλυψε τόσο καλά τα αρχίδια.Υπάρχει κριτική για την συγκεκριμένη.
Ιάσωνος 31 υπόγειο με 10 ευρώ πήδαγες μεγαλοκοπέλα Ρουμάνα ψηλή,με μαύρα κανονικά μαλλιά και ολόσωμο να κρύβει το άσχημο σώμα της.Τσιμπούκι no plastic,μουνί και κώλο plastic.
Kωλοκυνθούς 63 αριστερά καινούρια κοπέλα αθίγγανη με μακριά μαύρα μαλλιά πιασμένα κότσο,λεπτή,με σημάδια που αφήνει η ιλαρά στο προσωπό της,σκυλογκόμενα γαμήσημη.Πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι για Έλληνες.Στην ευθεία ήταν κοντή αθίγγανη κοπέλα κανονικών κιλών με μεγάλο τατού στο κορμί με κανονικά καστανόξανθα μαλλιά,σκυλογκόμενα γαμήσιμη και αυτή.Η τσατσά είπε special  τσιμπούκι και πρωκτικό.
Λεωνίδου 6 κοπέλα κανονικών κιλών με μάτια σχιστά σαν τυφλοπόντικα.Ίδια με την άλλη που δούλευε σήμερα στο Ιάσωνος 44.Να είναι αδελφές;;Δουλεύει εδώ συνήθως πρωινά.Αδιάφορη για μένα.Τέλος Καλλέργη 33 κοντή υπέρβαρη με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,αδιάφορη,συνήθως εκεί πρωινά.
Συνέχεια στο Διδυμου 27 ισόγειο όπου ξαναπέτυχα πάλι την Ζάνα με το βασιλικό τσιμπούκι πρωινή.Στον όροφο σήμερα ήταν η Ιονέλα που δούλευε κάτω χθες.Παχουλή αδιαφόρη με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.
Φυλής 74 καινούριο σήμερα κλειστό με αναμμένο φωτάκι. Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα ψηλή λεπτή με ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και σχιστά ματάκια.Εικάζω οτι είδα την Ρουσλάνα απο Ιάσωνος 1 αφού τελευταία οι εν λόγω οίκοι φένεται οτι ανήκουν στην ίδια αλυσίδα.
Φώκαιας 22 ισόγειο πιπίνι κοντό με λευκό δέρμα αδύνατο με πολύ πυκνά μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά μέχρι την μέση της.Ακούς Φαρκέλι;;Yποψία όμως περούκας.Ανακοινώθηκε πρωκτικό.Στο υπόγειο ήταν σταθερά η Άννα η Βουλγάρα η ξανθούλα  που επέστρεψε πρόσφατα πριν μία εβδομάδα πάλι πίσω στον εν λόγω οίκο.
Φυλής 67 σήμερα συνέχιζε η Αντίνα απο εχθές το απόγευμα με πρωκτικό.Τέλος στο Φυλής 65 2 κοπέλες ψηλή ζουμερή κοπέλα με ολόσωμο μαύρο να κρύβει τις ατέλειες με γυμνό τσιμπούκι μαζί με την Κάρμεν που κάνει επιπλέον και πρωκτικό.Μην ρωτάτε καθόλου για την συνέχεια....Β γύρος με την Κάρμεν και στο δωμάτιο έγινε της πουτάνας το κάγκελο στην κυριολεξία αφού με θυμόταν απο χθές απόγευμα.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Με την σκυτάλη του αξιότιμου Συναγωνιστή Professorx,

Φυλ. 109 κάτω: η ξανθούλα μπουμπού που έπαιζε στο Φωκ. 19 και επανεμφανίστηκε λίαν προσφάτως στο Μ. Πρ. 16
Φυλ. 109 πάνω: η Μαργαρίτα του xilnik με νευράκια (& σφουγγαρόπανο: Αφού δεν έχουν δουλειά ασχολούνται με τα οικοκυρικά)
Φυλ. 134 Ισ.: η Νατάσσα του xilnik, ξανθιά με καρέ σφρυγιλο-καμπυλόγραμμη κοπέλα, γλυκιά & ναζιάρα στο σαλόνι, μέσα απλά διεκπεραιωτική. Εδοκιμάσθει άπαξ.
Φυλ. 92 νέο: Μάλλον η καστανόξανθη που είδα τις προάλλες στο Φ.59 άνω, που δούλευε στο Τροφωνίου 13 Ισ.
Φυλ. 92 παλαιό: 2 κοπέλες: Μία καινούργια νταρντάνα που έμοιαζε στα κυβικά/εμφάνιση της Μηχαέλας του Φ.84 & η Λάουρα με το υπέροχο σωματότυπο και το piercing στο άνω χείλος.
Μ. Πρ. 16: Μια καινούργια ξανθιά σφρυγιλο-καμπυλόγραμμη ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, αρκετά σέξυ.
Φυλ. 86 κάτω: Κλαούντια. Ούστ !
Φυλ. 86 άνω: Λαϊκό προσκύνημα, έφυγα
Φυλ. 84 άνω: 2 ανθυπομέτριες παρουσίες: η Μπεμπέ Λιλύ & μια μαυρομαλούσα που έπαιζε σε Φ.84, Φωκ. 25
Φυλ. 84 κάτω: Ένα μπαζάκι
Φυλ. 80: η Ελίζα του Φωκ. 17 & Φ. 54
Φυλ. 66Δ: η Αλέξια, ένα μέτριο καμπυλόγραμμο
Φυλ. 66Α: η Έλενα ένα μπαζάκι ολκής
Φυλ. 54 κάτω: Άστο καλύτερα, ακόμα τρέμω
Φυλ. 54 άνω: Ένα ξανθό μιλφάκι
Φυλ. 65 κάτω: κλειστό
Φυλ. 71 ισ.: το καρε-μαυρομάλικο άβυζο μωρό με το φούλ, που από μουνί φωνάρα, αλλά από "φωνή" ξεπετάρα (κατά τα λεγόμενα συναγωνιστών)
Φυλ. 73: μια κοντοπίθαρη αλβανέζα με φούλ, την είχα πετύχει στο Φωκ. 22 πρόσφατα.
Φωκ. 19: η Ροξάνη γυρολόγος γύφτισα & η Μαρία με το τατουάζ στην μέση και το μαλλί (κόκκινες ανταύγειες) με extensions.
Φωκ. 22 άνω: Σε καστανή έκδοση και μαλλί μάλλον extensions η κοντοπίθαρη γνωστή Αλβανέζα με τραχύ πρόσωπο, (κάποτε ξανθιά) & φούλ.
Φωκ. 22 κάτω: η γνωστή με τις κακές κριτικές, αλλά φαρμακερό σώμα Άννα.

Αυτά. . . . . .  . .
 

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Μηνύματα
440
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανεισ αν εργαζεται αυτεσ τι ημερεσ και συγκεκριμενα αυριο κυριακη η αννα στο 71 β  η γνωστη πρωην ξανθια και νυν καστανη απο οτι εχω διαβαση προσφατα ..................την ρωσιδα εννοω ........αν γνωριζει καποιοσ ασ γραψει  ....ευχαριστω ...
 

Επισκέπτης
Φώκαιας 22 ισόγειο πιπίνι κοντό με λευκό δέρμα αδύνατο με πολύ πυκνά μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά μέχρι την μέση της.Ακούς Φαρκέλι;;Yποψία όμως περούκας.Ανακοινώθηκε πρωκτικό.Στο υπόγειο ήταν σταθερά η Άννα η Βουλγάρα η ξανθούλα  που επέστρεψε πρόσφατα πριν μία εβδομάδα πάλι πίσω στον εν λόγω οίκο.
η αννα ειναι αλβανιδα μου το ειχε πει παλια στο φυλης 95 οταν πρωτοηρθε....
 

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Μηνύματα
2.421
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
παιδια ξερει κανεισ αν εργαζεται αυτεσ τι ημερεσ και συγκεκριμενα αυριο κυριακη η αννα στο 71 β  η γνωστη πρωην ξανθια και νυν καστανη απο οτι εχω διαβαση προσφατα ..................την ρωσιδα εννοω ........αν γνωριζει καποιοσ ασ γραψει  ....ευχαριστω ...

εχει χαθει απο την πιατσα εδω και κανα μηνα.
οποτε δυσκολο το βλεπω
 

Επισκέπτης
Bόλτα σε Μεταξουργείο και Φυλής σήμερα στην πρωινή βάρδια σε αναζήτηση καλών υπηρεσιών
Εύγε!
Φώκαιας 27 ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα ψηλή λεπτή με ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και σχιστά ματάκια.Εικάζω οτι είδα την Ρουσλάνα απο Ιάσωνος 1 αφού τελευταία οι εν λόγω οίκοι φένεται οτι ανήκουν στην ίδια αλυσίδα.
Η Ρουσλάνα ήταν καστανή μέχρι πρόσφατα.

Με την σκυτάλη του αξιότιμου Συναγωνιστή Professorx
Εύγε κύριε Αμαντέους!
Έχετε το ίδιο όνομα με την Αμάντα-Βριλησσού 36 και αλλαχού!

Φυλ. 84 άνω: 2 ανθυπομέτριες παρουσίες: [size=12pt]η Μπεμπέ Λιλύ[/size] & μια μαυρομαλούσα που έπαιζε σε Φ.84, Φωκ. 25
[size=14pt]Τέως Μπεμπέ Λιλύ.Μιλάμε για ΑΠΑΤΗ.Αλίνα η Ανίτα:[/size]

Φυλ. 66Α: η Έλενα ένα μπαζάκι ολκής
Ποια Έλενα;
Κάνε περιγραφή.

Φυλ. 71 ισ.: το καρε-μαυρομάλικο άβυζο μωρό με το φούλ, που από μουνί φωνάρα, αλλά από "φωνή" ξεπετάρα (κατά τα λεγόμενα συναγωνιστών)
Πρέπει να εννοείς την Αλεξάνδρα:

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΝΝΑ ΣΤΟ 71 Β 
Γράφε με μικρά γράμματα.
Η Άννα η Μολδαβέζα "Ρωσίδα" έχει καιρό να εμφανιστεί.
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.224
Κριτικές
255
Like
10.904
Πόντοι
19.505
Δροσοπούλου 97 η ψηλή αλλά ασχημομούρα Αννούλα με φουλ ακαποτο τελειωτικό και υποψία κύφωσης.
Φωκαίας 27 στο κάτω η Εύα, το αδύνατο μοντελάκι από Ιάσωνος 1α ()
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
η αννα ειναι αλβανιδα μου το ειχε πει παλια στο φυλης 95 οταν πρωτοηρθε....
Το γνωρίζω!!Απλά παρουσιάζεται σαν Βουλγάρα! Θα έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικά το Βουλγάρα.
 

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Μηνύματα
165
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Ένα petit πιπίνι στο φυλης 66Α το έχει πάρει κανείς ? Καλό?
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Η Έλενα του Φ.66α είναι μια βουκολική παρουσία, με μακριά ίσια μαλλιά αλλά ατσούμπαλο μπαμπάτσικο σώμα. Βγήκε με ημι-διαφανές κομπινεζόν προσπαθώντας να κρύψει τις όποιες ατέλειες.

 

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Μηνύματα
165
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Η Έλενα του Φ.66α είναι μια βουκολική παρουσία, με μακριά ίσια μαλλιά αλλά ατσούμπαλο μπαμπάτσικο σώμα. Βγήκε με ημι-διαφανές κομπινεζόν προσπαθώντας να κρύψει τις όποιες ατέλειες.

Για σήμερα λες ε?
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
72
Πόντοι
1.886
...
Φώκαιας 22 ισόγειο πιπίνι κοντό με λευκό δέρμα αδύνατο με πολύ πυκνά μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά μέχρι την μέση της.Ακούς Φαρκέλι;;Yποψία όμως περούκας.Ανακοινώθηκε πρωκτικό...

Ακούω professorx. Ευχαριστώ!
Σε βεβαιώ ότι ήταν περούκα.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom