ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δηλ τι επρεπε να πει μην πληρωνετε και γω θα σας δωσω αυξησεις
ολα τα κιλα ολα τα λεφτα
καλά ρε μαλάκα πλάκα κάνεις,
άσε την πλάκα και πήγαινε στην πιεξούλα γιατί χάνεται

δηλ τι επρεπε να πει μην πληρωνετε και γω θα σας δωσω αυξησεις
ολα τα κιλα ολα τα λεφτα
Άρχοντα μου θυμίζεις τραγικά κάτι καθοδηγητές στην ΚΝΕ που σου δικαιολογούν τον Στάλιν λέγοντας ότι όλοι όσοι εκαθαρίστηκαν ήταν πράκτορες των ιμπεριαλιστών Αμερικάνων!!!!δηλ τι επρεπε να πει μην πληρωνετε και γω θα σας δωσω αυξησεις
ολα τα κιλα ολα τα λεφτα
πως δεν ξέρει.Αυτά που δημιούργησε το πασοκ, ξέρεις εσύ...
Άρχοντα μου θυμίζεις τραγικά κάτι καθοδηγητές στην ΚΝΕ που σου δικαιολογούν τον Στάλιν λέγοντας ότι όλοι όσοι εκαθαρίστηκαν ήταν πράκτορες των ιμπεριαλιστών Αμερικάνων!!!!![]()
Άρχοντα μου θυμίζεις τραγικά κάτι καθοδηγητές στην ΚΝΕ που σου δικαιολογούν τον Στάλιν λέγοντας ότι όλοι όσοι εκαθαρίστηκαν ήταν πράκτορες των ιμπεριαλιστών Αμερικάνων!!!!![]()
Εεε πώς δεν ήταν...ήταν φυσικά!!!α δεν ήταν; ααααααααααααααααχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα
Αμέεεε:
![]()
Όλα τα βρίσκεις!!!αρα δεν εχεις να πεις τιποτα
αρα δεν εχεις να πεις τιποτα
δεν δειχνει που ο ουισκακιας ταιζε τουρτα την ''εκλεισα σαν γυναικα μετα τον αντρεα''..Αμέεεε:
![]()
ωραίο αβατάρι...Όλα τα βρίσκεις!!!
Διαθέτεις αυτό το πράσινο δαιμόνιο που τσακίζει κάκαλα!!!![]()
δεν δειχνει που ο ουισκακιας ταιζε τουρτα την ''εκλεισα σαν γυναικα μετα τον αντρεα''..
η κατάντια σε πλήρη σύνθεση
που να δεις το καινουργιο..την ώρα που έκλεινε την πόρτα σαν γυναίκα,μπήκαν καμιά δεκαριά σφήνα....από τη χαραμάδα!!!
ωραίο αβατάρι...
προιδεάζει ότι το πασόκ μόνο με πυρηνικό ολοκαύτωμα θα μπορέσει να ξανακερδίσει τις εκλογές.
το βλεπω και αυτο το πλασματακι για το χεΡφιλντ..ΤΩΡΑ θα πω κακια αλλα με τρωει ο κωλος μου.Ο μπασμενος μεσ τις βυζαρες της μιμης θα κανει πανυγηρι λεμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()