Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν ήταν μελαχροινή με τουμπανιάρικο βυζάκι, μάλλον πρόκειται για την Λάουρα το ρουμανάκι.
Δουλεύει και πρωινή βάρδια.

)
)

) αν κ είχα υπόψη μου κάποιες καλές κριτικές από άλλους συναγωνιστές, αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Σύντομα όμως θα τιμηθεί δεόντος

Κεφάτη φαινόταν έξω πάντως.
Πιο πολύ από τις προηγούμενες φορές που έλεγε το πρόγραμμα.
Κατα τις 12.30 ήταν και δεν είχε καθόλου κόσμο.
Η Αντριάννα πάντως πριν από 2-3 χρόνια μια χαρά έπαιρνε πακιδες.
Είχα πετύχει έναν να βγαίνει από το δωμάτιο.
Για τον φίλο που ρωτάει για Διδύμου,δεν πέρασα από κανένα άλλο γιατί βιαζόμουν.
Μόνο από αυτά τα δύο και
- Άγκυρας στο τέλος του δρόμου που ήταν η Όλγα (όχι η θεία η κλασσική)
- από της Μπαρμπόρας που ήταν η Βίκυ.
- στο Φ54 η Ντενισα.
- αυθαίρετο με την ετοιμόρροπη σκάλα το ξανθό αδύνατο με τα αστεράκια στα πλευρά.
...
Εμφάνιση: ξανθιά αλβανόφατσα, λεπτό σώμα (σαν αντρικό), μικρό στήθος, αξύριστα πόδια.
Εμφάνιση: ξανθιά αλβανόφατσα, λεπτό σώμα (σαν αντρικό), μικρό στήθος, αξύριστα πόδια.

Μα έτσι είμαι εγώ...
Κελεπούρι![]()
![]()
![]()
![]()
τα παιρνει στη μαπα κανονικα δηλαδη?Καταδρομική το απόγευμα στο Κω38κα, για να τσεκάτρω την Μίκα/Μίκυ του προφέσορα.
Κατ' αρχάς, τεράστια αναμονή, θύμισε εποχές Βανέσας. Κάποιος είχε αγκαζάρει και ένα δωμάτιο και είχε πληρώσει για τουλάχιστον τρεις γύρους, όσο ήμουν εγώ. Μπορεί μάλιστα, ακόμα να γαμάει και τώρα που μιλάμε. Βγήκε με τα πολλά η κοπέλα, καλή φάνηκε, πλήρωσα το μπλε εισιτήριο και μπήκα στο πρώτο δωμάτιο. Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, πέρασε και η κοπελιά.
Κεφάλαιο πρώτο: εξωτερική εμφάνιση
Η Μίκη είναι μια ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους. Το σώμα της είναι καλούτσικο αν και μέσα το βυζί είναι πεσμένο. Το πρόσωπο είναι αρκετά γλυκό, αν και βουκολικό όπως θα περιέγραφε ο στρατηγός Φαρκ. Μέτρια πράγματα συνολικά. Ηλικία 25+ μπορεί και 30.
Κεφάλαιο δεύτερο: επιδόσεις
Ξεκίνησε με φόρα για γυμνό, την έκοψα βέβαια πριν αρχίσει. Πρέπει (με βάση την δουλειά) να γλύφει τουλάχιστον 60 πούτσους την ημέρα, και μερικοί που βγήκαν όσο περίμενα (τρεις στο σαλόνι πριν από εμένα, δωμάτια γεμάτα), ήταν αρκετά ηλιοκαμένοι. Την βοήθησα να φορέσει το πλαστικό, και ξεκίνησε ωραία πίπα, γεμάτη, με στήσιμο απέναντι και κοίταγμα στα μάτια. Έφαγα πόρτα (για άλλη μια φορά στο κουλούρι), αλλά τουλάχιστον τα έδωσε όλα στο καβαλητό και μετά στο ιεραποστολικό. Επίσης δεν με άφησε να βάλω τα πόδια στους ώμους, μιας και έτσι πιάνω μεγάλο βάθος και κατά δήλωση της ήταν έγκυος. Γενικά την πήρα με τα πόδια της κάτω από το ύψος των χεριών, ενίοτε όμως τυλιγμένα και γύρω μου (γαμήσι εκ του μακρόθεν). Για τελείωμα, αφαίρεσα το πλαστικό και ψέκασα προς το πρόσωπο και το στήθος της.
Κεφάλαιο Τρίτο: Κριτική αποτίμηση
Δεν είναι άσχημη περίπτωση, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξαναπάω. Έχει τεράστια αναμονή και δεν αξίζει. Εμφανισιακά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στο κρεββάτι δεν είναι καθόλου άσχημη, μάλλον το αντίθετο. Αυτό που με χάλασε πάντως, είναι ότι δήλωσε έγκυος (δεν φαίνεται, το στομάχι της είναι πλάκα). Θεωρώ το πρόγραμμα της εντελώς άθλιο, αν ισχύει κάτι τέτοιο, ασχέτως αν αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να έχει οικονομικό θέμα, γι' αυτό και δουλεύει...
Κοκολονγκε για την φλωριντα που ηταν σημερα στην φωκαιας εχω κριτικη στο φυλης65 ανω. Απο τα πιο πετυχημενα κ ηδονικα βογγητα στην πιατσα πραγματικα. Σε... ανεβαζει.
...