pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γιατί oι σχιζοφρενίες δεν έχουμε δικαίωμα στον έρωτα;;;ερωτευμενη σχιζοφρενης????![]()
![]()
![]()
![]()

Γιατί oι σχιζοφρενίες δεν έχουμε δικαίωμα στον έρωτα;;;ερωτευμενη σχιζοφρενης????![]()
![]()
![]()
![]()
τι ναι κρακ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι ναι κρακ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπα οχι??απλη ερωτηση εκανα... ;) ;) ;)Γιατί oι σχιζοφρενίες δεν έχουμε δικαίωμα στον έρωτα;;;![]()
με ποιον πες μας!!!!!!!!!!!!!Να με καταγγειλεις οπου θες !
Η Μαριαννα ειναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ !
Κι ας ειναι ερωτευμενη με καποιον απο εδω...
Θα σου φέρω ολόκληρη τη Δωδώνη λεβέντη μου..
Μέχρι και πολική αρκούδα θα σου φέρω αν είναι έτσι..!!
τι ναι κρακ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατι εσπασε μεσα μας...
Ρε παλικάρια γιατί απαγοήτευση,μπορεί να είναι ένας από εσάς ο ''εκλεκτός'';;;ο ήχος της καρδιάς μου που έσπασε :-
(επίσης είναι και ναρκωτικό)
Ρε παλικάρια γιατί απαγοήτευση,μπορεί να είναι ένας από εσάς ο ''εκλεκτός'';;;![]()
Είναι κρακεράδες τα παιδιά....![]()
Άμα μου κόψει μισθό ο Παπανδρέου να κάθομαι σπίτι μου να με ταϊζει..άλλο τόσο κι εγώ θα κόψω την πουτανιά..που έχω αναθρέψει,μεγαλώσει,και σπουδάσει οικογένεια..!!Δεν αποσύρθηκες από την δουλειά;;;
λες να κρακάρω την καρδιά της?![]()
Μπα...
Δείξε πορτοφόλι κ μπορεί να σε ερωτευτεί...Μπα...
Αρχίσε κ τα tour γιατί δεν μας βλέπω καλά!!! ;)Άμα μου κόψει μισθό ο Παπανδρέου να κάθομαι σπίτι μου να με ταϊζει..άλλο τόσο κι εγώ θα κόψω την πουτανιά..που έχω αναθρέψει,μεγαλώσει,και σπουδάσει οικογένεια..!!
αυτο το κανετε ηδη! αλλο?Να το κάνω τρομπόνι να γουστάρεις;![]()
Γουστάρω να μη μου λένε ότι είναι από δω..
Δεν θέλω να επηρεάζομαι ούτε και θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι η διαδικασία του δωματίου είναι στημένη για να τσακώνω καλές κριτικές..
Δεν με νοιάζει..απλά..
Το προφίλ μου στη δουλειά μου το έχω φτιάξει πριν την ύπαρξη του site αυτού..
Και επιμένω να είμαι ενεργό μέλος εδώ..γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΩ την παρέα σας..
Άλλο η παρέα...άλλο η δουλειά..!!
Άμα μπορείς.....πες στο κορίτσι τα θέλω σου πρώτα....για να δούμε αν θα σε προτιμήσει![]()
Πες μου ότι μπορείς να σηκώσεις πολική αρκούδα..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα αποτελέσματα...μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολαεκτός κι αν περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα
![]()
εγώ θα δοκιμάσωτουλάχιστον θα ξέρω ότι προσπάθησα
![]()
Επίσης κάπου διάβασα νομίζω ότι είναι κ ανοργασμικιά...Μηνξεχναμε οτι και η Σαρον Στοουν ειναι Ιχθυς !
το οτι ειμαι αγρια ομως δεν το εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!1Εισαι πολυ γλυκεια κοπελα ,και τα μελη δεν το ξερουν .
Εισαι και τεχνιτρα στον ερωτα ,δωσε και καμια συμβουλη στη μαριαννα2004 ,γιατι καλος ο ρομαντισμος ...αλλα πρεπει λιγο να βελτιωσει την πιπα της !
Εμεις δλδ πως προσπαθουμε να κανουμε καλυτερο στοματικο ,σε μια κοπελα ?
Πρεπει να υπαρχει ανταποδοση στο σεξ !
Βεβαια η Μαριαννα διακρινεται στο "Ισπανικο" ,λογω προσοντων !
Α ρε Μαριαννακι !
Εισαι καλο κοριτσι και ομορφο ,αλλα με καβλωνει περισσοτερο η Κατερινα69 ,λογω ζωδιου Ιχθυος !
Μηνξεχναμε οτι και η Σαρον Στοουν ειναι Ιχθυς !