apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 210
- Πόντοι
- 866
τι σχεδια τυπε?Έχω κάνει 2 πάντως.
Μπράτσα,πόδια δεν πονάει.
χριστιανικα?

τι σχεδια τυπε?Έχω κάνει 2 πάντως.
Έχω κάνει 2 πάντως.
θα επαιρνες το ματι στο χερι τυπε :Sαπορίες
τι θα γινόταν αν:
1) είτε λίγο πριν το τρύπημα είτε και αντανακλαστικά με το τρύπημα γύριζε το μάτι προς την μεριά της βελόνας?
2) το μελάνι διαχεόταν λίγο παραπάνω και εμπαινε στην κόρη του ματιού?![]()
οχι λαιμο ρε χαζο θα ποναεικαι εγω θα κανω![]()
![]()
ή σβερκο ή λαιμο ...![]()
![]()
![]()
τι εχεις λατρεια μου νο1 :-* :-*
Ναι τύπε,αμφιβάλεις;;;τι σχεδια τυπε?
χριστιανικα?![]()
Δεν ήθελα να το αφαιρέσω,κάτι προκάλεσε στο δέρμα σαν αλλεργία,γι'αυτό κ δεν έκανα 3το.εδω το πρωτο ηθελες να το αφαιρεσεις, εκανες κ δευτερο?
Με 50% έκπτωση στα ct,cg,studio έφυγα!!!ελαβα μηνυμα οποιος θελει να κανει ταττου γλομπεο εχει 50% εκπτωση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βιλυ ψηνεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελαβα μηνυμα οποιος θελει να κανει ταττου γλομπεο εχει 50% εκπτωση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βιλυ ψηνεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι λαιμο ρε χαζο θα ποναει![]()
τι ειναι γλομπεο ?ελαβα μηνυμα οποιος θελει να κανει ταττου γλομπεο εχει 50% εκπτωση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βιλυ ψηνεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή ακόμα υπάρχουνε ταμπού μην τα κάνεις σε σημεία που φαίνονται.ή σβερκο ή λαιμο ...![]()
![]()
![]()
το σημα του μπου ρε χαζουλαναι αλλα μ αρεσει πολυ ....![]()
![]()
τι ειναι γλομπεο ?
![]()
Εκεί που γράφει bourdela όταν ανοίγεις την σελίδα έχει φατσούλα,αυτό.τι ειναι γλομπεο ?![]()
Εξυπνος ο Παπας....Με 50% έκπτωση στα ct,cg,studio έφυγα!!!![]()
Άντε ρε χέστη,σιγά τον πόνο!!!καλα κανε οπου θες στα τετοια μου εγω θα πονεσω![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ γνωστό μου δεν τον ήθελαν στην δουλειά επειδή είχε σκουλαρίκι στο αρχίδι!!!![]()
εχει ποικιλια ρε και με καπελο και με πουρο οτι θεςΕκεί που γράφει bourdela όταν ανοίγεις την σελίδα έχει φατσούλα,αυτό.
Δεν το έχεις,μην το παιδεύεις...εξονυχιστικοί έλεγχοιτι δουλειά ήταν αυτή?
![]()
εχεις δικιο ...Επειδή ακόμα υπάρχουνε ταμπού μην τα κάνεις σε σημεία που φαίνονται.
Εκτός αν πια εξασφαλίσεις το που θα'σαι επαγγελματικά κ δεν υπάρχει πρόβλημα...
Εδώ γνωστό μου δεν τον ήθελαν στην δουλειά επειδή είχε σκουλαρίκι στο φρύδι!!!![]()
ωραιο ειναι αυτο ....Εκεί που γράφει bourdela όταν ανοίγεις την σελίδα έχει φατσούλα,αυτό.
Δεν το έχεις,μην το παιδεύεις...![]()
ρε μλκ στον στρατο πηγε να μου κανει εμβολιο ενας φανταρος και γυρναω και του λεω θα γυρισω το κεφαλι μην μου πεις τιποτα καντην ξαφνικα ενταξει ενταξει και μην πονεσω του λεω την γαμησεςΆντε ρε χέστη,σιγά τον πόνο!!!![]()
![]()
![]()