δεν ειναι ετσι τυπε,να διεκδικεις τα δικαιωματα σου,αλλα οχι και να γαμας την χωρα μεσα στις γιορτες.και μην ξεχνας οτι μεγαλο μεριδιο ευθηνης για οτι συμβαινει τωρα εχουν οι δημοσιοι υπαλληλοι.
το να λέω παπάρες είναι δικαίωμά μου
το να έχω λάθος γνώμη επίσης είναι δικαίωμά μου
άλλωστε δεν έχω προσπαθήσει να επιβάλλω τη γνώμη μου σε κανέναν, αντιθέτως με τα συνδικαλόμουτρα που κυκλοφορούν εδώ μέσα
εσύ προφανώς μάστορα είσαι από τον Άρη.
δεν ξέρεις πως οι υπάλληλοι του Δήμου που απεργούσανε τόσο καιρό βγαίνουνε μετά και δουλεύουνε Κυριακές και Σάββατα και παίρνουνε διπλές τις μέρες ενώ βάζουνε και τα ρεπό τους τις μέρες απεργίας ώστε να μην χάνουνε ούτε μεροκάματο...
δεν ξέρεις πως οι δημόσιοι υπάλληλοι που είδανε μείωση τον Μάιο ξαφνικά βλέπουνε τώρα να παίρνουνε τα ίδια λεφτά στη φύσα τους
μόνο το δώρο κόπηκε και δεν επιστράφηκε και τα επιδόματα
κατά τα άλλα είμαι εγώ ο μαλάκας και δεν είναι μαλάκας κάποιος που συνηγορεί υπέρ μιας (οποιασδήποτε) πολιτικής "ιδέας", λες και υπάρχει αυτή τη στιγμή ιδεαλιστής κουμμουνιστής ή σοσιαλιστής
α,ναι, ξέχασα.....ο Τσίπρας είναι κουμμούνι
α,ναι, ξέχασα.....ο ΓΑΠ σοσιαλιστής
α,ναι, ξέχασα.....ο Φασούλας κουμμουνιστής πιο πριν και νυν σοσιαλιστής...
τα ίδια σκατά είναι όλοι τους
και οι 300 της Βουλής
γιατί την ίδια στιγμή που γινότανε της πουτάνας στην Αθήνα και έδερναν κόσμο τα ΜΑΤ, οι δημοσιορουφιάνοι έδειχναν μόνο τον ξυλοδαρμό του γυαλάκια...
αλλά όταν 50 μέτρα πιο πίσω ένα παλικαράκι δεν έβλεπε μπροστά του από το αίμα, η κάμερα δεν ήταν εκεί.
και φυσικά ούτε ο ππ ούτε ο φέθρυ
εγώ όμως ήμουνα
οπότε σαλτάρετε να γαμηθείτε όλοι οι δήθεν ιδεαλιστές εδώ μέσα
προς μάστορα: άει χάσου μυρμηγκάκι