Επισκέπτης
Πες τα ρε sam θεέε!!!

Πες τα ρε sam θεέε!!!
Ναι ρε συ,σπάνια βάζει κάτι τόσο καλό η tv!!!Γουσταρα πάντος να τους αθοωσουν για να γινει τζερτζελες στην αθηνα....![]()
![]()
![]()
Ασε ρε το παιδι και εχει τραβηξει τα πανδινα, τον εχουν λιντσάρει,ξυλο εχει φάει,η γυναικα του τον χώρισεΚλαψέεεε καργιόλη,κλάψεεε όσο θες τώρα!!!![]()
![]()
Ασε ρε το παιδι και εχει τραβηξει τα πανδινα, τον εχουν λιντσάρει,ξυλο εχει φάει,η γυναικα του τον χώρισε![]()
![]()
Ναι ρε,να τον λιντσάρουνε τί εννοείς;;;Για τον κουγια λεω...![]()
![]()
E τοτε που χε πει οτι ο θανατος του αλεξη ειταν θελημα θεου .. ειχαν βγει μερικοι εξω και του πεταγανε αυγα...Ναι ρε,να τον λιντσάρουνε τί εννοείς;;;![]()
Eεε πες το ρε άνθρωπο,κάθομαι κ προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω τι εννοείς.....E τοτε που χε πει οτι ο θανατος του αλεξη ειταν θελημα θεου .. ειχαν βγει μερικοι εξω και του πεταγανε αυγα...![]()
![]()
Να του πετάξει κανεις κανα παπουτσι σαν τον γιωργάκη..Eεε πες το ρε άνθρωπο,κάθομαι κ προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω τι εννοείς.....
Ξέρω ότι θέλουνε πολλοί να τον λιντσάρουνε αλλά δεν είχα ακόύσει κάποιον να προσπάθησε!!!![]()
Έγινε κ αυτό από την σύζυγο ρε,ξύπνα!!!Να του πετάξει κανεις κανα παπουτσι σαν τον γιωργάκη..![]()
Απο αυτην εφαγε ξυλο ρε,κατι γρατζουνιες στο προσωποΈγινε κ αυτό από την σύζυγο ρε,ξύπνα!!!![]()
Ρε μαλάκα νομίζω είχε δηλώσει τότε ότι του πέταξε γόβα!!!Απο αυτην εφαγε ξυλο ρε,κατι γρατζουνιες στο προσωπο![]()
![]()
![]()
να σου πω αγορι μου εσυ θα τραβουσες πιστολι σε εναν 15 χρονο που σε βριζει?
Έλα όμως που δεν φορούσε!!!Ο 15χρονος , από πλευράς διαστάσεων , ειφικά όταν φοράει κουκούλα,
δύσκολα ξεχωρίζει από ενήλικο.Εγώ στα 15 ήμουν 1,80 και είχα βάρος 85 κιλά.
Ο 15χρονος , από πλευράς διαστάσεων , ειφικά όταν φοράει κουκούλα,
δύσκολα ξεχωρίζει από ενήλικο.Εγώ στα 15 ήμουν 1,80 και είχα βάρος 85 κιλά.
το αν ο α;λλος αδικηθηκε ,εφαγε 10 χρονια σε 1 χρονο θα ειναι εξω απο οτι καταλαβαινω,ειναι δυσκολο να το πει κανεις.
Ναι μεν δεν εκανε τιποτα αλλα δεν εκανε και τιποτα για ν α σταματησει τον Κορκονεα.
Ειναι μια ευθηνη κι αυτη.
Δεν είναι το ίδιο να εμποδίσεις μπράβους κ να τις φας με το να εμποδίσεις τον συναδερφό σου να σκοτώσει...Όταν οι αράπηδες μπράβοι του Τροπικάνα στην Μύκονο
σκότωναν στο ξύλο , με εκατοντάδες γροθιές-κλωτσές τον Αυστραλό
ήταν παρόν ένας λιμενικός.Δεν έκανε τίποτε για να τον γλυτώσει.
Δεν άκουσα καν να του απαγγέλθηκε καν κατηγορία , πόσο μάλλον να καταδικασθεί σε φυλάκιση ...