Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μην διανοηθειτε να τους χασετε τους Autechre...τους ειδα Βερολινο περσι και εμεινα τρελλα μαλακας (και δεν ειμαι καν φαν του ειδους)
Απλα τα πραγματα πρωτα Prodigy , μετα Bios (οσο προλαβω) και τελος στο Αfter show party των Prodigy στο Mobbeter στα Εξαρχεια...ποπο πως θα το παλεψουμε τετοιο προγραμμα??? god knows

ding δεν χανετε αυτο....
Μην διανοηθειτε να τους χασετε τους Autechre...τους ειδα Βερολινο περσι και εμεινα τρελλα μαλακας (και δεν ειμαι καν φαν του ειδους)

Trent Renzor '''I'd never want to be Gene Simmons, an old man who puts on makeup to entertain kids, like a clown going to work''
...Ποιος τον ΓΑΜΑΕΙ αυτόν τον ΠΡΕΖΑΚΙΑ, ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ρε??
κανετε παρτουζες με τον Simmons και ξερεις τι πηδαει? η κοβεσαι τοσο γιατι εισαι μανατζερ του γκρουπ?
συνεχισε τον πνευματικο αυνανισμο απεναντι απο την οθονη σου...
κι εγω οταν τους ειχα δει, 60 λεπτα επαιξαν.. το χουν συστημα μαλλον..
Αν θες παραπάνω τράβα στο Βέρτη..
παραλογιζεσαι...
οι tool που παιξαν παραπανω ανηκουν στην κατηγορια Βερτη?
και οι ντιπ περπλ,και οι μειντεν,και οι μεταλλικα,και οι σκορπιονς...παραλογιζεσαι...
οι tool που παιξαν παραπανω ανηκουν στην κατηγορια Βερτη?
για γελια...
και οι εβανεσενσ οταν ειχαν παιξει στα βραχακια προ αρκετων ετων τα ιδια χαλια...50 λεπτα..
καποιος θα τις φαει μαζεμενες για ολους,και τοτε θα ναι αργα..
Αν δε σ'αρέσει ο Βέρτης,τράβα στον Κιάμο..

να ρθω σε κανα πανηγυρι με Βερα, να σ'εχω και για παρεα?![]()
Ωραιοι οι τουλ αλλα σ αυτο το σταδιο ξιφασιας ηταν πολυ μαπα ο ηχος...τριζανε κατι σιδερενιες κολωνες στη σκεπη του σταδιου...σαν να εκανε αντανακλαση ο ηχος...κριμα γιατι παιξαν καλα κομματιαοι tool που παιξαν παραπανω ανηκουν στην κατηγορια Βερτη?
Αν έχεις αντοχές..
Ωραιοι οι τουλ αλλα σ αυτο το σταδιο ξιφασιας ηταν πολυ μαπα ο ηχος...τριζανε κατι σιδερενιες κολωνες στη σκεπη του σταδιου...σαν να εκανε αντανακλαση ο ηχος...κριμα γιατι παιξαν καλα κομματια
ποτε? που? ειχαν ερθει?....ευτυχως δεν ειχα παει. πηγα στο χωραφι τη δευτερη φορα που ηρθαν.

ποτε? που? ειχαν ερθει?....
πως και μου ειχε διαφυγει ρε πστ μ???![]()