gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
ευτυχως εμεινε η μπουμπ γιατι θα αυτοχειριαζομασταν εδω μεσα.....η μπαϊτ μιουταρίστηκε![]()
![]()
η οχια κάνει γκεστ εμφανίσεις
το ίδιο και η ερι![]()
![]()
ευτυχως εμεινε η μπουμπ γιατι θα αυτοχειριαζομασταν εδω μεσα.....η μπαϊτ μιουταρίστηκε![]()
![]()
η οχια κάνει γκεστ εμφανίσεις
το ίδιο και η ερι![]()
![]()
ευτυχως εμεινε η μπουμπ γιατι θα αυτοχειριαζομασταν εδω μεσα.....![]()
τι ειναι αυτο;πως λεμε στο κουρμπετι;έλα σώπα σώπα, η λουκ βγήκε on probation![]()
τι ειναι αυτο;πως λεμε στο κουρμπετι;![]()
![]()
ποιος πληρωσε την εγγυηση δεν ξερεις ομως....ουφ πια, δε βλέπεις ταινίες? >
αποφυλακίστηκε υπό όρους, δεν είναι ακόμα εντελώς λέφτερη![]()
η σιλβα ειναι in love....Με την κλώνα μιλήσαμε - η σιλβα παίζει? Μου έλειψαν οι παιχνιδιάρικες μπούρδες της.![]()
Έτσι στην πλακίτσα θα το ρίξω από δω και πέρα - δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπω στα πολιτικά με τα πυροβολημένα τυπάκια της Χρυσής Αυγής που κάνουνε πάρτυ εδώ μέσα, απ΄ ότι είδα χθες βράσυ. Δεν ξέρουνε από που κλάνει ο ασβός από πραγματική ζωή και μιλάνε για χούντα, Κύπρο κλπ...
![]()
για να βριζουμε το καλοκαιρι που δεν εχει μπαλα.....οχι εγω γενικα ....απορω γτ ασχολειστε με τα πολιτικα
Κοίτα,απορω γτ ασχολειστε με τα πολιτικα
Αφού σε πειράζουμε βρε κουτό.καλημερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πριστιν:και συ απο το μπουρδελα... ;)
παλι καλα που δεν μας εβαλες αυτουπολοιποι:![]()
![]()
![]()
Αφού σε πειράζουμε βρε κουτό.Απλά, δε θέλουμε να μας πρήζεις τα @@ περί σχέσεων κλπ - δεν υπάρχουν πια. Ούτε φράγκα. Μαλακία μόνο από δω και στο εξής.
![]()
![]()
καλημερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαριαν:θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενξξξξξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η σιλβα παίζει? Μου έλειψαν οι παιχνιδιάρικες μπούρδες της.