ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.773
- Πόντοι
- 7.783
..."περπατώ εις το δάσος όταν ο Λύκος δεν είναι εδώ!.Λύκε, Λύκε είσαι δω;".Ο κ.Πύραυλος με καταλαβαίνει!.
...
Βάζω την περικαυλίδα μου και σας κυνηγώωωωω...
..."περπατώ εις το δάσος όταν ο Λύκος δεν είναι εδώ!.Λύκε, Λύκε είσαι δω;".Ο κ.Πύραυλος με καταλαβαίνει!.
...
Βάζω την περικαυλίδα μου και σας κυνηγώωωωω...
Αφού βρήκα την Άννα, η περιήγηση τερματίστηκε εδώ και δεν πήγα Φυλής.
Και εγώ όταν βρήκα κομοδίνο στο ΙΚΕΑ να το ταιριάξω με το κρεβάτι, δεν συνέχισα το ψάξιμο στα www.120.gr/] 120[/url]![]()

εγραψε παλι ο fuckeli...χα χα...

Βέβαια με καταλαβαίνει και ο streetwalker!
Tα λεκτικά κοσμήματα των συναγωνιστών;LOL. Τα γούστα είναι πάντα προσωπικά.
Τα σημερινά κοσμήματα τι σου λένε;
Σαφώς πάντως σου χρωστάω ένα δημόσιο ευχαριστώ.
Όλες κομοδίνα είναι;Και εγώ όταν βρήκα κομοδίνο στο ΙΚΕΑ να το ταιριάξω με το κρεβάτι, δεν συνέχισα το ψάξιμο στα www.120.gr/] 120[/url]![]()
Ήμαρτον! Να κάνουμε ευχέλαιο! 
Tα λεκτικά κοσμήματα των συναγωνιστών;
Χαλάνε την πιπινοειδή της παρουσία.Πριν φύγει για την πατρίδα της δεν τα φόραγε.Όχι βρε. Τα κοσμήματα που φορούσε σήμερα η Αννούλα. Σαν λατέρνα ήταν... lol
η βικυ απο διδυμου τυπεΌταν λες Βίκυ, εννοείς Βικτώρια?
π.χ. του HotScorpio ?
Περιγραφή της Δεσποινίδος?
Ευχαριστώ
Χαλάνε την πιπινοειδή της παρουσία.Πριν φύγει για την πατρίδα της δεν τα φόραγε.
Άρτι αφιχθείς απο Ιάσωνος 1Β άνω δεξιά:Άννα από Φυλής 65 άνω.Κομοδινάτη κατάθεση για μία ακόμα φορά..
Farkeli, έχεις τιμήσει την Άννα-Φ65 άνω;.Πρόσεξε, ρωτώ ως συνάδελφος-συναγωνιστής... ;)

Και επί τη ευκαιρία συναγωνιστά Farkeli, η σημερινή Αντζελίνα στο Φ71 είναι η χειμερινή Πολωνέζα που τίμησα και έγραψα κριτική;
Ποσο χρεώνει η Αννα τωρα που ειναι μεταξουργείο???Όλες κομοδίνα είναι;Ήμαρτον! Να κάνουμε ευχέλαιο!
Farkeli, έχεις τιμήσει την Άννα-Φ65 άνω;.Πρόσεξε, ρωτώ ως συνάδελφος-συναγωνιστής... ;)
Και επί τη ευκαιρία συναγωνιστά Farkeli, η σημερινή Αντζελίνα στο Φ71 είναι η χειμερινή Πολωνέζα που τίμησα και έγραψα κριτική;