poulopaixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εισαι πολυ πισω φιλτατε εχει βγει εδω και ενα μηνα.ο γεωργεας την γαμαει.εντωμεταξυ
καταλαθος το πετυχα ενω ημουν σε
αθλητικο μπλογκ
δεν το ξερα εγω πριν απο λιγοεισαι πολυ πισω φιλτατε εχει βγει εδω και ενα μηνα.ο γεωργεας την γαμαει.
καλα που ζεις δεν εχεις ακουσει το συνθημα που λεει γεωργεα γεωργεα τα φυτα στη καλαματα ειναι ωραια?δεν το ξερα εγω πριν απο λιγο
το ειδα και λεω ας το δημοσιευσω
στο μπου για τον γεωργεα πως το ξερεις
και το λες με σιγουρια
Mπα...Κάνα βίντεο δικό σου με τη Σαμπρίνα θα δούμε ρε μοναχοφάη;![]()
καλα και αυτη βρηκε τον γεωργεα για νακαλα που ζεις δεν εχεις ακουσει το συνθημα που λεει γεωργεα γεωργεα τα φυτα στη καλαματα ειναι ωραια?
για τη τζουλια το εβγαλαν.
το βιντεο ταχτσιδη-μπαστα το εχετε δει?
κανα λινκ παιζει να ενημερωθουμε κι εμεις... για τα νεα βιντεα
δεν ξερω φιλε μου και γω σημερα το βρηκαναι ευχαριστω!
χωρις τη μουτζουρα εννοουσα... το ξεχασα να το διευκρινισω αυτο
πι εξακο 75,τί γνώμη έχεις για το μένιο .ου .αίζει το .ουλί του. Φοβάμαι ότι το παράκανε στο κτύπημα και έκαψε βαλβίδα καπακιού!!!Το πουλί σου όπως παραδέχεσαι.![]()
Eσυ πως θα αντιδρουσες αν σε εβριζαν οι τελευταιοι λεχριτες?
Ηρεμια ,φιλε Πουλοπαχτη .Δες πως ηρεμα στο 1:17 ο δασκαλος Kawawada σκοραρει με ιππον στο πανιαπωνικο πρωταθλημα.
Ο Kawawada που υπηρξε πρωταθλητης και ονομαστος καρατεκα ,διδασκε πριν καποια χρονια στην Αθηνα στο Budokan.
Παντα ελεγε οτι πρεπει να εισαι ηρεμος στη μαχη ,για να κερδισεις.
Σε ποιον Μενιο αναφερεσαι, φιλε μου Λούτσε?πι εξακο 75,τί γνώμη έχεις για το μένιο .ου .αίζει το .ουλί του. Φοβάμαι ότι το παράκανε στο κτύπημα και έκαψε βαλβίδα καπακιού!!!
Το κτυπάγανε φένεται όταν ηταν μικρό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πουλοπαιχτης ,ηρεμα.Ο Μεμος και ο πιεξ βριζονται καθημερινα ,αλλα...ηρεμα !Eσυ πως θα αντιδρουσες αν σε εβριζαν οι τελευταιοι λεχριτες?