Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
15
Πόντοι
16
Περιμενε να δει τις φωτο σου ο Πουλοπαιχτης
και τα ξαναλεμε.
Η "συνεντευξη "σου σε εκθετει ,οχι γιατι ειναι σεξουαλικη ,αλλα γιατι σε παρουσιαζει σαν ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΕ ,οσον αφορα το σεξ.
Αν δεν το καταλαβαινεις και αυτο ,ρωτα τις αλλες γυναικες .
Τιποτε δεν κερδισες απο την φωτογραφηση αυτη ,γιατι δεν ειναι καλες οι φωτο ,αλλα και υποβιβασες τον εαυτο σου σαν ατομο .
Ναι αλλα εχει τρομερο βυζομπαλο ;)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Περιμενε να δει τις φωτο σου ο Πουλοπαιχτης
και τα ξαναλεμε.
Η "συνεντευξη "σου σε εκθετει ,οχι γιατι ειναι σεξουαλικη ,αλλα γιατι σε παρουσιαζει σαν ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΕ ,οσον αφορα το σεξ.
Αν δεν το καταλαβαινεις και αυτο ,ρωτα τις αλλες γυναικες .
Τιποτε δεν κερδισες απο την φωτογραφηση αυτη ,γιατι δεν ειναι καλες οι φωτο ,αλλα και υποβιβασες τον εαυτο σου σαν ατομο .

η συνεντευξη συμφωνω οτι ηταν υπερβολικη
τωρα να περιμενω να δει τις φωτος μου ο πουλοπαιχτης γιατι? ειναι αυτος η εσυ αντικειμενικος κριτης των παντων?  :jerking:
το αν κερδισα κατι απ τη φωτογραφηση αυτη θα φανει συντομα...

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά ρε Άνθιμε, χαλάρωσε λίγο. Όλες οι "συνεντεύξεις" του Μαξίμ σε αυτό το στυλ είναι.
Απ'όσο θυμάμαι μόνο η Ιωάννα από το ΝΤΜ αρνήθηκε να μπει στο τριπάκι και να δώσει τέτοιου είδους απαντήσεις.

ασε κι εγω ετσι νομιζα οτι πρεπει να ναι η συνεντευξη αποκαλυπτικη και οταν ειδα και των αλλων κοριτσιων καταλαβα οτι η δικη μου μονο ηταν τοσο χυμα
δεν εχω προβλημα με το να μαι ειλικρινης και ευθυς και οτι μου ρωτανε το απανταω αλλα αυτο μαλλον ηταν πολυ βαρυ  :P

milfslover

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
40
Πόντοι
5.775
που ειναι ρε παιδια να τισ δω και εγω :coffee:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε συ τετοια διαφημηση στη φωτογραφηση ουτε εγω δεν κανω!  :2funny:
και δεν ειπα ποτε οτι ειναι αντικειμενικα καλες  :jerking:
ασυναρτησιες παλι ε?  :2funny:
Για διαβασε τι ποσταρες στο θρεντ σχετικα με τις φωτο.
Ειναι γραμμενα αυτα ακομα.
Εισαι πολυ νεα ,για να εχεις αλτσχάϊμερ .
Ποσταρες οτι οι φωτο σου ειναι "γενικα καλες ".
Τωρα τα αλλαζεις .
Για να τις δει ο πουλοπαιχτης ,που εχει καλο γουστο ,και μετα τα λεμε.
Και προσεξε ! Μιλαμε για τις φωτο ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Οποιαδηποτε γυναικα ,μπορει να φωτογραφηθει ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ,αυτο ειναι λαθος του φωτογραφου.
Και μην χρησιμοποιεις τα εμοτικον "μαλακιας " ,
υποβιβαζεις και αλλο την ηδη υποβιβσμενη σου εικονα.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι λες ανθρωπε μου? φορουμ ειναι εδω, ειναι η φυση του να "πεταγομαστε" ολοι  :uglystupid:
και το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω ειναι να το παιξω δικηγορος στο μεμο  :2funny:
και εγω αλλα και πολυς αλλος κοσμος εχουν συγκρινει τη πορεια της Τζουλιας με τη πορεια αυτων των κοριτσιων
τα αλλα τα κοριτσια χωρις τα προβληματα ειναι αυτα που δεν εχουν καμια σχεση με τη Τζουλια  :P
Ενταξει αλλα δεν υπαρχει λογος να απαντας επι παντος επιστητου. Εξαλλου φαινεται να να κανεις το δικηγορο του και νομιζω οτι μπορει να τα καταφερει και χωρις δικηγορο. Ασε που μου ειναι κουραστικο να απανταω σε 200 ατομα.
Τα "αλλα κοριτσια χωρις τα προβληματα" ειναι και η συγκριτικη πλειοψηφια. Γιατι λοιπον αναφερεστε στις εξαιρεσεις σαν μετρο συγκρισης, ειναι λογικο?
Υποψιν ομως οτι καμμια απ αυτες δεν εκανε τσοντα και καμμια απ αυτες δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο φημης με την τσουλια που τη γνωριζουν μόνο εντος συνορων. Γιαυτο λεω οτι δεν υπαρχει συγκριση.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παιδια για να δειτε τι κομπλεξικακι ειναι η αννα μαρια μπαινει στο ποστ της τζουλιας για να κανει προμοσιον στην σαπιλα της.ρε αντε γεια!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ασε κι εγω ετσι νομιζα οτι πρεπει να ναι η συνεντευξη αποκαλυπτικη και οταν ειδα και των αλλων κοριτσιων καταλαβα οτι η δικη μου μονο ηταν τοσο χυμα
δεν εχω προβλημα με το να μαι ειλικρινης και ευθυς και οτι μου ρωτανε το απανταω αλλα αυτο μαλλον ηταν πολυ βαρυ  :P
Εχεις οικογενεια ,συγγενεις ? Για ρωτα τους ,
προυσιαζεσαι στο ΜΑΧΙΜ σαν "ΣΕΞΟΥΑΛΑ " ή μηπως σαν ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΕ για την ικανοποιηση των αντρων?

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
15
Πόντοι
16
Εχεις οικογενεια ,συγγενεις ? Για ρωτα τους ,
προυσιαζεσαι στο ΜΑΧΙΜ σαν "ΣΕΞΟΥΑΛΑ " ή μηπως σαν ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΕ για την ικανοποιηση των αντρων?
υπαρχει στο ιντερνετ η συνεντευξη;

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παρολ'αυτα ομως τις κανεις τις ηθικολογιες. Αφου λοιπον δεν ειναι κακο για κεινη, γιατι αυτη η λυσσασμενη μανια εναντιον της? Την εχεις θαψει κανονικα...
Επιμενεις στο "ηλιθια ξανθια"... σα να μιλαω σε τοιχο :headbang: :headbang: ολα αυτα που εχω πει τα εχεις γραψει στα παπαρια σου(το πιθανοτερο ειναι οτι εχεις τετοια). Εξηγησα πολλες φορες οτι οι μεχρι τωρα πραξεις της δειχνουν ευφυες ατομο. Αλλο αν εσυ δεν τα εγκρινεις αυτα γιατι ζεις στο 1930.
Ναι, εγω βλεπω τη ζωη με το σωστο τροπο γιατι δεν εχω παρωπιδες, δεν εχω στερεοτυπα-προκαταλειψεις. Με ρωτας ΑΝ επικροτω τετοιες πραξεις... μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις για ΠΟΙΕΣ πραξεις αναφερεσαι? Ποιο ειναι το εγκλημα? Δεν ειναι μυωπικο να εχεις στερεοτυπα και παρωπιδες που δεν σε αφηνουν να βλεπεις ελευθερα τη ζωη? Ποιο ειναι το εγγλημα της τσουλιας, θα μας το πεις καμμια φορα?

οπως εξηγησες εσυ γιατι ειναι ευφυης ατομο, ετσι σου εξηγησα κι εγω αλλα και αρκετοι αλλοι, γιατι ειναι καταντια η περιπτωση της αλλα δεν το δεχτηκες
δεν εχω τιποτα εναντιων της χεστηκα ουσιαστικα

απλα δεν μ'αρεσει αυτο που προβαλει και ξαναεξηγω δεν ειναι η τσοντα το προβλημα μου αλλα το "υφακι" το σνομπ και η υποκρισια!
ειδοποιει πρωτα τα καναλια ελατε θα μαι Μυκονο και μετα κρυβεται, ενω το ιδιο βραδυ κυκλοφορει μεχρι και στη χεστρα με τη καμερα απο διπλα! :headbang:
και δεν εκανε αυτη κανενα εγκλημα, το "εγκλημα" ειναι των καναλιων που συνεχιζουν και ασχολουνται με το ποτε εκλασε και ποτε εβηξε αντι ν'ασχοληθουν με κατι αξιολογο

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και η Εφη Θωδη ετοιμη για τσοντα ητανε, και χαρουμενη ητανε(και καλα) που εβγαινε καθε μερα στα καναλια, και μαλακιες εκανε για να την τραβανε οι καμερες και λεφτα κονομαγε και επλεε σε πελαγη ευτυχιας  (κατα τους ασχετους)!

Δυστυχως αυτη τρελλαθηκε πριν τη τσοντα και χασαμε ενα ακομη εργο τεχνης!

Ποσο μαλακες ειστε καποιοι εδω μεσα ηθελα ναξερα?Εχετε θεοποιησει το γυαλι και την προβολη!
Ποιος εχει θεοποιησει το γυαλι και τη προβολη?
Απ την αλλη ομως δεν μπορουμε να αγνοουμε τη πραγματικοτητα, οποιος βγαινει στο γυαλι γινεται φιρμα.
Η Θωδη δεν επροκειτο να κανει καμμια τσοντα και μη λες τετοιες μαλακιες... Πραγματι κονομησε αρκετα αλλα απ τη πολυ προβολη τρελαθηκε. Καλα, θα παρεις αυτη τη μουρλη για αντιπροσωπευτικο δειγμα?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για διαβασε τι ποσταρες στο θρεντ σχετικα με τις φωτο.
Ειναι γραμμενα αυτα ακομα.
Εισαι πολυ νεα ,για να εχεις αλτσχάϊμερ .
Ποσταρες οτι οι φωτο σου ειναι "γενικα καλες ".
Τωρα τα αλλαζεις .
Για να τις δει ο πουλοπαιχτης ,που εχει καλο γουστο ,και μετα τα λεμε.
Και προσεξε ! Μιλαμε για τις φωτο ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Οποιαδηποτε γυναικα ,μπορει να φωτογραφηθει ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ,αυτο ειναι λαθος του φωτογραφου.
Και μην χρησιμοποιεις τα εμοτικον "μαλακιας " ,
υποβιβαζεις και αλλο την ηδη υποβιβσμενη σου εικονα.

αλλο γενικα καλες αλλο αντικειμενικα καλες  :uglystupid:

milfslover

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
40
Πόντοι
5.775
οπως εξηγησες εσυ γιατι ειναι ευφυης ατομο, ετσι σου εξηγησα κι εγω αλλα και αρκετοι αλλοι, γιατι ειναι καταντια η περιπτωση της αλλα δεν το δεχτηκες

απλα δεν μ'αρεσει αυτο που προβαλει και ξαναεξηγω δεν ειναι η τσοντα το προβλημα μου αλλα το "υφακι" το σνομπ και η υποκρισια!
ειδοποιει πρωτα τα καναλια ελατε θα μαι Μυκονο και μετα κρυβεται, ενω το ιδιο βραδυ κυκλοφορει μεχρι και στη χεστρα με τη καμερα απο διπλα! :headbang:
και δεν εκανε αυτη κανενα εγκλημα, το "εγκλημα" ειναι των καναλιων που συνεχιζουν και ασχολουνται με το ποτε εκλασε και ποτε εβηξε αντι ν'ασχοληθουν με κατι αξιολογο
στην ελλαδα βρισκεσαι κοπελα μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σιγά ρε Άνθιμε, χαλάρωσε λίγο. Όλες οι "συνεντεύξεις" του Μαξίμ σε αυτό το στυλ είναι.
Απ'όσο θυμάμαι μόνο η Ιωάννα από το ΝΤΜ αρνήθηκε να μπει στο τριπάκι και να δώσει τέτοιου είδους απαντήσεις.
ΠΙΕΞ την διαβασες ? Δεν ειναι το προβλημα οτι ειναι "σεξουαλικη " ,αλλα οτι την υποβιβαζει σαν ατομο .
Διαβασε την πρωτα .
Αλλο ειναι π.χ. Ο ΠΙΕΞ να λεει οτι "αυτοικανοποιειται οταν διεγερθει " και αλλο να λεει ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ,Ο ΠΙΕΞ παιζει το πουλακι του οταν διεγερθει.
Με την δευτερη φραση ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ σαν ατομο.
Παρομοια ειναι η συνεντευξη της ΑνναΜαριας 88 .
Δεν σε καβλωνει ,απλα ττην θεωρεις "χυμα "την κοπελλα.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παιδια για να δειτε τι κομπλεξικακι ειναι η αννα μαρια μπαινει στο ποστ της τζουλιας για να κανει προμοσιον στην σαπιλα της.ρε αντε γεια!

το χεις καψει τελειως?  :think:  :uglystupid:
εγω ουτε που αναφερθηκα στη φωτογραφηση μου, αλλος ειναι αυτος που εδω και μερες τη σχολιαζει οπου βρεθει κι οπου σταθει!  :headbang:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχμ, με το ιδιο σκεπτικο ουτε εγω θα ηθελα για το παιδι μου η την αδερφη μου να βγαζει γυμνεσ φωτο δειχνοντας τα ολα και να τις ποσταρει στο ταδε σαιτ και να ,ετραει ποσα likes εχει σε καθε φωτο και να χαιρεται για αυτο.

οποτε...
oχι απλα να μετραει likes, να πληρωνεται κιολας. Γιατι δεν θα ηθελες κατι τετοιο? Θα στιγματιζοταν και δεν θα μπορουσε να παντρευτει ως ατιμασμενη? :2funny:
Ολα αυτα τα μοντελα δηλαδη που βγαινουν στα περιοδικα και τη τηλεοραση τα θεωρεις ανεπιθυμητα?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
1)μήπως λέω μήπως είναι "ευφυές" το σωστό????? :dancing:
2)>>......................."εναντίον"?????? :dancing:
με αγάπη όλα αυτά για να μη παραξηγούμεθα :cheesy:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΠΙΕΞ την διαβασες ? Δεν ειναι το προβλημα οτι ειναι "σεξουαλικη " ,αλλα οτι την υποβιβαζει σαν ατομο .
Διαβασε την πρωτα .
Αλλο ειναι π.χ. Ο ΠΙΕΞ να λεει οτι "αυτοικανοποιειται οταν διεγερθει " και αλλο να λεει ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ,Ο ΠΙΕΞ παιζει το πουλακι του οταν διεγερθει.
Με την δευτερη φραση ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ σαν ατομο.
Παρομοια ειναι η συνεντευξη της ΑνναΜαριας 88 .
Δεν σε καβλωνει ,απλα ττην θεωρεις "χυμα "την κοπελλα.

καλα το λεγα, τελειωσαμε με τη φωτογραφηση πιασαμε τη συνετευξη  :jerking:
αφου εμενα υποβιβαζει, εσενα τι σε κοφτει?  :headbang: :headbang: :headbang:

milfslover

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
40
Πόντοι
5.775
Ποιος εχει θεοποιησει το γυαλι και τη προβολη?
Απ την αλλη ομως δεν μπορουμε να αγνοουμε τη πραγματικοτητα, οποιος βγαινει στο γυαλι γινεται φιρμα.
Η Θωδη δεν επροκειτο να κανει καμμια τσοντα και μη λες τετοιες μαλακιες... Πραγματι κονομησε αρκετα αλλα απ τη πολυ προβολη τρελαθηκε. Καλα, θα παρεις αυτη τη μουρλη για αντιπροσωπευτικο δειγμα?
ρε παιχτη δωσε μου λινκ τισ φοτο να δω τι γινεται τελοσ παντων :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom