Λοιπον, για να παιρνουν σειρα αυτοι στους οποιους οφειλω απαντηση...
2. Φιλε, αφου δεν το εχεις τι επιμενεις? Η κατασταση ειναι πολυ διαφορετικη απο αυτα "που εφτασαν στα αυτια σου" ή που πιθανο να συζητας με τους φιλους σου, κανενας απο τους οποιους δεν εχει ταξιδεψει εξω...
Θεμιτο το προσωπικο σου γουστο να ειναι τετοιο που θεωρει οτι οι Ελληνιδες ειναι καλυτερες απο ολες. Ιδιως αν δεν εχεις παει εξω! Μπορεις απλα να ξεκινας τις προτασεις σου με το "εγω πιστευω πως" και να τελειωνει η ιστορια!
Δεν μιλαω για κατι "που εφτασε στ αυτια μου" ή για το προσωπικο μου γουστο, επισης δεν ειπα ποτε οτι οι ελληνιδες ειναι καλύτερες απ ολες, τοτε θα μουν καφρος οπως εσυ. Αντικειμενικα μιλαω, χωρις προκαταλειψεις, στερεοτυπα, γενικοτητες και απλοποιησεις που κανετε οι περισσοτεροι απο δω. Και τελοσπαντων εγω δεν βριζω οποιους εχουν αντιθετες αποψεις απ τις δικες μου. Συνεπως εχω εχω το ηθικο προβαδισμα, σε καθε περιπτωση ;)
Εσυ ξεκινας τις προτασεις σου με "εγω πιστευω πως" ?... πως το ζητας λοιπον απ τους αλλους?
οι σκανδιναβες ασχημες οι τσεχες ασχημες οι ρωσιδες ασχημες μογγολες οι ελλειινιδες θεες και καθολου πουτανες σαν τις αλλες

βρε τι διαβαζει κανεις εδω μεσα

ρε μπας και ειμαστε στον παραδεισο των μουνιων και δεν το εχο καταλαβει

πρεπει να σταματησω να ποτο μου φενεται
Ποιος ανοητος τα λεει ολα αυτα? Οντως να σταματησεις το ποτο γιατι σου προκαλει παραισθησεις.
Bρε βλάκα, σιτεμένη είναι τώρα.
Προσεξες οτι ειπα "σιτεμενη ΠΛΕΟΝ" ? Προφανως οχι. Ποιος ειναι λοιπον ο βλακας?
Και οι Τσεχες μογγολες? να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα ρε πουστη μου!
oχι, εδω εκανα λαθος. Για ρωσιδες εννοουσα. Οι τσεχοι δεν μοιαζουν με μογγολους.
Σα βοδι εκανε............
Ουτε και σε αυτο ειχε θυληκοτητα........
Θα δουνε και κατι καινουργιο οι ξενοι.......τετοιο ζωον δεν θα εχουν ξαναδει.
Aυτο το ειπαν κι αλλοι, σου κανω κι εσενα λοιπον την ιδια ερωτηση: ΠΩΣ θα επρεπε να κανει για να σε ικανοποιουσε?
Για να δουμε, εσυ θα απαντησεις?