fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
![]()
τώρα το πάσχα που θα πάω στο εξοχικό, εκεί έχει κάτι πεζουλάκια χάρμα![]()
![]()
Ωραια! ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
ξερετε τιποτα για καμια ταινια που θα βγει με τζουλια που θα κυκλοφορησει στη γερμανια;;;κανονικου μηκους...
Θα ανοίξω τόπικ το βράδυ μωρό μου με όλες τις λεπτομέρειες.εμενα δεν θα μου πεις? και στο ζητησα και με σοβαροτητα...
δεν εισαι γιατροςοταν θα ερθεισ παληκαρι για ενχειρηση πριν να μου βαλεις εκθεση τοσο σε μενα οσο και στους υπολοιπους συναδελφους...ξερεισ δεν ειμαι φιλολογος και ουτε θα μαθω την ορθογραφεια πριν το χειρουργειο...αντε σημερα εφημερευει για σενα το παιδαγωγικο Αθηνων...
βρε αντε γαμησου καραγκιοζη πουστρακο που νομιζεις οτι μιλας σε ηλιθιουςοταν θα ερθεισ παληκαρι για ε[glow=red,2,300]ν[/glow]χειρηση πριν να μου βαλεις εκθεση τοσο σε μενα οσο και στους υπολοιπους συναδελφους...ξερεισ δεν ειμαι φιλολογος και ουτε θα μαθω την ορθογραφεια πριν το χειρουργειο...αντε σημερα εφημερευει για σενα το παιδαγωγικο Αθηνων...
οοοοοοοολεεεεεεεεεεεεεΘα ανοίξω τόπικ το βράδυ μωρό μου με όλες τις λεπτομέρειες.
Χαζουλη,
αν εισαι γιατρος i am so sorry
γιατι οι γιατροι δεν εχουν επιπεδο
με τομαρια γιατρους δουλευω καθε μερα. τους λαδωνω τους τα παιρνω τους γαμω οτι θες τους κανω.
γιατι απλα οι γιατροι ειναι μορφωμενοι στον τομεα τους (που λεει ο λογος δηλαδη) και κατα τα αλλα ειναι ΖΩΑ. Δεν εχουν κοινωνικη μορφωση. Εσυ δεν ξερω αν αποτελεις εξαιρεση αλλα αμφιβαλλω. Σκατα... παλι με γιατρους ασχολουμαι...
Και μην μου μιλας για επιπεδο γιατι θα στο κοψω το φακελακι και τα μαυρα, παπαρακο καταλαβες?
Λεβεντομαλακα πισωγλεντη (ρωτα την αννουλα)
Ηρεμήστε - Τζούλια- Τώρα συνεχίζει να τα.... λέει στον ΑΝΤ / τατιάνα
Με τον αδελφό του Αντώναρου ....![]()