loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 366
Ε ναι.........θα ανοιχτουν ΟΛΕΣ οι πορτεs στοπηδηματραγουδι
Τρεμε Βισση!!!!!!!!!!!!!!

ε μα πετας μαλακιες μωρε αδελφε μου τα θελει ο κωλός σου.λες τις ρωσσιδες ωραιες γκομενες και δεν εχεις ξεμυτισει απο την πολη σου.επειδη εχει κατακλιστει η ελλαδα απο ρωσσιδες που οι πλειοψηφια τους ειναι πουτανες εσυ θεωρεις οτι ειναι ωραιες γκομενες μονο αυτες.πηγαινε σε αλλες χωρες μαλακα να δεις γυναικαρες και σοβαρες πανω απο ολα.οχι πουταναρες.αντε μαλακα,σπουδασε λιγο την γυναικα,νιωσε.ΟΟΟΟ.......
Μεγαλο επιχειρημα.......πολυ εξυπνο τι να σου πω.
Ποση ωρα σου πηρε να το σκεφτεις.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειπαμε .....μεταξεταστεα εμεινετις βίζιτες λέω ρε, αμάν![]()
![]()
αφου υπαρχουν μαλάκες σαν και σενα τι να περιμενεις.αντε να γαμησεις καμια πατουσα τωρα και ασε εμας να συζητησουμε για το φαινομενο τσουλία.Ως χωρα και κοινωνια τουλαχιστον 20-30 χρονια πισω.
Μια κοινωνια πουριτανων και ηθικολογων και πανω απ'ολα υποκριτων!
Καλα για πορνο δε συζηταμε καν........
ε μα πετας μαλακιες μωρε αδελφε μου τα θελει ο κωλός σου.λες τις ρωσσιδες ωραιες γκομενες και δεν εχεις ξεμυτισει απο την πολη σου.επειδη εχει κατακλιστει η ελλαδα απο ρωσσιδες που οι πλειοψηφια τους ειναι πουτανες εσυ θεωρεις οτι ειναι ωραιες γκομενες μονο αυτες.πηγαινε σε αλλες χωρες μαλακα να δεις γυναικαρες και σοβαρες πανω απο ολα.οχι πουταναρες.αντε μαλακα,σπουδασε λιγο την γυναικα,νιωσε.
Τουλαχιστον η αλλη δεν τοβγαλε στο internetΕχουν κοινη την αγαπη για τα μπουκαλια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου να σου πω που θα καταλήξει?![]()
![]()
![]()
![]()
Κρίμα η κοπέλα επειδή υπήρξε πολύ όμορφη :-
Ας είχε λίγο μυαλό :-
Κατα τ'άλλα ο Ψωλόπουλος την εκβίαζε με βιντεο,η ίδια έχει εθιστεί στο εύκολο χρήμα.
Νομίζει πως θα γίνει η Πάρις Χίλτον της Ελλάδας
ειχε ηδη καριερα να διαφυλαξει η Τζουλια δεν εχει κανει τπτ καλλιτεχνικαΤουλαχιστον η αλλη δεν τοβγαλε στο internet
προσπαθησε να το κρυψει τελοσπα
ε μα πετας μαλακιες μωρε αδελφε μου τα θελει ο κωλός σου.λες τις ρωσσιδες ωραιες γκομενες και δεν εχεις ξεμυτισει απο την πολη σου.επειδη εχει κατακλιστει η ελλαδα απο ρωσσιδες που οι πλειοψηφια τους ειναι πουτανες εσυ θεωρεις οτι ειναι ωραιες γκομενες μονο αυτες.πηγαινε σε αλλες χωρες μαλακα να δεις γυναικαρες και σοβαρες πανω απο ολα.οχι πουταναρες.αντε μαλακα,σπουδασε λιγο την γυναικα,νιωσε.
ειναι κακο ομως; :-
αφου υπαρχουν μαλάκες σαν και σενα τι να περιμενεις.αντε να γαμησεις καμια πατουσα τωρα και ασε εμας να συζητησουμε για το φαινομενο τσουλία.
αν δεν κανω λαθος η αοιδος το εχωσε στον κωλο.και ηταν και κοκα κολα 250μλ.το οποιο φυλσαεται στο μουσειο του λουβρου.Εχουν κοινη την αγαπη για τα μπουκαλια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oxi.........τοκανε για την...τεχνη![]()
![]()
![]()
![]()
Μην κάνεις αυτήν την ερώτηση γιατί απαντάω αυθόρμητα με την απάντηση της γνωστής φάρσας...![]()
![]()
![]()
Φίλε μου να σου πω που θα καταλήξει?
στην φυλής με 20 ευρώ να την παίρνουν οι Πακιστανοι
Ακομα τωρα επιμενει φιλε μου........Μην κάνεις αυτήν την ερώτηση γιατί απαντάω αυθόρμητα με την απάντηση της γνωστής φάρσας...![]()
![]()
![]()
αν δεν κανω λαθος η αοιδος το εχωσε στον κωλο.και ηταν και κοκα κολα 250μλ.το οποιο φυλσαεται στο μουσειο του λουβρου.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α να χαθεις....
οκ επαναδιατυπωνω:πειραζει;