Μπράβο ρε Μέμο.
Καλά έκανες και το πόσταρες αυτό γιατί το είχα ξεχάσει.
Για να δούμε τι λέει αυτό το άρθρο του Πρώτου Θέματος:
Τον Ιούλιο του 2007 ο κ.Τσίπρας, ενόσω ήταν ήδη δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη» στον Δήμο Αθηναίων, προχώρησε στην από κοινού σύσταση με τους κυρίους Χρήστο Καραμάνο και Νίκο Παππά της κατασκευαστικής εταιρείας με την
επωνυμία «Χ. Καραμάνος Ν. Παππάς - Α. Τσίπρας Ο.Ε.». Το καταστατικό της συγκεκριμένης εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο «Αγνάντι Ο.Ε.» επικυρώθηκε από το Πρωτοδικείο
Αθηνών στις 02/07/2007.
Αααααααα, εδώ έχουμε την πληροφορία ότι:
1) Η εταιρεία ονομάζεται: «Χ. Καραμάνος Ν. Παππάς - Α. Τσίπρας Ο.Ε.» επόμένως τρεις είναι οι ιδρυτές, τρία είναι και τα ατομικά εργοληπτικά πτυχία που θα κατέθεσαν (αν ισχύουν αυτά που λέει ο Κάβιρος ο οποίος όπως αποδεικνύω παρακάτω ψεύδεται ασύστολα).
2) Φέρει τον διακριτικό τίτλο: «Αγνάντι Ο.Ε.»
Για να δούμε τι έλεγε ο Κάβιρος (κάθε φασίστας ιδοποιείται και ένα νικ από την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία):
Ποιό είναι ο [size=20pt]ΨΕΥΤΗΣ[/size] εδώ;;;;;
Για να μας απαντήσετε;;;
Aθλιε επαγγελματία διαστρεβλωτή στην τεχνική εταιρεία τού Τσίπρα καί τά τρία ατομικά πτυχία έχουν τήν επωνυμία ΤΣΙΠΡΑΣ.Είναι προφανές ότι δεν αναφέρομαι στήν "ΑΓΝΑΝΤΙ Ο.Ε.".
Εγώ στις δημοπρασίες δεν συνάντησα ποτέ την "ΑΓΝΑΝΤΙ Ο.Ε.".
Τα ονοματεπώνυμα πού υπάρχουν στον διακριτικό τίτλο μιά τεχνικής εταιρείας δέν συνδέονται απαραίτητα μέ ατομικά εργοληπτικά πτυχία.Αυτό σημαίνει ότι τρία ατομικά εργοληπτικά πτυχία μπορούν νά δημιουργήσουν τήν εταιρεία "ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΑΤΕ"!!!
Δεν πρόκειται νά σού διδάξω νομοθεσία δημ. έργων.
Ως κνώδαλο πού είσαι ανέφερες σε χθεσινό σου κείμενο ότι ναί μέν υπάρχει τεχνική κατασκευαστική εταιρεία τού Τσίπρα αλλά δεν έχει αναλάβει κανένα δημ. έργο.Τότε γιατί δημιουργήθηκε;¨Δηλαδή μάς καταγγέλεις πλυντήριο;;;;;;;;;;;;;
(Υ.Γ. Το αν είμαι ή δεν είμαι φασίστας είναι άσχετο μέ τήν συζήτησή μας.
Η χρήση ψευδωνύμου δέν συνιστά καμμιάς μορφής ιδιοποίηση.Αν τό ελλειμματικό μυαλό
σου συνδέει τήν οποιαδήποτε αναφορά στην Ελληνική Ιστορία με τόν φασισμό ναί είμαι
φασίστας.)