Επισκέπτης
ποση ωρα θελει να βρασει ενα στηθος κοτοπουλο?πως θα καταλαβω ποτε ειναι ετοιμο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ποση ωρα θελει να βρασει ενα στηθος κοτοπουλο?πως θα καταλαβω ποτε ειναι ετοιμο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα περιμενεις απο τα ρεμαλια εδω μεσα......deliveryποση ωρα θελει να βρασει ενα στηθος κοτοπουλο?πως θα καταλαβω ποτε ειναι ετοιμο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
45 λεπτά περίπου..ίσως κ παραπάνω...(για βράσιμο σιγά σιγά)...αλλιώς αμα τσιτάρεις το μάτι της κουζίνας στο 20λεπτο που θα το πετάξεις μέσα στο βραστό νερό είσαι οκ...
45 λεπτά περίπου..ίσως κ παραπάνω...(για βράσιμο σιγά σιγά)...αλλιώς αμα τσιτάρεις το μάτι της κουζίνας στο 20λεπτο που θα το πετάξεις μέσα στο βραστό νερό είσαι οκ...
ορίστε, ορίστε, να άντρας που ξέρει να φτιάχνει κοτόσουπα και χαραμίζεται...![]()
ορίστε, ορίστε, να άντρας που ξέρει να φτιάχνει κοτόσουπα και χαραμίζεται...![]()
τι ειναι αυτα που λες μωρη βέφα ????45 λεπτά περίπου..ίσως κ παραπάνω...(για βράσιμο σιγά σιγά)...αλλιώς αμα τσιτάρεις το μάτι της κουζίνας στο 20λεπτο που θα το πετάξεις μέσα στο βραστό νερό είσαι οκ...
τι ειναι αυτα που λες μωρη βέφα ????![]()
![]()
![]()
![]()
τι εννοειτε κυρια μπουμπα μη γαμησω?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι δεινός μαγειρας. ασκ αγαπλέ..εσύ το τρως άψητο μωρή τραβέλω ?
εγω ειμαι δεινός μαγειρας. ασκ αγαπλέ..
παλι σε λαθος θρεντ μπηκα..δεν γαμάει στράκια το κατάστημα....
χαχαχαχαχαχαχα
εγώ θα φτιάξω λαχανόρυζο, να ανταλλάξουμε συνταγές![]()
![]()
![]()
ελα μωρη να σου ριξω εναν μπουτσονεγώ θα φτιάξω λαχανόρυζο, να ανταλλάξουμε συνταγές![]()
![]()
![]()