Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 925 άτομα (31 μέλη και 894 επισκέπτες)

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
4.044
Πόντοι
3.436
Δε ξερω γιατι δεν πηγα εγω.απλα το διαβασα.Αλλα αν επεστρεφε η Ναταλι που λες,δε θα πηγαινε εκει λογικα αλλα στο ''δικο της'' Ι27 (το ποιο ηταν ανοιχτο νυχτιατικα χωρις να μπω να δω)
Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα, αλλά λέω μήπως κι άλλαξε πόστο, μιας και τελευταία πολλές κορασίδες αλλάζουν οίκους :think:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.443
Πόντοι
2.916
Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα, αλλά λέω μήπως κι άλλαξε πόστο, μιας και τελευταία πολλές κορασίδες αλλάζουν οίκους :think:
Οι λατινες το κανουν αυτο επειδη εχουν μαγαζια-αλυσιδες κ οι σλαβες επειδη αλλαζουν ετσι απλα για τους λογους τους.Η Ναταλι δεν αλλαζε ποτε οσο τη "ξερω"

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
4.044
Πόντοι
3.436
Οι λατινες το κανουν αυτο επειδη εχουν μαγαζια-αλυσιδες κ οι σλαβες επειδη αλλαζουν ετσι απλα για τους λογους τους.Η Ναταλι δεν αλλαζε ποτε οσο τη "ξερω"
Για ένα διάστημα πάντως, πριν κάποιους μήνες, τα πρωινά δούλευε και σε ένα άλλο οίκο, στη Μ. Αλεξάνδρου, εκεί που ήταν το καφενείο. Τέλοσπάντων, ελπίζω να επέστρεψε, κι αν δεν επέστρεψε, τότε να το κάνει σύντομα, γιατί έκανε πολύ καλό service, και ήταν και ξηγημένο άτομο :rockon:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.443
Πόντοι
2.916
Για ένα διάστημα πάντως, πριν κάποιους μήνες, τα πρωινά δούλευε και σε ένα άλλο οίκο, στη Μ. Αλεξάνδρου, εκεί που ήταν το καφενείο. Τέλοσπάντων, ελπίζω να επέστρεψε, κι αν δεν επέστρεψε, τότε να το κάνει σύντομα, γιατί έκανε πολύ καλό service, και ήταν και ξηγημένο άτομο :rockon:
Αυτο δε το ξερα.Εγω οσο την εμαθα βρισκοταν στο ι27 κ καποια στιγμη ελειψε για πολυ καιρο.Μην αγχωνεσαι εχει κι αλλες καλες,ψαξε κ δοκιμασε,το χρημα κ τη κουραση δε τα γλυτωνεις οποτε δοκιμαζε κ οτι βρισκεις στο στυλ της να μας το λες

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.544
Πόντοι
481
Σωστός είσαι.αλλα για λίγο χρονικό διάστημα δούλευε εκεί.μετα πάλι Ι27 μέχρι τώρα τελευταία που σταμάτησε απ'ότι ξέρω.

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.912
Πόντοι
10.026

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.452
Πόντοι
7.621
Στον οίκο του Σάρουμαν μια σαμπρέλα λατίνα αδιάφορη

ΜΑ 21 όροφος Βαλεντίνα
υπερτροφοδοτούμενο άσπρο λατινικό με πεταχτό κωλι προφανος φτιαχτικο και 3.0 πλας βυζαρα συνιστάτε για βυζαροβιους
Μαζί της μια λατίνα στραβή χυμένη άσχημη

Στο κάτω βικτωρια μοντέλε λατίνα απλό στα 10
Και τιφανη λατίνα ασπιδοφορα από κατεγκατ με ωραία εσώρουχα στα 10

Σάρα κρατάει θερμοπυλες στα 15 ρούβλια φοροντας μαύρο κορμάκι μέσα στην καυλα . Άλλοι 2 επενδυτές άκουσαν 15 και φύγανε . Ριξτο στα 10 κωλομπιλο να στριμωχτούμε ;)

Ι20γ μαντη ψιλή λατίνα αλλά χωρίς τα μπόνους οπισθια και εμπρόσθια

Ι20 β Νικόλ κοντή λατίνα πάλι χωρίς τα μπόνους

Ι 20α αλινα ξανθό ρολό κοτόπουλο μπλιατ και η κλασική Βαλέρια

Κ32 erotic prison 2 λατινες μαυριδερές η μία η αντελινα από Ι20 ή χοντρούλα (μπορεί να κάνω λάθος το όνομα )
Η άλλη ψιλή με πεταχτό κωλι ωραίο πρόσωπο βυζι μέτριο

Κ32 το δίπατο στον δεύτερο όροφο μια λατινα μιλφ με δυκτιοτα μετριο βυζι μέτριος κωλος

Φουλ πακιστανια κάτω οι μόνοι λευκοί μετρημένοι στα δάχτυλα

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.452
Πόντοι
7.621
Χωματιανου 11 στην αννουλα μπηκαν 2 πακιδες η τσατσα δεν τους έδιωξε είπε προγραμα κανονικά . Μετά έφυγαν μόνοι τους γιατί η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο . Μέχρι και στην Ανουλα πακιστανια ρε πουστη μου

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.820
Πόντοι
3.236
Πέρασα χθες από το Βέργας 7 όπου αυτοπαρουσιάστηκαν οι πουτάνες: Ελένη και Κωνσταντίνα Αγρινιώτισσα
Δεν τις ήθελα αυτές και μπήκα στο δωμάτιο δυστυχώς με την Κατερίνα την τσατσά

Σώμα: θαλάσσιος ελέφαντας
Πίπα: αερόπιπα και στα μισά φόρεσε καπότα
Μουνί: φαρδύ και δυστυχώς ξυρισμένο
Μάτια: ερμητικά κλειστά :zzzzz:

Μου είχε σηκωθεί γύρω στο 45% και στα 5-6 λεπτά της είπα με τρόπο να φύγει γιατί δεν τράβαγε άλλο

1783271014861.png

1783270711914.png

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
610
Πόντοι
80
Τα πιο όμορφα μικρά για τώρα στην Φυλής;;μια βοήθεια συναδέλφοι! καλημέρες!
Παίζει μια Ελένη Φώκαιας 19 Σάββατα & Κυριακές βράδυ, μια Ελληνίδα είναι καύλα,δεν είναι για πολλά άλλα είναι μουναρα..

Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
610
Πόντοι
80
Ναι ρε μορτη πες η εμφάνιση είναι θέμα γούστου αλλά επιβιώνει από κάποιους μαγκιτες που λένε θα της ρίξω έναν μπουτσο και στα αρχιδια μου τι θα πει . Για αυτό λέω θα βγάλει δύο δεκαρες παραπάνω
Εγώ στο 10€ θα την έπαιρνα, μόνο και μόνο που την έβλεπα καιρό φυλής και μας ζαλίζει τα παπάρια να μπούμε μαζί της

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.521
Πόντοι
3.656
Χωματιανου 11 στην αννουλα μπηκαν 2 πακιδες η τσατσα δεν τους έδιωξε είπε προγραμα κανονικά . Μετά έφυγαν μόνοι τους γιατί η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο . Μέχρι και στην Ανουλα πακιστανια ρε πουστη μου
Δεν είναι μυστικό πως η Αννούλα παίρνει Πέρσες..

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.578
Πόντοι
721
Πέρασα χθες από το Βέργας 7 όπου αυτοπαρουσιάστηκαν οι πουτάνες: Ελένη και Κωνσταντίνα Αγρινιώτισσα
Δεν τις ήθελα αυτές και μπήκα στο δωμάτιο δυστυχώς με την Κατερίνα την τσατσά

Σώμα: θαλάσσιος ελέφαντας
Πίπα: αερόπιπα και στα μισά φόρεσε καπότα
Μουνί: φαρδύ και δυστυχώς ξυρισμένο
Μάτια: ερμητικά κλειστά :zzzzz:

Μου είχε σηκωθεί γύρω στο 45% και στα 5-6 λεπτά της είπα με τρόπο να φύγει γιατί δεν τράβαγε άλλο

1783271014861.png

1783270711914.png
Παίζεις και εσύ x-2 συνέχεια Μυστη...στα βαθιά και στα δύσκολα πάντα...:glasses:
Παίξε και κανενα 1, καμμία Αννούλα Χώμ π.χ., κανένα σιγουρακι...

Monaxikoslykos

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2021
Like
74
Πόντοι
0
γνωρίζει κανένας κάποιον οίκο με <<εμφανισιμη>> νταρντανα;
Αν είμαι κ λίγο μεγάλη σε ηλικία μας κάνει

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
45
Like
11.439
Πόντοι
6.246
Συμφωνώ απόλυτα 100%.
Καταρχήν δεν είναι μουνάρα, θα ήταν αν δεν είχε πλαστικά και τελείως αντιαισθητικά βυζιά..
Κατά δεύτερον νορμάλ ρουμανογυφτόφατσα έχει. Απλά υπάρχουν αρκετές χειρότερες στα "μέρη", και ίσως αυτό την κάνει λίγο καλύτερη.
Ο μαλακισμένος χαρακτήρας της όμως είναι εντελώς απωθητικός (για μένα πάντα), και με βάση όσα έχουμε ακούσει/διαβάσει για εντός δωματίου, δε θα έμπαινα ποτέ, ούτε στα 15, ούτε καν στα 10€.
Είναι σπαστική (για μένα, ξαναλέω)
Εν τω μεταξύ ένας παλαίμαχος ενημέρωσε, πως τη Σάρα και τη Τζανίνα τις είχε πρωτοπάρει στο Ιάσονος 20α το 2015, στα 10€!... :wink:
Τόσα αξίζουν, και αν..

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.856
Πόντοι
8.995
Δυστυχώς δεν άλλαζε εκτός από ένα μικρό διάστημα που δούλευε πρωί στο Μ.Α. 23 και έβρισκα την ευκαιρία να την απολαύσω γιατί στο άθλιο υπόγειο δύο φορές πήγα και δεν ξανά πάτησα.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom