Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όμως έχει μικρό στήθοςΕλλη πολυ δυνατη, με ρογαρα καγκελο συνεχεια. και ωραια πλακιτσα για τη φαση.
Ποια είναι η Τζένη?♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ
στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Οι πετσέτες στο χώρο μας
είναι αποστειρωμένες και
σφραγισμένες για τον
covid 19
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ
3 ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
♡ REAL DOLLS ♡
♡ milking table ♡
♡ GLORY HOLE ♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
11:00 Μέχρι 22:00
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΤΖΕΝΗ NEW
ΝΑΝΣΥ
ΣΑΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΕΥΑ NEW
ΠΑΟΛΑ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΑΡΙΕΛ
ΕΛΛΗ
ΤΡΙΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΟΦΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
♡ SISI ♡ REAL DOLLS
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
![]()
![]()
οτι καλυτερο ειναιΕλλη πολυ δυνατη, με ρογαρα καγκελο συνεχεια. και ωραια πλακιτσα για τη φαση.
οτι καλυτερο ειναι
Ελλη Στελλα Αντριαννα αυτες ειναι οι καλυτερες αντε και λιγο ΝεφεληΕίναι και άλλες καλές
Αντριάννα και Νεφέλη , αλλά προτιμώ περισσότερο την Αντριάννα για ευνόιτους λόγους!!Ελλη Στελλα Αντριαννα αυτες ειναι οι καλυτερες αντε και λιγο Νεφελη
Γιατί λίγο , τι σε χάλασε?Ελλη Στελλα Αντριαννα αυτες ειναι οι καλυτερες αντε και λιγο Νεφελη
δεν ξερω ρε φιλε μπορει να μην ειχα και χημεια δεν ηταν τοσο θερμη οσο οι αλλες.Εγω απλα περιμενω να γυρισει η Στελλα να κανω ξανα διπλο με Ελλη!!!ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΠΟΤΕ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?Γιατί λίγο , τι σε χάλασε?
Λίγα τα λόγια σου για την Αντριάννα αγαπητέ γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας!!δεν ξερω ρε φιλε μπορει να μην ειχα και χημεια δεν ηταν τοσο θερμη οσο οι αλλες.Εγω απλα περιμενω να γυρισει η Στελλα να κανω ξανα διπλο με Ελλη!!!ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΠΟΤΕ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?

καλα το παιρνω πισω!!!Λίγα τα λόγια σου για την Αντριάννα αγαπητέ γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας!!![]()
Λίγα τα λόγια σου για την Αντριάννα αγαπητέ γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας!!δεν ξερω ρε φιλε μπορει να μην ειχα και χημεια δεν ηταν τοσο θερμη οσο οι αλλες.Εγω απλα περιμενω να γυρισει η Στελλα να κανω ξανα διπλο με Ελλη!!!ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΠΟΤΕ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?

Δεν έγινε κάτι , αλλά είναι γνωστο όπως έχω πει συνέχεια εδώ και το ξέρουν σχεδόν όλοι ότι λατρεύω την Αντριάνννα,καλα το παιρνω πισω!!!
προφανώς εσύ δεν θα το ήξερες.. οκ φιλικά πάνταΠέρα από τη Sissy παρέχει κάποια άλλη κοπέλα πρωκτικό?Λοιπόν αγαπητέ φίλε, θα σου πω την αλήθεια , η Sissy είναι μία κούκλα (ψεύτικη δηλαδη) που κάθεται στον καναπέ και απευθύνεται σε άτομα με ειδικά γούστα!Σίγουρα θα την έχεις δει!

Λοιπόν φίλε , αν θές κοπέλα για πρωκτικό , καλύτερα να πας σε μπουρδέλο!!Πέρα από τη Sissy παρέχει κάποια άλλη κοπέλα πρωκτικό?![]()
αν θες την γνωμη μου!! Το Nirvana ή αλλιώς ναός του έρωτα είναι ένας υπερπολυτελής και καθαρός χώρος που πηγαίνουμε για μασάζ , χαλάρωση εκτόνωση και ευεξία!! , και φεύγουμε μετά χαλαρωμένοι και ήρεμοι!!Πάω σε μπουρδέλο αλλά προτιμώ τα μασάζ λόγω χαμηλής τιμής σε ωριαία προγράμματα σε σχέση με βίζιτες. Ειδικά εάν παίζει και κωλος αξίζει απόλυτα.Λοιπόν φίλε , αν θές κοπέλα για πρωκτικό , καλύτερα να πας σε μπουρδέλο!!αν θες την γνωμη μου!! Το Nirvana είναι ένας υπερπολυτελής και καθαρός χώρος που πηγαίνουμε για μασάζ , χαλάρωση εκτόνωση και ευεξία!! , και φεύγουμε μετά χαλαρωμένοι και ήρεμοι!!
Εγώ σου απάντησα και θα σου έλεγα και πάλι σε αυτο που ζητάς καλύτερα να πας σε οίκο ανοχής!! Αν θέλει κάποιος άλλος συναγωνιστής ας πει την γνώμη του!Πάω σε μπουρδέλο αλλά προτιμώ τα μασάζ λόγω χαμηλής τιμής σε ωριαία προγράμματα σε σχέση με βίζιτες. Ειδικά εάν παίζει και κωλος αξίζει απόλυτα.

Μιας και το ειπες.... που ειναι η Στέλλα οεο ??? φερτε πισω τα βυζια!!!Ελλη Στελλα Αντριαννα αυτες ειναι οι καλυτερες αντε και λιγο Νεφελη
Διακοπες απο οσο ξερω,!!!!Μιας και το ειπες.... που ειναι η Στέλλα οεο ??? φερτε πισω τα βυζια!!!
Να αξίζει άραγε η Τζένη για ραντεβού?♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Οι πετσέτες στο χώρο μας
είναι αποστειρωμένες και
σφραγισμένες για τον
covid 19
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡