Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (0 μέλη και 204 επισκέπτες)

black magic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2026
Like
32
Πόντοι
0
όλες αυτές που δουλεύουν στα σπιτάκια έχουν προστάτες?? νταβάδες που λένε?? εάν θέλει κάποιος να τις προσεγγίσει μπορεί να βρει τον μπελά του??
Οι απόψεις διίστανται ..ο καθένας λέει ότι πιστεύει.. θεωρητικά όλες έχουν , στην πραγματικότητα μπορεί και όχι

black magic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2026
Like
32
Πόντοι
0
Από εμφάνιση τι λεει;;μέσα στο δωμάτιο;;
Μέτρια εμφάνιση εντάξει βλέπετε , στο δωμάτιο σχετικά καλή είναι μια κατάθεση αξίζει κατεμε και μετά είναι στην κρίση σου αν ξανά πας ή όχι αν και για μένα από τότε που άλλαξε σπίτι σαν να βαριέται μου φαίνετε και να κάνει αγγαρεία στο Λας Βέγκας ήταν δυναμίτης

Vexilla

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
36
Πόντοι
0
όλες αυτές που δουλεύουν στα σπιτάκια έχουν προστάτες?? νταβάδες που λένε?? εάν θέλει κάποιος να τις προσεγγίσει μπορεί να βρει τον μπελά του??
Όταν λες να τις προσεγγίσεις τι εννοείς; Να βγεις μαζί με κάποια ραντεβού ή συνάντηση εκτός από το σπιτάκι;;; Θεωρητικά μπορείς να ρωτήσεις την κοπέλα, αν αποκτήσεις κάποια οικειότητα μαζί της, και βλέπεις. Αν σου αρνηθεί προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος. Αν όχι προχωράς και όλα καλά. Καμία κοπέλα δεν θα ρισκάρει φασαρίες.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.638
Πόντοι
2.046
Εχθές πήγα Ειρήνη. Συνήθως πηγαίνω Ειρήνη. Αλλά την προηγούμενη Κυριακή είχα πάει Ντόνα επειδή έλειπε η Ειρήνη . Την Ιωάννα την Ελληνίδα που είναι γύρω στα 50 στην Πέτρου Ερημίτη 3 Α το πρωί δεν την βρήκα . Ίσως σταμάτησε. Οπότε είπα να δοκιμάσω Ντόνα και δεν απογοητεύτηκα από την Ντόνα. Είναι ήρεμη, ευγενική , υπομονετική . Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα . Εξαρτάται και τι ζητάει ο καθένας βέβαια. Σε άλλον μπορεί να αρέσουν οι ξανθιές με σιλικονάτο στήθος.
Δίπλα ,σ το Devil girls έμαθα ότι έχει κάτι κοπέλες μαύρες. Τον ρώτησα αυτόν που μου το είπε , αν του αρέσουν οι μαύρες και μου είπε όχι. Εμένα π.χ. μου αρέσουν οι μαύρες. Είχα φασωθεί μια φορά στην Κω με μια μαύρη κονσοματρίς -στρίπερ σ' ένα κωλόμπαρο. Είχαμε δώσει και ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα.
Tired Excuse Me GIF by Spotify

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.638
Πόντοι
2.046
Πάντως με στενοχωρεί που δεν πρόλαβα να πάρω την Λούση γιατί σταμάτησε. Ελπίζω να γυρίσει ξανά κάποια στιγμή.
Ίσως αξίζει να δοκιμάσω Ναταλία , Λιλιάνα , Μόνικα .

Για Ειρήνη και Ντόνα πάντως έχω να πω καλά λόγια.
Για την Ιωάννα την Ελληνίδα έχω να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες. Είναι φιλότιμη κοπέλα.
Bored Monsters Inc GIF

theogaliatsos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως με στενοχωρεί που δεν πρόλαβα να πάρω την Λούση γιατί σταμάτησε. Ελπίζω να γυρίσει ξανά κάποια στιγμή.
Ίσως αξίζει να δοκιμάσω Ναταλία , Λιλιάνα , Μόνικα .

Για Ειρήνη και Ντόνα πάντως έχω να πω καλά λόγια.
Για την Ιωάννα την Ελληνίδα έχω να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες. Είναι φιλότιμη κοπέλα.
Εγω περασα με Ντονα μια φορα. Για τα πιασιματα της. Απλα με ξενερωσε γιατι δεν κανει γυμνο στοματικο. Ασε που απο τι 10 φορες που ειχα παει μονο μια φορα μου ανοιξε.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
684
Πόντοι
361
Εχω προσεγγισει καποιες.
Συνηθως ΝΤΑΒΑ-ΝΤΑΒΑ εχουν οι ξενες. Οποιαδηποτε δεν το εχει με το επικοινωνιακο, την γλωσσα ή ειναι καινουρια στην χωρα και χρειαζεται αναγκαστικα "ξεναγο".

Υπαρχουν και πολλα κοριτσια, ξενες μεν, που γνωριζουν πολυ καλα και την γλωσσα και τα μερη (πχ Ρουμανες, Ρωσιδες, με 5, 7, ή και 10+ χρονια στην πολη) οι οποιες απ'οτι καταλαβα δεν εχουν καποιον πανω απτο κεφαλι τους.

Βεβαια, δεν θα βρεις τον μπελα σου απο νταβα με αυτες, αλλα θα βρεις μπελα σιγουρα. Σε ΟΠΟΙΑδηποτε προσπαθησεις να προσεγγισεις.

black magic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2026
Like
32
Πόντοι
0
Εχω προσεγγισει καποιες.
Συνηθως ΝΤΑΒΑ-ΝΤΑΒΑ εχουν οι ξενες. Οποιαδηποτε δεν το εχει με το επικοινωνιακο, την γλωσσα ή ειναι καινουρια στην χωρα και χρειαζεται αναγκαστικα "ξεναγο".

Υπαρχουν και πολλα κοριτσια, ξενες μεν, που γνωριζουν πολυ καλα και την γλωσσα και τα μερη (πχ Ρουμανες, Ρωσιδες, με 5, 7, ή και 10+ χρονια στην πολη) οι οποιες απ'οτι καταλαβα δεν εχουν καποιον πανω απτο κεφαλι τους.

Βεβαια, δεν θα βρεις τον μπελα σου απο νταβα με αυτες, αλλα θα βρεις μπελα σιγουρα. Σε ΟΠΟΙΑδηποτε προσπαθησεις να προσεγγισεις.
Τι εννοείς μπελά με αυτές;; Θα σε κάνει σκηνικό εννοείς μέσα στο μαγαζί;;

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Εγω περασα με Ντονα μια φορα. Για τα πιασιματα της. Απλα με ξενερωσε γιατι δεν κανει γυμνο στοματικο. Ασε που απο τι 10 φορες που ειχα παει μονο μια φορα μου ανοιξε.

Εκτός από το γυμνό πως είναι μέσα στο δωμάτιο;;πως πέρασες;

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
607
Πόντοι
81
Όταν λες να τις προσεγγίσεις τι εννοείς; Να βγεις μαζί με κάποια ραντεβού ή συνάντηση εκτός από το σπιτάκι;;; Θεωρητικά μπορείς να ρωτήσεις την κοπέλα, αν αποκτήσεις κάποια οικειότητα μαζί της, και βλέπεις. Αν σου αρνηθεί προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος. Αν όχι προχωράς και όλα καλά. Καμία κοπέλα δεν θα ρισκάρει φασαρίες.
Να μπορείς να βγεις ραντεβού για καφέ μαζί της και να προχωρήσεις μαζί της μέχρι και σε σχέση.....

Vexilla

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
36
Πόντοι
0
Να μπορείς να βγεις ραντεβού για καφέ μαζί της και να προχωρήσεις μαζί της μέχρι και σε σχέση.....
Εγώ θεωρώ, ότι είναι μία δουλειά όπως όλες οι άλλες για αυτά τα κορίτσια. Αν γίνεις τακτικός πελάτης και προτείνεις ένα καφέ ή ένα φαγητό στην κοπέλα δεν πιστεύω ότι θα αρνηθεί κάτι τέτοιο γιατί σίγουρα θα το δει σαν ότι θα θέλει να σε ευχαριστήσει και εκτός από το σπιτάκι. Τώρα αν βγεις μαζί της και θέλεις να προσχωρήσεις σε άλλα πράγματα πιστεύω ότι εξαρτάται καθαρά από την κοπέλα και τι εμπειρίες έχει αποκομίσει τόσα χρόνια. Στο ραντεβού την βλέπεις όπως κάθε γυναίκα που θα βγεις μαζί της. Την γνωρίζεις. Εγώ πιστεύω ότι πολλοί από εμάς ζητούν στα κορίτσια και συναντήσεις εκτός από το σπιτάκι αλλά νιώθω ότι τα κορίτσια ρίχνουν πολλά ακύρα. Σε κάθε περίπτωση το είπα και πρίν... Δεν χάνεις κάτι να ζητήσεις από την κοπέλα αυτό που σκέφτεσαι. (Ραντεβού, φαγητό, γνωριμία, καφέ....κλπ).

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.140
Πόντοι
33.365
Ολα γινοντε σε αυτην την ζωη το θεμα ειναι ποιος τα προσπαθει.

ΥΓ: Τωρα σοβαρα θα μπορουσες να κανεις σχεση με πουτανα? Το εχεις σκεφτει ?

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
607
Πόντοι
81
Ολα γινοντε σε αυτην την ζωη το θεμα ειναι ποιος τα προσπαθει.

ΥΓ: Τωρα σοβαρα θα μπορουσες να κανεις σχεση με πουτανα? Το εχεις σκεφτει ?
το έχω σκεφτεί,πολλές φορές,δεν έχουν και καμιά μεγάλη διαφορά τη σήμερον ημέρα με τις αλλες που τριγυρνανε στα μπαρακια,ξέρεις καμιά κοπέλα 30 ετών να είναι παρθένα σήμερα?? όλες πηδιούνται απο τα 15 πλεον και όσο αναφορα αυτα που λεω για τις ομαδες εκει να δεις τι γινεται,σοβαρα μιλαω,πουτανες υπαρχουν πολλες μεσα στην κοινωνια μας,δεν χρειάζεται να δουλέψει καποια σε μπουρδελο για να γινει πουτανα,τωρα το εχουν ξεφτυλισει πληρως,το facebook,το instagram και το tiktok γεματο πουτανάκια είναι....

aetakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Like
502
Πόντοι
80
Παιδιά καλησπέρα σκέφτομαι να ξεκινήσω το σπορ οπότε ήθελα να ρωτήσω για 1η φορά μιας και είμαι εντελώς αμπαλος τι θα προτείνατε? Επίσης μπορείς κάπου να πας να δώσεις μόνο πιπα? Χωρίς μασάζ εννοώ... Εν κατακλείδι εσείς οι έμπειροι ποια θα θέλατε να ήταν η 1η σας φορά (37 χρόνων αγανακτησμενος απο ελλεινιδες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.140
Πόντοι
33.365
Παιδιά καλησπέρα σκέφτομαι να ξεκινήσω το σπορ οπότε ήθελα να ρωτήσω για 1η φορά μιας και είμαι εντελώς αμπαλος τι θα προτείνατε? Επίσης μπορείς κάπου να πας να δώσεις μόνο πιπα? Χωρίς μασάζ εννοώ... Εν κατακλείδι εσείς οι έμπειροι ποια θα θέλατε να ήταν η 1η σας φορά (37 χρόνων αγανακτησμενος απο ελλεινιδες)
Παρε μια ανεξαρτητη στον χωρο σου να εισαι ανετος αλλιως αν δεν εχεις κομπλεξ με τον εαυτο σου κ δεν εισαι ντροπαλος κ σιχασιαρης πανε στα σπιτακια και βρες μια που να σ κανει το κλικ γτ περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το έχω σκεφτεί,πολλές φορές,δεν έχουν και καμιά μεγάλη διαφορά τη σήμερον ημέρα με τις αλλες που τριγυρνανε στα μπαρακια,ξέρεις καμιά κοπέλα 30 ετών να είναι παρθένα σήμερα?? όλες πηδιούνται απο τα 15 πλεον και όσο αναφορα αυτα που λεω για τις ομαδες εκει να δεις τι γινεται,σοβαρα μιλαω,πουτανες υπαρχουν πολλες μεσα στην κοινωνια μας,δεν χρειάζεται να δουλέψει καποια σε μπουρδελο για να γινει πουτανα,τωρα το εχουν ξεφτυλισει πληρως,το facebook,το instagram και το tiktok γεματο πουτανάκια είναι....
15; Πολλα ειπες... απο 13 πλεον...
Και για πες τυπε θα ησουν οκ με τον εαυτο σου να ξερεις οτι καθε τρεις κ λιγο καποιος πληρωνει για να ακουμπαει την σχεση σου;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.638
Πόντοι
2.046
Εγώ θεωρώ, ότι είναι μία δουλειά όπως όλες οι άλλες για αυτά τα κορίτσια. Αν γίνεις τακτικός πελάτης και προτείνεις ένα καφέ ή ένα φαγητό στην κοπέλα δεν πιστεύω ότι θα αρνηθεί κάτι τέτοιο γιατί σίγουρα θα το δει σαν ότι θα θέλει να σε ευχαριστήσει και εκτός από το σπιτάκι. Τώρα αν βγεις μαζί της και θέλεις να προσχωρήσεις σε άλλα πράγματα πιστεύω ότι εξαρτάται καθαρά από την κοπέλα και τι εμπειρίες έχει αποκομίσει τόσα χρόνια. Στο ραντεβού την βλέπεις όπως κάθε γυναίκα που θα βγεις μαζί της. Την γνωρίζεις. Εγώ πιστεύω ότι πολλοί από εμάς ζητούν στα κορίτσια και συναντήσεις εκτός από το σπιτάκι αλλά νιώθω ότι τα κορίτσια ρίχνουν πολλά ακύρα. Σε κάθε περίπτωση το είπα και πρίν... Δεν χάνεις κάτι να ζητήσεις από την κοπέλα αυτό που σκέφτεσαι. (Ραντεβού, φαγητό, γνωριμία, καφέ....κλπ).
Χειροτερα ειναι απο τις κοπελες εξω.
Μια 25 αρα+ ελευθερη με εμφανιση ιδια περιπου με τις κοπελες που δουλευουν στα σπιτακια, εξω θα εχει 5 αντε δεκα πεσιματα μεχρι να παει με καποιον/καποιους απο αυτους και αργοτερα να κανει σχεση.
Η κοπελα στα σπιτακια φιλε αν αποφασισει να βγει με πελατη.. σιγουρα θα εχει καμια 50αρια προτασεις και σιγουρα δεν θα διαλεξει τον πιο ασχημο.
Απο τα λιγα που ξερω.. πρωτα ρωτανε τη δουλεια κανεις.. θελουν καποιον που να βγαζει λεφτα και ας μην ειναι ο πιο ομορφος, μετα κοιτανε τα υπολοιπα αν εισαι δηλαδη παντρεμενος η σε σχεση και φυσικα ολα αυτα εαν ειναι συχνος πελατης και εχεις αφησει πολλα λεφτα στην κοπελα.
Ενας που θα παει ετσι ξεκαρφωτα απλα ειναι ομορφος και ζητησει απο την κοπελα ραντεβου εχει φαει ακυρο.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.638
Πόντοι
2.046
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

15; Πολλα ειπες... απο 13 πλεον...
Και για πες τυπε θα ησουν οκ με τον εαυτο σου να ξερεις οτι καθε τρεις κ λιγο καποιος πληρωνει για να ακουμπαει την σχεση σου;
Εγω αλλο πιστευω οτι ψαχνουν, θελουν να γαμανε τζαμπα η με μικρο κοστος ιεροδουλες.
Μερικοι κανουν το πιο παλιο λαθος, που κανουν ολοι οι νεοι μπουρδελιαρηδες! νομιζουν οτι επειδης μερικες τους κανουν τα γλυκα ματια.. οτι τους γουσταρουν κι ολας, και ετσι παιρνουν θαρρος και φανταζονται γκομενιλικια με τις κοπελες. Απλα καποιος να τους πει οτι ολα αυτα τα κανουν για να σου φανε και περισσοτερα λεφτα, η να το πουμε αλλιως, να σε κανουν συχνο πελατη τους.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.638
Πόντοι
2.046
Εμενα ρε παιδια κοπελα που δουλευει τωρα, απο μονη της μου ελεγε οτι θελει να με βγαλει γκομενο. Φυσικα και εφαγε ακυρο γιατι παλιοτερα την επαθα και εμαθα..
Ηταν μια που εχει σταματισει τη δουλεια. Μ αυτην Περνουσαμε καλα και καποια στιγμη την ειπα αν θελει να βγουμε! ναι ειπε και εγω σαν απειρος αρχισα να πηγαινω και πιο συχνα, την εξοδο ολο και την ανεβαλε με διαφορες δικαιολογιες.. ωσπου την παρατησα και μετα με εψαχνε στο τηλ. και στα σοσιαλ. εκανα την μαλακια και τα εδωσα..δεν την απαντουσα, καποια στιγμη βαρεθηκε και σταματησε.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.064
Πόντοι
10.555
Εμενα ρε παιδια κοπελα που δουλευει τωρα, απο μονη της μου ελεγε οτι θελει να με βγαλει γκομενο. Φυσικα και εφαγε ακυρο γιατι παλιοτερα την επαθα και εμαθα..
Ηταν μια που εχει σταματισει τη δουλεια. Μ αυτην Περνουσαμε καλα και καποια στιγμη την ειπα αν θελει να βγουμε! ναι ειπε και εγω σαν απειρος αρχισα να πηγαινω και πιο συχνα, την εξοδο ολο και την ανεβαλε με διαφορες δικαιολογιες.. ωσπου την παρατησα και μετα με εψαχνε στο τηλ. και στα σοσιαλ. εκανα την μαλακια και τα εδωσα..δεν την απαντουσα, καποια στιγμη βαρεθηκε και σταματησε.
πες ονομα, μισολογα δεν αρκουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom