Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 49.430
- Πόντοι
- 10.131
Δεν εχει τυχη να δω κατι με αυτη, μονο ισως σε καμια ομάδα στοTelegram μπορει να κυκλοφορεί.Νομίζω δεν πρέπει να κυκλοφορεί στο ίντερνετ
Δεν εχει τυχη να δω κατι με αυτη, μονο ισως σε καμια ομάδα στοTelegram μπορει να κυκλοφορεί.Νομίζω δεν πρέπει να κυκλοφορεί στο ίντερνετ
Μπορεί αλλά και πάλι αν κάποιος είναι σίγουρος ότι είναι αυτήν πράγμα δύσκολο,,ή δεν θα την δώσει ή άμα την δώσει με χρήματαΔεν εχει τυχη να δω κατι με αυτη, μονο ισως σε καμια ομάδα στοTelegram μπορει να κυκλοφορεί.
www.instagram.com
Πωωω σκετη καυλα ηταν με μινι και διάφανες πεδιλαρεςΒάλτε να τη δείτε τώρα στον Αρναούτογλου την γκαβλιαρα!!

Κατα τα αλλα ηταν φιλοι λεειΣτην ουσία είπε ότι πρώτα πηδηχτηκανε με τον άντρα της και μετά τα φτιάξανε που σήμερα δεν είναι και κάτι ασυνήθιστο για να είμαστε ειλικρινείς![]()

Φίλοι, φίλοι αλλά της γάμησε το καντήλιΚατα τα αλλα ηταν φιλοι λεει![]()
Της ειπε λεει ε΄λα σπιτι να κοιμηθούμε και την ξέσκισε στην πουτσαΦίλοι, φίλοι αλλά της γάμησε το καντήλι![]()

Αυτή πήγε ευχαριστως γιατί νόμιζε ότι θα δουν τηλεόραση ή καμία ταινία πιστεύωΤης ειπε λεει ε΄λα σπιτι να κοιμηθούμε και την ξέσκισε στην πουτσα![]()
απο φωνή κορμάρα....που λένε
Αυτή η γυναίκα μου αρέσει τρελά.