Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 221.709
...κι εγώ σαν καλό κορίτσι που είμαι, σας μεταφέρω τι βλέπει η καμ..Εγώ πάντως ζηλεύω περισσότερο την κάμερα. Αυτή τα βλέπει όλα.
...κι εγώ σαν καλό κορίτσι που είμαι, σας μεταφέρω τι βλέπει η καμ..Εγώ πάντως ζηλεύω περισσότερο την κάμερα. Αυτή τα βλέπει όλα.
Βιντεαρα θέλουμε να αδειάσουμε αστέρι για πάρτυ σου !!...κι εγώ σαν καλό κορίτσι που είμαι, σας μεταφέρω τι βλέπει η καμ..![]()
Το βραδάκι που θα χαλαρωσω θα ψάξω τ αρχεία μου,μπας και βρω τπτ απ τη φάση!Βιντεαρα θέλουμε να αδειάσουμε αστέρι για πάρτυ σου !!
Ετσι όπως το βλέπω, το καλοκαίρι δεν θα μας ξεζουμίσεις απλά, θα μας βγάλεις την ψυχή.!!!Το βραδάκι που θα χαλαρωσω θα ψάξω τ αρχεία μου,μπας και βρω τπτ απ τη φάση!
Γλυψιμεϊκο
Δεν υπάρχει η γεύση του !!!!Γλυψιμεϊκο
Και έπειτα από αυτό, νομίζεις ότι εγώ θα παρηγορηθώ με τα σενάρια?.... όσο μεγαλώνω αντί να ηρεμω,αγριευω ρε καυλιαρη
Το βραδακι λοιπον θα πιασει δουλεια το χερι μας....χαχαΤο βραδάκι που θα χαλαρωσω θα ψάξω τ αρχεία μου,μπας και βρω τπτ απ τη φάση!
Έτσι , ' για πρωινό.. 'Παρτουζίτσα, παρτουζίτσα?![]()
...χαίρομαι που το βρίσκεις νόστιμο το μουν@κι μου κάθε μας φορα!!Δεν υπάρχει η γεύση του !!!!
Τρίο κάνει όχι Παρτουζα.Παρτουζα θεωρείται από 5 άτομα τουλάχιστον κ επάνω.Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Παρτουζίτσα, παρτουζίτσα?![]()
Τά καλύτερα παιχνίδια είναι αυτά όμορφη σέξυ Τζο..... όσο μεγαλώνω αντί να ηρεμω,αγριευω ρε καυλιαρη!
3 ήμασταν σύνολο κι είχαμε στήσει τη κάμερα !
Με παιδιά που γνωρίζω, στήνουμε που & που κάνα τέτοιο σκηνικο
Κι εγώ σας αγαπώ και το ξερετε αστέρια μου![]()
...τι τρίο τι παρτουζα",λουτσοι" να ναι Νίκο μου!Τρίο κάνει όχι Παρτουζα.Παρτουζα θεωρείται από 5 άτομα τουλάχιστον κ επάνω.
Καλό περνάς βλέπωΈτσι , ' για πρωινό.. '
Και γω κανω παρτουζες καθε πρωί.
Με το λουμίδη τον παπαγάλο και την ΙΟΝ με στέβια
Με την Τζο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος, για το πόσοι είναι στο δωμάτιο.Τρίο κάνει όχι Παρτουζα.Παρτουζα θεωρείται από 5 άτομα τουλάχιστον κ επάνω.
...ειμαι κάτι σαν τη Χιονάτη με τους 7 νάνους (λουτσους)Με την Τζο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος, για το πόσοι είναι στο δωμάτιο.
Σκαει το βασιλοπουλο και προτιμας να μεινεις με τους 7 λουτσους....ειμαι κάτι σαν τη Χιονάτη με τους 7 νάνους (λουτσους)
Κι αυτός μαζί,όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτεροΣκαει το βασιλοπουλο και προτιμας να μεινεις με τους 7 λουτσους.
Και γαμηθηκαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα.
Είμαστε με το f5 στο χέρι για να σε απολαύσουμε σε αυτό το τρίο.Το βραδάκι που θα χαλαρωσω θα ψάξω τ αρχεία μου,μπας και βρω τπτ απ τη φάση!