Νέα

Stella Frecce

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (11 μέλη και 19 επισκέπτες)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.925
Πόντοι
26.236
Πώς έχετε τόσο χρόνο για να ασχοληθείτε με κάτι τόσο ασήμαντο
Ε ναι δεν ασχοληθηκαμε με τα 200 που ζητας για 1 ωρα . Αληθεια πως θα προλαβεις ντους, μασαζ, body 2 body , πιπα ,σεξ σε μια ωρα :2funny: τουλαχιστον για 2ωρο επρεπε να ζητας 200 για αυτα. Αλλα ξεχασα εινσι και οι ορδες πελατων που περιμενουν :2funny::jerking:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
34
Like
24.023
Πόντοι
8.346
Μασαζ body to body 100€
Χαλαρωτικό 60€
Exotic trantra 80€
Και τα εξτρα μου εκτονωση 30€
Και ερωτική επαφή 100 €
Μόνο αυτά είναι τα εξτρα μου
Και μόνο στο body ειμαι γυμνή
στην ερωτική επαφή ντυμένη? θα δυσκολευτούμε...
τελικά δεν κατάλαβα πάντως, εγώ που θέλω να γαμήσω με 100 είμαι κομπλέ?
(ακα πίπα, χύσιμο στο στόμα, κώλος παίζουν?)

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.925
Πόντοι
26.236
Γαμας εξ αποστασεως.

OP
OP
Stella frecce

Stella frecce

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2026
Like
46
Πόντοι
0
Κανει μασαζ στοματικο σεξ αλλα δεν ειναι σαν τις αλλες τις συχαμενες τις εσκορτς (που κανουν τα ιδια) και για αυτο χρεωνει περισσοτερα!!
Μονο ο συγχωρεμενος ο Γιωργος Γεωργιου αθλητικογραφος μπορει να αναλυσει αυτο το πραγμα.
Ουάου πόσο έξυπνος παίζει να ‘σαι εσύ υπάρχουν πολλοί σαν κι εσένα εδώ μέσα

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
702
Πόντοι
301
σοβαρη ερωτηση,η αγγελια ειναι περιεχομενο κωμωδιας η κυριολεκτικα τα εννοει αυτα? δεν εχω καταλαβει

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
2.740
Πόντοι
2.026

Συνημμένα

• 1782051453237.png
    1782051453237.png
    177,3 KB · Εμφανίσεις: 18
OP
OP
Stella frecce

Stella frecce

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2026
Like
46
Πόντοι
0
Μήπως εσύ έχεις κλειστά μάτια..? Εδώ τι γράφεις? Για δες καλύτερα.
Μ’ αρέσει που ασχολείσαι με κάτι παλιά μηνύματα και είσαι κολλημένος με το τι έχω πει εγώ πριν πάρα πολύ καιρό μπράβο σου δεν έχω αλλάξει κάτι αυτό το πρόγραμμα έχω . Δεν ξέρω τι σου λένε οι άλλοι αλλά μάλλον όλοι είστε πάρε τον έναν χτύπα τον άλλον αντί να κάτσετε και να κλείσετε ένα ραντεβού κάθεστε και κλαίτε τη μοίρα σας για τα χρήματα

OP
OP
Stella frecce

Stella frecce

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2026
Like
46
Πόντοι
0
Ε ναι δεν ασχοληθηκαμε με τα 200 που ζητας για 1 ωρα . Αληθεια πως θα προλαβεις ντους, μασαζ, body 2 body , πιπα ,σεξ σε μια ωρα :2funny: τουλαχιστον για 2ωρο επρεπε να ζητας 200 για αυτα. Αλλα ξεχασα εινσι και οι ορδες πελατων που περιμενουν :2funny::jerking:
Γι’ αυτό έχουν φαγωθεί όλοι γιατί δεν κάνω αυτά που θέλουνε γι’ αυτό με κράζουνε έτσι κι αλλιώς προσφέρω μασάζ και άμα θέλω θα κάνω έξτρα άμα ο άλλος είναι κακός άνθρωπος δεν κάνω τίποτα όταν κάποιος είναι σοβαρός και θέλει να περάσει καλά με μία κοπέλα δε σκέφτεται τα χρήματα αλλά τη στιγμή γι’ αυτό και όλοι συνεχίζουν να λένε για μένα διάφορα . Κρίμα που χάνεται το χρόνο σας όλοι εδώ με σχόλια αρνητικά αντί να βρείτε κάτι καλό που αξίζει και να κλείσετε ραντεβού . Όποιος δε γουστάρει Arrivederci

OP
OP
Stella frecce

Stella frecce

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2026
Like
46
Πόντοι
0
Εσύ που το γράφεις αυτό για δες άμα έρχομαι..

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.934
Πόντοι
456
Μ’ αρέσει που ασχολείσαι με κάτι παλιά μηνύματα και είσαι κολλημένος με το τι έχω πει εγώ πριν πάρα πολύ καιρό μπράβο σου δεν έχω αλλάξει κάτι αυτό το πρόγραμμα έχω . Δεν ξέρω τι σου λένε οι άλλοι αλλά μάλλον όλοι είστε πάρε τον έναν χτύπα τον άλλον αντί να κάτσετε και να κλείσετε ένα ραντεβού κάθεστε και κλαίτε τη μοίρα σας για τα χρήματα
Αυτό που λένε είναι πως για να γίνει κατανοητό και την ώρα της πληρωμής να μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα, θα πρέπει να έχεις έναν πιο αναλυτικό τιμοκατάλογο, κυρίως όσον αφορά το σεξ, στο μασάζ κομπλέ τα λες, αλλιώς την ώρα της πληρωμής θα σου πουν: «έλα μωρέ πως κάνεις έτσι για τα λεφτά, μην κάθεσαι να κλαις τη μοίρα σου τώρα, 50 πάνω 50 κάτω, το ίδιο είναι!» Και θα έχουν και δίκιο!

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
2.740
Πόντοι
2.026
Καταρχήν η φωτό που ανέβασα δεν είναι δική μου, την ανέβασε συνάδελφος οπότε δεν γνωρίζω το πότε στάλθηκε ακριβώς. Αν και νομίζω ότι είχε πει ένα χρόνο πριν. Και η ερώτηση που έκανα δεν έχει να κάνει με την τιμή ακριβώς. Γράφεις στο μήνυμα σου στην φωτό "ΠΙΠΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΌ". Και ξαναρωτάω εγώ. Ισχύει αυτό?
Την επίθεση σου δεν την καταλαβαίνω. Αν είσαι εδώ για να μας τρολαρεις πες το μας. Γιατί μιλάς σε όλους με υποτιμητικό τρόπο.

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
6
Like
571
Πόντοι
300
Γι’ αυτό έχουν φαγωθεί όλοι γιατί δεν κάνω αυτά που θέλουνε γι’ αυτό με κράζουνε έτσι κι αλλιώς προσφέρω μασάζ και άμα θέλω θα κάνω έξτρα άμα ο άλλος είναι κακός άνθρωπος δεν κάνω τίποτα όταν κάποιος είναι σοβαρός και θέλει να περάσει καλά με μία κοπέλα δε σκέφτεται τα χρήματα αλλά τη στιγμή γι’ αυτό και όλοι συνεχίζουν να λένε για μένα διάφορα . Κρίμα που χάνεται το χρόνο σας όλοι εδώ με σχόλια αρνητικά αντί να βρείτε κάτι καλό που αξίζει και να κλείσετε ραντεβού . Όποιος δε γουστάρει Arrivederci
τι παπατζες ειναι αυτες? ή είσαι της δουλείας και βγάλε ενα σοβαρό τιμοκατάλογο να ξέρουμε τι παίρνουμε και να μην υπάρχουν ασάφειες ή τραβα βρες κανα γαμπρούλη να του τα τρως. Ακους εκει να μαστε και καλοί ανθρωποι , σιγά μη μας φέρεις και την πεθερά να μας τσεκάρει πριν γαμήσουμε...

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
117.104
Πόντοι
39.911

onfire

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
0
τι παπατζες ειναι αυτες? ή είσαι της δουλείας και βγάλε ενα σοβαρό τιμοκατάλογο να ξέρουμε τι παίρνουμε και να μην υπάρχουν ασάφειες ή τραβα βρες κανα γαμπρούλη να του τα τρως. Ακους εκει να μαστε και καλοί ανθρωποι , σιγά μη μας φέρεις και την πεθερά να μας τσεκάρει πριν γαμήσουμε...
θέλει να μας πουλήσει τις υπηρεσίες της αλλά με ύφος. και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες

hardcorepse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
2.934
Πόντοι
456

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
5.060
Πόντοι
2.036
Νομίζω ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο με την συγκεκριμένη, είτε γράφει η ίδια είτε κάποιος άλλος γι' αυτήν. Κατ' αρχήν είναι πανάκριβη, ανεξάρτητα από το αν αξίζει αυτό που προσφέρει, εντελώς εκτός των τιμών που ισχύουν στην αγορά, και κατά δεύτερο είναι αδικαιολόγητα επιθετική και προσβλητική. Μια ακόμα σαν και πολλές άλλες. Ώρα καλή στη πρύμνη της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom