Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (16 μέλη και 232 επισκέπτες)

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
3.667
Πόντοι
456
Δηλαδή πόσα κιλά έχει χάσει η Κωνσταντίνα? Μια φορά είχα περάσει μαζί της για το κασκαντεριλικι και έκανα την χαζομαρα να προσπαθήσω να την γαμησω αλλά δεν άντεξα κοντευα να μείνω στον τόπο από το λαχάνιασμα.
Εγώ που την είδα έχει χάσει πολλααα

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
1.898
Πόντοι
481
Μύστες, ένα Πάκι έριξε ΚουτούΛια στη Μικαέλα, στο ΜΑ21, δεν της κατέβασε και τη μούρη βέβαια...

Το θέμα είναι ότι έφυγε από εκεί μέσα Ατσαλακωτος... Κύριος...:confused:

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.221
Πόντοι
441
Μύστες, ένα Πάκι έριξε ΚουτούΛια στη Μικαέλα, στο ΜΑ21, δεν της κατέβασε και τη μούρη βέβαια...

Το θέμα είναι ότι έφυγε από εκεί μέσα Ατσαλακωτος... Κύριος...:confused:
Έμαθες το λόγο??

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
325
Πόντοι
280
Μεγαλη προσοχη! Φιλιππιδου 11 Β η " Τζενιφερ" πέρα από το ότι είναι η γνωστή Βίκυ με έξτρα μαύρισμα, άθλιο βαμμένο ξανθό γυφτέ μαλλί που κάνει αντίθεση... Έχει τίγκα μουστάκι που για κάποιο λόγο στο σαλόνι δεν πρόλαβα να παρατηρήσω! Μιλάμε για μουστάκι νεοσύλλεκτου στον Στρατό!

Αηδίασα την ζωή μου που την μαμούσα....

Κατά τα άλλα άψογες υπηρεσίες από τον "φαντάρο"....

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
325
Πόντοι
280
αυτη κανει μλκιες , εμενα μου τραβηξ ετο χερι με ολη της την δυναμη και κατα τυχη ειχα προβλημα στον ωμο οποτε την απωθησα βιαια, υποψιαζομαι οτι μπορει να του εκανε καμια τετοια νευρικη μαλακια κλπ..

μπορει και οχι βεβαια... να στραβωσε επειδη του ριξε ακυρο ισως....

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
325
Πόντοι
280
Καλημέρα, είμαι Αθήνα έως τρίτη αλλά μόνο πρωί/μεσημέρι μπορώ να ξεφύγω. Που να πάω για τσιμπουκαρες;
Ευχαριστώ μάγκες.
Αν σου αρέσει έντονο προς άγριο , καλή περίπτωση είναι η Ναταλί 18:00 - 23:00 περίπου Φυλής 59 , μελαμψή κοντή Λατίνα και στην ίδια βάρδια λένε για Ντανιέλα ότι είναι καλή.

Νομίζω καλούτσικο κάνει και η Βιολέτα ψηλή μελαμψή Λατίνα Φυλής 69 ισόγειο ίδιες ώρες....

Επίσης, Τζένιφερ ίδιες ώρες Φιλλιπίδου 11 Β Όροφος , αλλά έχει μουστάκι αυτό τον καιρό.

Σου γραψα δύο αξιοπρεπείς περιπτώσεις (και εμφανισιακά) που μου ήρθαν αμέσως στο μυαλό.

Αν δεν μπορείς απόγευμα.. δεν ξέρω... Δοκίμασε πρωί Φυλής 86α ή Φωκαίας 27 Β κάτω μήπως βρεις Ιρίνα, ξανθια ωραίο σώμα.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
34
Like
3.928
Πόντοι
8.585
Αν σου αρέσει έντονο προς άγριο , καλή περίπτωση είναι η Ναταλί 18:00 - 23:00 περίπου Φυλής 59 , μελαμψή κοντή Λατίνα και στην ίδια βάρδια λένε για Ντανιέλα ότι είναι καλή.

Νομίζω καλούτσικο κάνει και η Βιολέτα ψηλή μελαμψή Λατίνα Φυλής 69 ισόγειο ίδιες ώρες....

Επίσης, Τζένιφερ ίδιες ώρες Φιλλιπίδου 11 Β Όροφος , αλλά έχει μουστάκι αυτό τον καιρό.

Σου γραψα δύο αξιοπρεπείς περιπτώσεις (και εμφανισιακά) που μου ήρθαν αμέσως στο μυαλό.

Αν δεν μπορείς απόγευμα.. δεν ξέρω... Δοκίμασε πρωί Φυλής 86α ή Φωκαίας 27 Β κάτω μήπως βρεις Ιρίνα, ξανθια ωραίο σώμα.
Ψάχνει για τσιμπουκάρες ο άνθρωπος και εσύ τον στέλνεις στην Ιρίνα?
Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι έχει φύγει εδώ και ενάμιση μήνα.
Για τσιμπουκάρες στην Ιρίνα που κάνει στομάτικο με προφυλακτικό και είναι πιο μέτριο πεθαίνεις?
Τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτόν τον ιστότοπο.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
1.898
Πόντοι
481
@Dsar263 , η ' κάποιος άλλος, έχετε ιδέα τι γίνεται με Κλεοπάτρα (ΚλεοΔυναμητιδα) στο Ι2β;
Έχει γυρίσει;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.756
Πόντοι
10.656

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
10
Αθήνα για το ΣΚ.

Τίποτα στανταρακια να προτεινετε;;
Προτιμώ πετιτ / κανονικές νεαρές σε ηλικία με καλές υπηρεσίες. Value for money που λένε και στο χωριό μου.

Ευχαριστώ :)

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.506
Πόντοι
10.026
Έχει τίγκα μουστάκι που για κάποιο λόγο στο σαλόνι δεν πρόλαβα να παρατηρήσω! Μιλάμε για μουστάκι νεοσύλλεκτου στον Στρατό!
Να είχε κάποιο σημάδι, όπως ουλή από καισαρική τομή, για παράδειγμα και να το έκρυβε τεχνηέντως, στο σαλόνι, το καταλαβαίνω. Κοτζάμ μουστακαλής, ρε συναγωνιστή και δεν τον πήρες χαμπάρι; Αν είναι δυναμόν, που έλεγε και ο, συγχωρεμένος, Γιώργος Γεωργίου.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
1.898
Πόντοι
481
Μεγαλη προσοχη! Φιλιππιδου 11 Β η " Τζενιφερ" πέρα από το ότι είναι η γνωστή Βίκυ με έξτρα μαύρισμα, άθλιο βαμμένο ξανθό γυφτέ μαλλί που κάνει αντίθεση... Έχει τίγκα μουστάκι που για κάποιο λόγο στο σαλόνι δεν πρόλαβα να παρατηρήσω! Μιλάμε για μουστάκι νεοσύλλεκτου στον Στρατό!

Αηδίασα την ζωή μου που την μαμούσα....

Κατά τα άλλα άψογες υπηρεσίες από τον "φαντάρο"....
Που να δεις την ΊσαΜπέλλα αξυριστη:D:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.228
Πόντοι
31.618
Σήμερα το απόγευμα πέρασα Ράνια φυλής 84
Είχε αρκετή κίνηση στο μορο λάθος έλειπε για μέρες.
Η πίπα της και νεκρούς ανασταίνει και στα τέσσερα η άσπρη της κολάρα ένα ποίημα

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.285
Πόντοι
446

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.543
Πόντοι
481

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
147
Like
26.988
Πόντοι
28.786
Eπιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:30 οπου Παρασκευη βραδυ σχεδον ηταν ολα κλειστα!!

Aιτια μα φυσικα οι μπατσοι οπου εκαναν πεσιμο....

Συνολικα μοναχα 2 οικοι ειχαν αναμμενο φωτακι το Κ30 οροφος οπου οταν ανεβηκα φωναξαν "κλειστα !" και το Ιασωνος 1γ το μοναδικο τελικα που ηταν ανοιχτο και βαρδια ειχε το Γκιλφ θωρηκτο η Μπελλα...κυριολεκτικα η μοναδικη επιλογη σε ολο το Μεταξουργειο εκεινη την ωρα τουλαχιστον!!! Ευτυχως που ειμαι και λιγο γκιλφακιας οποτε θελοντας και μη κατεληξα εκει....φευγοντας παντως ειδα ενα ακομα φωτακι αναμμενο στο Κ27

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
750
Πόντοι
361
Eπιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 00:30 οπου Παρασκευη βραδυ σχεδον ηταν ολα κλειστα!!

Aιτια μα φυσικα οι μπατσοι οπου εκαναν πεσιμο....

Συνολικα μοναχα 2 οικοι ειχαν αναμμενο φωτακι το Κ30 οροφος οπου οταν ανεβηκα φωναξαν "κλειστα !" και το Ιασωνος 1γ το μοναδικο τελικα που ηταν ανοιχτο και βαρδια ειχε το Γκιλφ θωρηκτο η Μπελλα...κυριολεκτικα η μοναδικη επιλογη σε ολο το Μεταξουργειο εκεινη την ωρα τουλαχιστον!!! Ευτυχως που ειμαι και λιγο γκιλφακιας οποτε θελοντας και μη κατεληξα εκει....φευγοντας παντως ειδα ενα ακομα φωτακι αναμμενο στο Κ27

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Επιβεβαιώνω, τα μόνα ανοιχτά κατά τις 03:00

Ι44 το πρώτο Βαλεντίνα
Λ28 μια γεμάτη που είναι πάντα
ΜΑ 28 Μπιάνκα γεματουλα και αυτή
Κ27 δεν είδα

AngelicaBella

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Κριτικές
6
Like
325
Πόντοι
280
Ψάχνει για τσιμπουκάρες ο άνθρωπος και εσύ τον στέλνεις στην Ιρίνα?
Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι έχει φύγει εδώ και ενάμιση μήνα.
Για τσιμπουκάρες στην Ιρίνα που κάνει στομάτικο με προφυλακτικό και είναι πιο μέτριο πεθαίνεις?
Τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτόν τον ιστότοπο.
Προσπάθησα να συνδυάσω και λίγο εμφάνιση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom