δεν σε έπιασα.... αν εννοείς κανονικές φυσικές γυναίκες , όπως η Ιζαμπέλα, η απάντηση είναι ναι... ( για Φυλής 104)
Αληθεύει ότι στο Φιλιππίδου 11 η Ιζαμπέλα και η Αλίκη είναι αδελφές ψυχές;
δεν σε έπιασα.... αν εννοείς κανονικές φυσικές γυναίκες , όπως η Ιζαμπέλα, η απάντηση είναι ναι... ( για Φυλής 104)
στο 1Α νωρις το απογευμα (18.00) ηταν η Τατιανα. Το πρωι συνηθως (σχεδον παντα) ειναι η ΜαριναΜήπως πέρασε ή θα περάσει κάποιος από Ιάσωνος 1α,β,γ σήμερα πρώτη βάρδια να μας πει ποιες είναι εκεί;

αλλα οι βυζιαρηδες μπορει να ενδιαφερεστε. Μεγαλα βυζια δεν σημαινει και ομορφα βυζια, ετσι; Ημουν σιγουρος οτι συγκρατησα το ονομα της, αλλα εριξα ενα διαστημικο πηδουλο στην Τατιανα και το ξεχασα Πριν λίγο άδειασμα στο φιλόξενο στόμα της Ιβαννα στο Διδυμου 27...... φυσικά τα κατάπιε......το βλέμμα της.....με τρομάζει ώρες ώρες......
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει βαρβάτο ψυχιατρικό πρόβλημα, έχω την εντύπωση ότι επιδιώκει και τα ακα .Κατι βρωμάει με αυτή , να προσέχετε .Πρώτη φορά με Ιβανα σήμερα Διδυμου 27. Πριν λίγο μάλιστα πέρασα γύρω στις 19:20 δωμάτιο. Ένα έχω να πω πόσο τρελεγκο είναι η τύπισσα; Όταν μας παρουσιάστηκε στο σαλονι μας κοιταζε με ένα άδειο βλέμμα πως κοιτάνε κάτι ψυχακηδες που εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι καλά και ήρεμα ξαφνικά σου καρφώνουν ένα πιρούνι στο μάτι. Τέλος πάντων αποφάσισα να μπω λόγω των κριτικών. Περίμενα 15 λεπτά να έρθει. Ο άλλος ο πελάτης που ήθελε να μπει τον εδιωξε φωνάζοντας του ότι σε λίγο κλείνουν. Έρχεται μέσα ένα γκεια σου μου είπε και ξεκινησε μια σχετικά καλή πίπα με γλείψιμο στις μπάλες τέλειο. Το θέμα είναι ότι όλο αλλαζε θέση στην πιπα κάτι το οποίο μου ανεβοκατεβαζε την ανόρθωση στο καυλι γιατί μέχρι να ξαναστηθει έκανε ώρα.Σττ ενδιάμεσο κοίταζε και κάτι λουλουδάκια που μου είχαν ζωγραφισει κάτι φίλες μου από την σχολή στο χέρι και χασκογελαγε. Μετά από λίγο της λέω στα τέσσερα για σούφρα. Με το που πάω να μπω μου έρχεται μια μποχα σλατιλας και γύρισα το πρόσωπο μου από την άλλη. Προσπάθησα να γαμησω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να φύγω. Τελείωσα σε δύο λεπτά και αυτή με το που τα εβγαλα πετάχτηκε και πήγε να σκουπιστει.Της ζήτησα μαντιλακι αλλά μου ούρλιαζε this is not acceptable επι δεν ξέρω και έξω πόσες φορές. Δεν κατάλαβα αν ήταν για το μαντηλακι η κάτι άλλο γιατί τα ξεχασε μέσα εν τέλει. Ο μαλακας εβγαλα ο ίδιος το σκατοπροφυλακτικο και τώρα ενώ τα έπλυνα πόσες φορές τα χερια μου βρωμανε κωλοσκατιλα. Όταν έφυγα είπα στην τσάτσα να της κλείσουν της τρελης ένα ραντεβού για Δαφνί. Μαλακια που δεν το γράφω σαν κριτική αλλά δεν ξέρω αν έτυχε μόνο σε εμένα και δεν θέλω να εμποδίσω άλλους συναγωνιστές από το να πάνε να δοκιμάσουν. Το μήνυμα το γράφω από απόσταση από το κινητό για να μην μυρίζω την μποχα του σκατου που έχει μείνει στα χέρια μου. Φιλακια πολλά σε όλους με ένα καμένο σημερινό 20αρικο
Παίζει να έχει σχιζοφρένεια ευτηΗ αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει βαρβάτο ψυχιατρικό πρόβλημα, έχω την εντύπωση ότι επιδιώκει και τα ακα .Κατι βρωμάει με αυτή , να προσέχετε .
Εμενα μ αρεσει εμφανισιακα πολυ αυτη η γυναικα..το τσιμπουκι της δε με πετρωνει σε δευτερολεπτα...καλη σε συμμετοχη απλα το μονο π με χαλασε ηταν οταν πηγα να χυσω στα βυζια της καλυπτε με τα καλυπτε γυρω γυρω με τα χερια της με αποτελεσμα να μην τελειωσω οπως θα ηθελα...για την ολη φαση αξιζει ομως!Πώς ήταν φίλε? Εμένα είναι από τις αγαπημένες μου... Sonik2121
μόνο αυτό έμεινε τίμιο.. σύγκρινε τις βυζιτες..με μισθό διπλάσιο έξω γαμας ίδιες τιμές με εδώ 150 ευρώ κ 200 που ζητανε πλέον..κ τα στούντιο έχουν ξεφύγει Ελλάδα πλέον.. φίλε τα 50 που γαμας έξω γτ ήμουν Ολλανδία.. είναι τα εδώ 50 των στούντιο..δε συγκρίνονται με μπουρδέλα ελλαδας την παρακμή που έχουμε..να σε πω επίσης ότι κ στο Άλκμααρ είχε κ στο 20ρικο γαμησι..Γαμήσι με 10-15-20 ευρώ δεν παίζει πουθενά στην Ευρώπη.
Μάγκες, κάποια συνάδελφος, της μαυρισε το μάτι με δεξί γκροσε γιατι κάνει μαϊμούδες...Αληθεύει ότι στο Φιλιππίδου 11 η Ιζαμπέλα και η Αλίκη είναι αδελφές ψυχές;
Προσπάθησε να αναλύσης το βλέμμα της αυτό, εντιμότατε συναγωνιστά!! Ενδιαφέρει άπασαν την ομήγυριν!!! Ητο βλέμμα χαμένης εις το διάστημα? Καλογραίας εις το Άγιον Όρος? Αιχμαλώτου εις την ζούγκλαν μετά τού Μόγλη?Πριν λίγο άδειασμα στο φιλόξενο στόμα της Ιβαννα στο Διδυμου 27...... φυσικά τα κατάπιε......το βλέμμα της.....με τρομάζει ώρες ώρες......
Γερμανία Ελβετία που γνωρίζω αρκετά καλά πια, ξεκινούν από 50€ ή CHF, Γαλλία αισθητά ποιο ακριβά αλλά δεν έχω πάει μέχρι τώρα γιατί διώκονται οι πελάτες στην Γαλλία.
Και έχει κάτι μωρά η Γαλλία άλλο πράγμα!Στη Γαλλία έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον Νόμο όταν είσαι φυσιολογικός άντρας και δεν είσαι σαν τον Μακρόν. Το ίδιο και στην Αγγλία σήμερα. Βασιλιάς και πρωθυπουργός γουστάρουν να στραπονίζονται.
Στη Δύση έχει γίνει μόδα το να μην είσαι φυσιολογικός είτε ως άντρας είτε ως γυναίκα.
Η Μαρία πως είναι?αυτήν την στιγμή είμαι Δ27 είναι Μαρία
Δεν την είδα. Βγήκε η ιβανα και πέρασε κατευθείαν ο φίλος μου. Τώρα που το σκέφτηκα ίσως είπε και Χριστίνα. Είναι μια που έχει αναφερθεί ως φόλα. Ζήτω συγνώμη αν έκανα λάθος.Η Μαρία πως είναι?