Νέα

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.237
Πόντοι
456
200.gif
Δεν είναι αυτός ο τρόπος. Η βία είναι βούτυρο στο ψωμί της Εξουσίας. Γι' αυτό όλες οι μεγάλες διαδηλώσεις (Αγανακτισμένων-Μαρφίν, Μακεδονικό, Τέμπη) αμαυρώθηκαν από τους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες, που γνωρίζουμε σήμερα ότι στην πλειονότητά τους αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία ή ενεργούμενα της Αστυνομίας.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.518
Πόντοι
6.256
Δεν είναι αυτός ο τρόπος. Η βία είναι βούτυρο στο ψωμί της Εξουσίας. Γι' αυτό όλες οι μεγάλες διαδηλώσεις (Αγανακτισμένων-Μαρφίν, Μακεδονικό, Τέμπη) αμαυρώθηκαν από τους επαγγελματίες μπαχαλάκηδες, που γνωρίζουμε σήμερα ότι στην πλειονότητά τους αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία ή ενεργούμενα της Αστυνομίας.
εξαρτάται τύπε

αναλόγως το που ζεις...στην διπλανή από εμάς χώρα μόνο με βία θα μπορούσαν να ρίξουν το καθεστώς....

και αν παίρουμε παράδειγμα από τον πορτοκαλί, τον πούτιν και κάτι καθεστώτα από ασία μεριά...

στο τέλος η δημοκρατία θα είναι πολυτέλεια και μετά θα γίνει και ξεπερασμένη...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.706
Πόντοι
9.931

ο καλύτερος τρόπος είναι να "υποκινήσεις" να πάνε όλοι στις κάλπες
και να δείς τους πασοκοτσιπροκούληδες να ιδρώνουν-ξεφτιλίζονται για "συγκυβέρνηση σωτηρίας"
Το κλειδί είναι η μείωση της αποχής και οι νέοι "απολιτίκ" που τους "λαδώνουν"με επιδόματα επαίτη
Το σύστημα της χρεοκοπίας έχει τρία συγκοινωνούντα κόμματα στο τσεπάκι , κουλονουδού-κλεφτοπασόκ-συριζοτσιπρέους,
σε αυτά τα τρία διεφθαρμένα κόμματα που στην ουσία ΔΕΝ διαφωνούν πουθενά, μαύρο πίσσα κ πούπουλα στις κάλπες :2funny:

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
2.239
Πόντοι
201
Ευτυχώς που πρόλαβαμε και ζήσαμε τον πράσινο ήλιο στην Ανατολή του, και φτιάξαμε απόθεμα για 100 χρόνια, τά υπόλοιπα είναι για τους φτωχούς.Η γενιές που έρχονται και βγήκαν από το 2000 δεν έχουν ζήσει τίποτα, είναι γεμάτες αποθημενα, για γούστα που ακούνε από τους μύστες του 80 90

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.237
Πόντοι
456
εξαρτάται τύπε

αναλόγως το που ζεις...στην διπλανή από εμάς χώρα μόνο με βία θα μπορούσαν να ρίξουν το καθεστώς....

και αν παίρουμε παράδειγμα από τον πορτοκαλί, τον πούτιν και κάτι καθεστώτα από ασία μεριά...

στο τέλος η δημοκρατία θα είναι πολυτέλεια και μετά θα γίνει και ξεπερασμένη...
Είδες να έγινε κάτι με τα μνημόνια; 3-4 νεκροί τραπεζικοί και απέμειναν οι κατασκηνωτές της πλατείας Συντάγματος, που μες το κατακαλόκαιο τους πήραν σηκωτούς.
Με την Μακεδονία; Κάμποσοι στο νοσοκομείο και οι υπογραφές φαρδιές πλατειές.
Με τα Τέμπη ιδρώνει τ' αυτί τους; Θα γίνει και το Νοοr 2 με πολλούς νεκρούς (ήδη είμαστε στό νούμερο 5-6, έχω χάσει το μέτρημα) και θα αθωωθούν όλοι, ενώ η Μαρία "μας" θα γίνει εκούσα άκουσα εργαλείο τους...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.518
Πόντοι
6.256
Είδες να έγινε κάτι με τα μνημόνια; 3-4 νεκροί τραπεζικοί και απέμειναν οι κατασκηνωτές της πλατείας Συντάγματος, που μες το κατακαλόκαιο τους πήραν σηκωτούς.
Με την Μακεδονία; Κάμποσοι στο νοσοκομείο και οι υπογραφές φαρδιές πλατειές.
Με τα Τέμπη ιδρώνει τ' αυτί τους; Θα γίνει και το Νοοr 2 με πολλούς νεκρούς (ήδη είμαστε στό νούμερο 5-6, έχω χάσει το μέτρημα) και θα αθωωθούν όλοι, ενώ η Μαρία "μας" θα γίνει εκούσα άκουσα εργαλείο τους...
Δεν εννοώ αυτό

υπάρχουν και χώρες (όπως αυτές που ανέφερα) που χωρίς βια δεν θα πέσει ποτέ η εξουσία.

Η Ελλάδα δεν είναι μια από αυτές φυσικά.

Στην Ελλάδα δεν πάσχουμε από δημοκρατία...από πολίτες πάσχουμε

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.237
Πόντοι
456
Δεν εννοώ αυτό

υπάρχουν και χώρες (όπως αυτές που ανέφερα) που χωρίς βια δεν θα πέσει ποτέ η εξουσία.

Η Ελλάδα δεν είναι μια από αυτές φυσικά.

Στην Ελλάδα δεν πάσχουμε από δημοκρατία...από πολίτες πάσχουμε
Συμφωνώ σε αυτό.
Α! Ξέχασα να σου γράψω: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, κατά Γιώργο Κοντογιώργη.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.518
Πόντοι
6.256
Συμφωνώ σε αυτό.
Α! Ξέχασα να σου γράψω: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, κατά Γιώργο Κοντογιώργη.
Μια χαρά δημοκρατία υπάρχει

ότι θέλεις γράφεις, ότι θέλεις κάνεις, ότι θέλεις ψηφίζεις...εκατομμύρια νόμοι να προφυλάσσουν τα δικαιώματα σου (θα μπορύσαν και καλύτερα)

ξέρεις τι δεν υπάρχει???? κοινωνική συνείδηση, μόρφωση, παιδεία και διάθεση να ασχοληθεί ο μέσος άνθρωπος με κάτι πέρα από το μεσημεριανό του.

Ο λαός ψηφίζει ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ κόμματα για να μπορεί να "αναθέσει" σε έναν λαοπλάνο να τα βγάλει πέρα μόνος του...όσο αυτός κάνει τη ζωάρα του.

Γιαυτό ο τσίπρας μόλις εμφανίστηκε πάλι πήρε τα σόβραρα του συριζα..γιατί ο σύριζα δεν είχε ΠΡΟΣΩΠΟ.

Δημοκρατία δεν θα είχες αν αυτό που έγραψες μόλις ήταν αιτία να σου φορέσουν μαύρη κουκούλα στο κεφάλι και να σε εξαφανίσουν...όπως γίνεται πχ σε Τουρκία, Ρωσία, Β. Κορέα κτλπ..

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.804
μου ειναι αδιαφορο το σανο που μασας εσυ και ο καθε εσυ ..:coffee:

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.804
Να προσέχεις πώς μιλάς. Σού έγραψα μία άποψη με επιχειρήματα, χωρίς να σε θίξω ή να σε προσβάλω.
ουτε εγω σε πρόσβαλα ..σου ειπα ευθεως οτι μου ειναι αδιαφορο το σανο που τρως ..

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.732
Πόντοι
266
Γιατί θα μου ζητήσεις πιστοποιητικό φρονήματος?

Εσύ έχεις ISO 9001 στην προπαγανδιστική καμπάνια?
Εννοείται
Όταν λέω ότι ο μητσοτάκης δεν είναι καλός πρωθυπουργός
Αλλά δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν

Μεγάλη προπαγανδιστική καμπάνια έτσι

Και δεν το πιστεύω μόνο εγώ αυτό

Στο γκάλοπ της alco του μαρτίου 2026

Στο πρώτο μέρος υπήρχαν οι γνωστές ερωτήσεις

Είσαστε ευχαριστημένοι με την κυβέρνηση ή το μητσοτάκη για την ακρίβεια για τις υποκλοπές για τον οπεκεπε για τα τέμπη και λοιπά

Και οι απαντήσεις ήταν όλες τις από 70 μέχρι 80% όχι

Στο δεύτερο μέρος όμως
Είχε και την ερώτηση

Ποιος αν ήταν πρωθυπουργός στη θέση του μητσοτάκη θα τα κατάφερνε καλύτερα

Πέντε με έξι τοις εκατό τσίπρας ανδρουλάκης λίγο λιγότερο βελόπουλος κωνσταντοπούλου και λοιπά

Και 51%. ΚΑΝΕΝΑΣ

Ξέρεις ποιοι αποφεύγουν συνήθως
Να δηλώσουν τι πολιτικά πιστεύουν

2 κατηγορίες

Η πρώτη κατηγορία αυτοι που δεν τους αρέσει με τίποτα να τους κάνουν κριτική

Όταν λοιπόν δεν λένε σε τι πιστεύουν

Αλλά απλώς τι δεν τους αρέσει
Η κριτική που μπορεί να τους γίνει είναι από μικρή έως 0

Η δεύτερη κατηγορία

Αυτοί που αν πουν σε τι πιστεύουν
Δεν θα είναι πια ίδιας αξίας συνομιλητές για μερικούς

Θυμάμαι ότι στα πιο παλιά γκάλοπ εδώ μέσα στο μπου

Είχε μεγάλη πλειοψηφία συνομιλητών που ψήφισαν χρυσή αυγή

Νομίζω ήταν δεύτερη σε ψήφους μετά τη νέα δημοκρατία

Κάποιοι λίγοι από αυτούς δηλώνουν ναι είμαστε με τον κασιδιάρη και σήμερα

Νομίζω ότι ότι η πλειοψηφία από αυτούς δεν δηλώνει τίποτα
Και δεν το λέει καν

Γιατί αν το έλεγε θα είχε πολλές αντιδράσεις από πολλούς συνομιλητές εδώ πέρα

Και κάτι άσχετο με αυτά

Και σήμερα πιστεύεις όπως το 2023
Ότι οι σύμβουλοι του μητσοτάκη θα τα μαζεύουν
Πριν τις εκλογές γιατί δεν θα ξαναβγεί ο μητσοτάκης;

Ή είναι ακόμα νωρίς για τέτοιες σκέψεις;

Τελευταία τροποποίηση:

mixalis k.

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
11.064
Πόντοι
3.656
Ευτυχώς που πρόλαβαμε και ζήσαμε τον πράσινο ήλιο στην Ανατολή του, και φτιάξαμε απόθεμα για 100 χρόνια, τά υπόλοιπα είναι για τους φτωχούς.Η γενιές που έρχονται και βγήκαν από το 2000 δεν έχουν ζήσει τίποτα, είναι γεμάτες αποθημενα, για γούστα που ακούνε από τους μύστες του 80 90
To θέμα ομως ειναι και η ποιότητα ζωης. Το να ζεις στον ελληνικο υποκοσμο ειναι μια σοβαρή υποβαθμιση

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.518
Πόντοι
6.256
Εννοείται
Όταν λέω ότι ο μητσοτάκης δεν είναι καλός πρωθυπουργός
Αλλά δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν

Μεγάλη προπαγανδιστική καμπάνια έτσι

Και δεν το πιστεύω μόνο εγώ αυτό

Στο γκάλοπ της alco του μαρτίου 2026

Στο πρώτο μέρος υπήρχαν οι γνωστές ερωτήσεις

Είσαστε ευχαριστημένοι με την κυβέρνηση ή το μητσοτάκη για την ακρίβεια για τις υποκλοπές για τον οπεκεπε για τα τέμπη και λοιπά

Και οι απαντήσεις ήταν όλες τις από 70 μέχρι 80% όχι

Στο δεύτερο μέρος όμως
Είχε και την ερώτηση

Ποιος αν ήταν πρωθυπουργός στη θέση του μητσοτάκη θα τα κατάφερνε καλύτερα

Πέντε με έξι τοις εκατό τσίπρας ανδρουλάκης λίγο λιγότερο βελόπουλος κωνσταντοπούλου και λοιπά

Και 51%. ΚΑΝΕΝΑΣ

Ξέρεις ποιοι αποφεύγουν συνήθως
Να δηλώσουν τι πολιτικά πιστεύουν

2 κατηγορίες

Η πρώτη κατηγορία αυτοι που δεν τους αρέσει με τίποτα να τους κάνουν κριτική

Όταν λοιπόν δεν λένε σε τι πιστεύουν

Αλλά απλώς τι δεν τους αρέσει
Η κριτική που μπορεί να τους γίνει είναι από μικρή έως 0

Η δεύτερη κατηγορία

Αυτοί που αν πουν σε τι πιστεύουν
Δεν θα είναι πια ίδιας αξίας συνομιλητές για μερικούς

Θυμάμαι ότι στα πιο παλιά γκάλοπ εδώ μέσα στο μπου

Είχε μεγάλη πλειοψηφία συνομιλητών που ψήφισαν χρυσή αυγή

Νομίζω ήταν δεύτερη σε ψήφους μετά τη νέα δημοκρατία

Κάποιοι λίγοι από αυτούς δηλώνουν ναι είμαστε με τον κασιδιάρη και σήμερα

Νομίζω ότι ότι η πλειοψηφία από αυτούς δεν δηλώνει τίποτα
Και δεν το λέει καν

Γιατί αν το έλεγε θα είχε πολλές αντιδράσεις από πολλούς συνομιλητές εδώ πέρα

Και κάτι άσχετο με αυτά

Και σήμερα πιστεύεις όπως το 2023
Ότι οι σύμβουλοι του μητσοτάκη θα τα μαζεύουν
Πριν τις εκλογές γιατί δεν θα ξαναβγεί ο μητσοτάκης;

Ή είναι ακόμα νωρίς για τέτοιες σκέψεις;
Όχι δεν κάνεις καθόλου προπαγάνδα...

απλά προσπαθείς ύπουλα να περάσεις ως θέσφατο το ότι Μητσοτάκης μόνο δεν υπάρχει τίποτα άλλο...

και ακόμα πιο ύπουλα προσπαθείς να μου αποσπάσεις μια πληροφορία (εδώ και χρόνια) τι ψηφίζω...γιατί νομίζεις ότι εγώ είμαι κομματόσκυλο σαν και εσένα να ψηφίζω ένα κόμμα από πεποίθηση ή από συμφέρον.

Και είσαι τόσο λούλα που επειδή δεν σου περνάει...προσπαθείς να με συνδέσεις με κόμματα όπως η χρυσή αυγή....ενώ εγώ τα έχω πει αυτά....-ότι δηλαδή οι φασίστες είναι και ήταν πάντα αδερφές...και πάντα κρύβουν αυτά που πιστεύουν και αυτά που ψηφίζουν- χρόνια πριν εμφανιστείς εσύ στο σαιτ.

Οπότε κάνε μια βόλτα γύρω από το τετράφωνο να πάρεις αέρα.

Αν ο Μητσοτάκης ήταν δυνατός όπως τον παρουσιάζεις βέβαια....τα λόμπι δεν θα χρηματοδοτούσαν εναλλακτικές όπως ο Τσίπρας και ο Σαμαράς....εκτός αν νομίζεις ότι αυτούς τους σπρώχνει το συμφέρον της πατρίδας...και όχι ότι μάλλον την αυτοδυναμία ο κυριάκος δεν την βλέπει ούτε με τάμα....

OP
OP
madrach

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.079
Πόντοι
506
@Jo84 που εισαι ρε τρελο αγορι; αφησες μονο τον δαλαι; joooooo! την εσπασες απο τοοοσο νωρις

• Like
Αντιδράσεις: Jo84

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.237
Πόντοι
456

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αυγενάκης & Βορίδης γνώριζαν την εγκληματική οργάνωση - Έτσι έγινε γαλάζια η Κρήτη»​

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.732
Πόντοι
266
Όχι δεν κάνεις καθόλου προπαγάνδα...

απλά προσπαθείς ύπουλα να περάσεις ως θέσφατο το ότι Μητσοτάκης μόνο δεν υπάρχει τίποτα άλλο...

και ακόμα πιο ύπουλα προσπαθείς να μου αποσπάσεις μια πληροφορία (εδώ και χρόνια) τι ψηφίζω...γιατί νομίζεις ότι εγώ είμαι κομματόσκυλο σαν και εσένα να ψηφίζω ένα κόμμα από πεποίθηση ή από συμφέρον.

Και είσαι τόσο λούλα που επειδή δεν σου περνάει...προσπαθείς να με συνδέσεις με κόμματα όπως η χρυσή αυγή....ενώ εγώ τα έχω πει αυτά....-ότι δηλαδή οι φασίστες είναι και ήταν πάντα αδερφές...και πάντα κρύβουν αυτά που πιστεύουν και αυτά που ψηφίζουν- χρόνια πριν εμφανιστείς εσύ στο σαιτ.

Οπότε κάνε μια βόλτα γύρω από το τετράφωνο να πάρεις αέρα.

Αν ο Μητσοτάκης ήταν δυνατός όπως τον παρουσιάζεις βέβαια....τα λόμπι δεν θα χρηματοδοτούσαν εναλλακτικές όπως ο Τσίπρας και ο Σαμαράς....εκτός αν νομίζεις ότι αυτούς τους σπρώχνει το συμφέρον της πατρίδας...και όχι ότι μάλλον την αυτοδυναμία ο κυριάκος δεν την βλέπει ούτε με τάμα....
Θυμάσαι της προβλέψεις που έκανες στις τελευταίες εκλογές επαναλαμβάνω

Που έλεγες ότι τα μαζεύουν οι σύμβουλοι του μητσοτάκη για τη από τη δευτέρα δεν θα είναι στην εξουσία
Η προβλέψεις σου λοιπόν δεν έχουν και μεγάλη αξία

Και δεν είναι μόνο εγώ που το πιστεύω ότι ο μητσοτάκης είναι το μη χειρον βέλτιστον

Σου είπα η δημοσκόπηση της άλκο το μάρτιο είχε την ερώτηση

Αν ήταν ποιος στη θέση του μητσοτάκη θα τα κατάφερνε καλύτερα ;

Τσίπρας ανδρουλάκης 6% κάποιοι άλλοι 5

Κανένας 51%

Χαίρομαι που δεν είσαι με τη χρυσή αυγή

Και δεν θα το ξαναθέσω σε σένα

forest

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
92
Like
4.823
Πόντοι
25.945
Έχει κάμποσες αδέσποτες γάτες η γειτονιά,και τις ταΐζουμε τις στειρωνουμε,διοτι ο δήμος σμπουτσα μου.
Δεν εκλαμβανωνται ως ζωικό κεφάλαιο για καμιά επιδοτησουλα?

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.613
Πόντοι
2.356
Έχει κάμποσες αδέσποτες γάτες η γειτονιά,και τις ταΐζουμε τις στειρωνουμε,διοτι ο δήμος σμπουτσα μου.
Δεν εκλαμβανωνται ως ζωικό κεφάλαιο για καμιά επιδοτησουλα?
Φτιάξτε κανένα πρόχειρο μαντρί δήθεν για άρμεγμα και κουρές και κάπως θα σε βολέψουμε :coffee::coffee::coffee:

• Like
Αντιδράσεις: forest

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom