You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 489K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 144 άτομα (0 μέλη και 144 επισκέπτες)
Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 33.070
- Πόντοι
- 6.256
Γιατί; Τα κορίτσια αυτά δέρνουν; Ή τα αγόρια τους;κ. Ωρίωνα,
σε επόμενη συναυλία μίας μπάντας του Heavy Metal θα προέτεινα σεις να δοκιμάσετε να 'πλησιάσετε' μία κοπέλα.
Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε ποιο εφημερεύον θα καταλήξετε ...
Φευ εις την άγνοιαν των θαυμαστών της Έφης Θώδη!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
The latter.Γιατί; Τα κορίτσια αυτά δέρνουν; Ή τα αγόρια τους;
Νηματοθέτα, φάγατε καλά, ε;The latter.
Κοχύλι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 1.417
- Πόντοι
- 201
Τι είναι αυτό κ. Εraser
Κοχύλι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 1.417
- Πόντοι
- 201
Να πω κι εγώ πως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την συναυλία των Iron Maiden !! 
Όσα ανέφερε ο κος Bliz και ο κος Eraser τα επιβεβαιώνω προσωπικώς, τόσο στο ηχητικό μέρος, στην σκηνική τους παρουσία αλλά και στην άψογη εκτέλεση των μουσικών κομματιών που επέλεξαν! Βέβαια υπάρχει η πικρία σχετικά με το alexander...και πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι...ας έχει την συναυλία την απόλαυσα και δεν κοίταξα ούτε μια στιγμή το τηλεφωνό μου

Όσα ανέφερε ο κος Bliz και ο κος Eraser τα επιβεβαιώνω προσωπικώς, τόσο στο ηχητικό μέρος, στην σκηνική τους παρουσία αλλά και στην άψογη εκτέλεση των μουσικών κομματιών που επέλεξαν! Βέβαια υπάρχει η πικρία σχετικά με το alexander...και πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι...ας έχει την συναυλία την απόλαυσα και δεν κοίταξα ούτε μια στιγμή το τηλεφωνό μου

Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 33.070
- Πόντοι
- 6.256
Ανιψιός κου Κούλη Vs υπόθεση Noor1Τι είναι αυτό κ. Εraser![]()
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
Τι εννοείτε, κύριε;;;Νηματοθέτα, φάγατε καλά, ε;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
Να πω κι εγώ πως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την συναυλία των Iron Maiden !!
Όσα ανέφερε ο κος Bliz και ο κος Eraser τα επιβεβαιώνω προσωπικώς, τόσο στο ηχητικό μέρος, στην σκηνική τους παρουσία αλλά και στην άψογη εκτέλεση των μουσικών κομματιών που επέλεξαν! Βέβαια υπάρχει η πικρία σχετικά με το alexander...και πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι...ας έχει την συναυλία την απόλαυσα και δεν κοίταξα ούτε μια στιγμή το τηλεφωνό μου![]()
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
Good old England!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
Πήγα στην συναυλία παρέα με 3 Βρετανούς. Εκ των οποίων η μία είναι groopie των Irons. Με σώμα διακοσμημένο με tats με το λογότυπο, τον Eddie κλπΝα πω κι εγώ πως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την συναυλία των Iron Maiden !!
Όσα ανέφερε ο κος Bliz και ο κος Eraser τα επιβεβαιώνω προσωπικώς, τόσο στο ηχητικό μέρος, στην σκηνική τους παρουσία αλλά και στην άψογη εκτέλεση των μουσικών κομματιών που επέλεξαν! Βέβαια υπάρχει η πικρία σχετικά με το alexander...και πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι...ας έχει την συναυλία την απόλαυσα και δεν κοίταξα ούτε μια στιγμή το τηλεφωνό μου![]()
Αυτοί ήταν σίγουροι ότι θα ακούσουμε το Alexander. Το είχαν παίξει στην O2 και ανήρτησα το βίντεο παραπάνω.
Τελικά καταλήγω ότι (ακόμη) είναι πολιτικοί οι λόγοι για τους οποίους δεν το παίζουν στην χώρα μας. Εάν δείτε προσεκτικά το βίντεο από την O2, θα διαπιστώσετε ότι κάποια στιγμή κάποιος/α ανεβάζει μία Ελληνική σημαία. Αν το δείτε ακόμη πιο προσεκτικά, θα διαπιστώσετε ότι φαίνεται ένα ξυρισμένο κεφάλι, που πλησιάζει την σημαία και την κατεβάζει. Προφανώς αυτός ήταν ένας bouncer, μισθοδοτούμενος από το συγκρότημα για να μην υπάρχει πολιτική χροιά στην συναυλία.
Ήμουν στην κερκίδα στο ΟΑΚΑ και μάλιστα σε πολύ καλή θέση. Σας διαβεβαιώ ότι κάθε φορά που άναβε ένα καπνογόνο, αμέσως δύο δίμετροι πήγαιναν, το άρπαζαν και στην συνέχεια το έσβηναν είτε στο έδαφος είτε στην σκηνή εκεί στην μέση της arena ...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δυστυχώς η πολιτική καθορίζει ακόμη και την μουσική που λατρεύουμε.
Τελευταία τροποποίηση:
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
Το είπε ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Albert Einstein και ο blizardeye (αυτός την 27/5/2026)!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
Βέβαια τα καπνογόνα δεν είχαν σχέση με την πολιτική.
Είχαν σχέση όμως με το Greek cunt etc ...
Τέλος πάντων ...
Αν τα πράγματα πάνε έτσι όπως τα έχω σχεδιάσει, θα τους ξαναδώ στο Knebworth, που είναι ουσιαστικά ένα χωριό, 50 περίπου χλμ βόρεια του Λονδίνου, την 11/7/2026. Στο χωριό αυτό γίνονται συχνά rock συναυλίες. Θα ενημερώσω εάν το παίξουν ...
Είχαν σχέση όμως με το Greek cunt etc ...
Τέλος πάντων ...
Αν τα πράγματα πάνε έτσι όπως τα έχω σχεδιάσει, θα τους ξαναδώ στο Knebworth, που είναι ουσιαστικά ένα χωριό, 50 περίπου χλμ βόρεια του Λονδίνου, την 11/7/2026. Στο χωριό αυτό γίνονται συχνά rock συναυλίες. Θα ενημερώσω εάν το παίξουν ...
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
Μόνο 67 επισκέπτες;;;
Τι έγινε, παιδιά;;;
Αρχίσατε να καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχουν γκόμενες στο Νήμα αυτό;;;
Τι έγινε, παιδιά;;;
Αρχίσατε να καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχουν γκόμενες στο Νήμα αυτό;;;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
Ξέρω ότι καταντά βαρετό αλλά ακόμη δεν έχω μπορέσει να αφοιμοιώσω αυτό που άκουσα ...
Υπήρχε τεράστια ισορροπία στα όργανα, με αποτέλεσμα να μπορέσω ακόμη και να απολαύσω το εξαιρετικό μπάσσο. Κάτι που είναι σπάνιο, τουλάχιστον για εμένα.
Μπράβο αφενός σ΄ αυτούς που είχαν την ευθύνη για τον ήχο και αφετέρου στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ και την ισορροπία της μουσικής τους..
3 κιθάρες και όμως να ακούγεται και το μπάσσο και τα τύμπανα ... !!!
Υπήρχε τεράστια ισορροπία στα όργανα, με αποτέλεσμα να μπορέσω ακόμη και να απολαύσω το εξαιρετικό μπάσσο. Κάτι που είναι σπάνιο, τουλάχιστον για εμένα.
Μπράβο αφενός σ΄ αυτούς που είχαν την ευθύνη για τον ήχο και αφετέρου στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ και την ισορροπία της μουσικής τους..
3 κιθάρες και όμως να ακούγεται και το μπάσσο και τα τύμπανα ... !!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.353
- Πόντοι
- 39.586
dimigoall
Γλομπεάρχης