Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 2.184
- Πόντοι
- 456
Συμφωνούμε!επειδη θα μπουνε αρκετοι εδω, οσοι καριοληδες ψηφισετε μητσοτακη σας ευχομαι τα χειροτερα σε ολα τα επιπεδα

Μήπως είχε πάει διακοπές στο Μπρνο και τα άκουσε από συγκεκριμένο ρεσεψιονίστ;Εδώ και καιρό χιλιάδες άνθρωποι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας έλεγαν το ίδιο πράγμα:
“Κάντε κάτι”!
“Προχωρήστε”!
“Βγείτε μπροστά να πιστέψουμε ξανά ότι κάτι μπορεί να αλλάξει” “Μην αφήνετε τη χώρα να βυθιστεί κι άλλο
Ήταν κάποιος απο εσάς που έλεγε αυτά στον Αλέξη?
Μήπως είχε πάει διακοπές στο Μπρνο και τα άκουσε από συγκεκριμένο ρεσεψιονίστ;

συρε ψοφα αμοιβαδαευχαριστούμε τύπε τώρα θα ψηφίσουμε Κο Κυριάκο με ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση
ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ θα είναι λογικά το νέο σύνθημα του κόμματος.
Να βγει ο Τσίπρας με κανά μούσι σαν του Αρη θα σαρώσει.
Ποια ήταν η ευκαιρία;Με ό,τι σύνθημα και να βγεί, θα πάρει τα μαραμένα μου. Ο Τσίπρας έχασε ιστορική ευκαιρία, που όμοιά της δεν θα υπάρξει στα επόμενα 50 χρόνια.
Νομίζω οι ευκαιρίες ηταν 3 για μα γίνουμε χωραΜε ό,τι σύνθημα και να βγεί, θα πάρει τα μαραμένα μου. Ο Τσίπρας έχασε ιστορική ευκαιρία, που όμοιά της δεν θα υπάρξει στα επόμενα 50 χρόνια.
Πηγε να τα βαλει με την αρχουσα ταξη και τον εφαγαν οι Ιλουμινατι,μπορει και η γαλαξιακη αυτοκρατοριαΜε ό,τι σύνθημα και να βγεί, θα πάρει τα μαραμένα μου. Ο Τσίπρας έχασε ιστορική ευκαιρία, που όμοιά της δεν θα υπάρξει στα επόμενα 50 χρόνια.
Ποια ήταν η ευκαιρία;
Γιατι το θεωρεις απιθανοσάπιος μέχρι μεδούλι
γαμημένο δεκανίκι
ρουφιανοπροδότης ψευταράς
τον βγάζει διάβαζα το πρωί μια ίντερβιου παπαριά δημοσκυλεύσεων 2ο κόμμα χαχαχα...ρε που τα πουλάτε ρεεεεεε;