εμ,που ησουνα τοτε?????χα χα χα . για μενα ηταν η πιο ομορφη.Ωρε γαμώτο τι χάνω !! Ποιο όμορφη από τις τωρινές Ρουμάνες του ναού?![]()
γουστα ειναι αυτα ομως....αυτη και η ελλη.
εμ,που ησουνα τοτε?????χα χα χα . για μενα ηταν η πιο ομορφη.Ωρε γαμώτο τι χάνω !! Ποιο όμορφη από τις τωρινές Ρουμάνες του ναού?![]()
Ε καλά τώρα... απο τον κόρακα τι θα ακούσεις ... κρα κρα κρα!!εμ,που ησουνα τοτε?????χα χα χα . για μενα ηταν η πιο ομορφη.

Είχα άλλες αγάπες τότε!!εμ,που ησουνα τοτε?????χα χα χα . για μενα ηταν η πιο ομορφη.
Νταλλλλλλκά το λένε στο χωριό μου , χαχαχαχαχαΕιμαστε καψουρηδες και κλαψιαρηδες αντρες!!![]()
Κάπως έτσιΝταλλλλλλκά το λένε στο χωριό μου , χαχαχαχαχα
εμεις γεροντοερωτα.....Κάπως έτσι
52 k προχωραμε.....χα χα .Γέρος είσαι?![]()
ε,ναι.οταν λέτε θα έρθει η Τζώρτζια για 3 μήνες, φαντάζομαι εννοείται υποδοχή, έτσι?
Αα νεότατος!!!52 k προχωραμε.....χα χα .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε,ναι.
Αυτό είναι το πόστο της γλυκειάς κ όμορφης Τζώρτζιας!!οταν λέτε θα έρθει η Τζώρτζια για 3 μήνες, φαντάζομαι εννοείται υποδοχή, έτσι?
Καλυτερη απο την Τζορτζια σε χαρακτηρα κ εξυπηρετηση?μια πολυ ομορφη ρουμανα που ηταν υποδοχη.φοβερο ατομο.
καλες και οι δυο. απλα η τζωρτζι ειναι κ αδελφη της λαρισας. μην το ξεχνας.Καλυτερη απο την Τζορτζια σε χαρακτηρα κ εξυπηρετηση?
Ασχετα με αυτο, πραγματικα δεν πιστευω οτι υπαρχει καλυτερη απο την Τζορτζια, και ας μην εχω δει την αλλη κοπελα!! Το ειπα, και θα το λεω συνεχεια λατρευω, τις Ρουμανες!!καλες και οι δυο. απλα η τζωρτζι ειναι κ αδελφη της λαρισας. μην το ξεχνας.

Τζωρτζίνα είναι εγγύηση σέ όλαΑσχετα με αυτο, πραγματικα δεν πιστευω οτι υπαρχει καλυτερη απο την Τζορτζια, και ας μην εχω δει την αλλη κοπελα!! Το ειπα, και θα το λεω συνεχεια λατρευω, τις Ρουμανες!!![]()
Βεβαια!!!!Τζωρτζίνα είναι εγγύηση σέ όλα![]()
Να πας να σου υπογράψουνε μια δήλωση του Νόμου 105 για να είσαι σίγουροςΚαλημέρα η Έλλη είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει σε δύο μήνες;;
Η Λουίζα έφυγεΗ Λουίζα μέχρι πότε θα είναι ?
Οχι προσκοποςΓέρος είσαι?![]()