You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γωγώ Μαστροκώστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 368
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 206
Για τον χαρακτήρα της δεν έχουμε να σου πούμε κάτι, αν όμως θες λεπτομέρειες για άλλα πράγματα πολύ ευχαρίστως...Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πολλά ή λίγα για το πως είναι ο χαρακτήρας της Γωγώς Μαστροκώστα. Το μόνο που έχω ακούσει από συμφοιτητές μου πρόσφατα οι οποίοι εργάζονται στην εστίαση και στην εξυπηρέτηση πελατών είναι ότι συμπεριφέρεται φυσιολογικά εκεί από όπου την εξυπηρετήσαν. Έχω φάει τρελό σκαλωμα τελευταία. Την είχε για παράδειγμα κάποιος γειτόνισσα, γκομενα, κάτι τέλος πάντων. Δεν τρολλαρω αλήθεια θέλω να μάθω. Έστω την παραμικρή λεπτομέρεια ή πληροφορία και που βρίσκεται τώρα.
Ευχαριστω.

Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.711
- Πόντοι
- 3.656
Τ
Τι ψαχνουμε?
Τι εχουμε εδω??
Τι ψαχνουμε?
Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.186
- Πόντοι
- 5.946
το κορίτσι είναι τεφαρίκι.
με κλειστά μάτια...
με κλειστά μάτια...
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 50.964
- Πόντοι
- 16.411
Βοηθήστε λίγο το παληκάριΤ
Τι εχουμε εδω??
Τι ψαχνουμε?
Θέλει να μάθει για τον εσωτερικό κόσμο της Γωγώς
Τα βίντεο που έχεις που είναι στο κρεβάτι και πάνω στον νεροχύτη και το όρθιο στο λουτρό,μπορεί να τον κάνουν να καταλάβει κάποια πράγματα

argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.076
- Πόντοι
- 16.235
Eννοειται για σοβαρο σκοπό...πιστεύω ότι ήδη έχει αρχίσει οικονομίες για δαχτυλίδια,διαδικαστικά ,φαγιά κτλ.Τύπε θα την πάς για σοβαρό σκοπό η απλά μόνο σχέση
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.711
- Πόντοι
- 3.656
Τωρα με βαζεις να ψαχνω αρχαια...Βοηθήστε λίγο το παληκάρι
Θέλει να μάθει για τον εσωτερικό κόσμο της Γωγώς
Τα βίντεο που έχεις που είναι στο κρεβάτι και πάνω στον νεροχύτη και το όρθιο στο λουτρό,μπορεί να τον κάνουν να καταλάβει κάποια πράγματα![]()
Ειναι και Σαββατο..
Εχει και λιγο μαδοπουτσι διπλα..
Ασε που αυτη εχει σιτεψει...Να την ηθελε ο αργυροτοξος να το καταλαβω αλλα ο αλλος τωρα θελει να μαθει και ψυχοσυνθεση κτλ...θα μπλεξουμε
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.605
- Πόντοι
- 10.131
53 χρονων η Μαστροκωστα σημερα, είχε τιμηθεί αρκετά στα νιατα της, θυμάμαι οτι ειχε ενα σαλέ στην Αράχοβα αν δεν κανω λαθος και την σύλληψη του πατέρας της για παράνομη μεταφορά Αλβανών!!
Επίσης θυμάμαι ενα σκηνικό που έβγαινε
με εναν Σέρβο μαφιόζο που τον έφαγαν λιγες μέρες μετα στην Γλυφάδα και την ειχαν μαζέψει στο ΓΑΔΑ να δώσει κατάθεση...εργα και ημερες...
Επίσης θυμάμαι ενα σκηνικό που έβγαινε
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 19.990
- Πόντοι
- 3.556
Ούτε ένας αιώνας οικονομίας δεν τον φτάνει θα πληρώνουν και τα εγγόνια τουEννοειται για σοβαρο σκοπό...πιστεύω ότι ήδη έχει αρχίσει οικονομίες για δαχτυλίδια,διαδικαστικά ,φαγιά κτλ.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.076
- Πόντοι
- 16.235
Λεπτομέρειες...και η Ελλάς χρωστάει μα ποτέ δεν πεθαίνει.Ούτε ένας αιώνας οικονομίας δεν τον φτάνει θα πληρώνουν και τα εγγόνια του
Θα χαρώ να την τυλίξει μέλος μας.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.076
- Πόντοι
- 16.235
Είναι ρομαντικός βρε...για μένα μικρή είναι...του την χαλαλιζω.Τωρα με βαζεις να ψαχνω αρχαια...
Ειναι και Σαββατο..
Εχει και λιγο μαδοπουτσι διπλα..
Ασε που αυτη εχει σιτεψει...Να την ηθελε ο αργυροτοξος να το καταλαβω αλλα ο αλλος τωρα θελει να μαθει και ψυχοσυνθεση κτλ...θα μπλεξουμε
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.033
- Πόντοι
- 506
Νομίζω της Μπάρμπα είχαν πιάσει για την παράνομη μεταφορά Αλβανών53 χρονων η Μαστροκωστα σημερα, είχε τιμηθεί αρκετά στα νιατα της, θυμάμαι οτι ειχε ενα σαλέ στην Αράχοβα αν δεν κανω λαθος και την σύλληψη του πατέρας της για παράνομη μεταφορά Αλβανών!!
Επίσης θυμάμαι ενα σκηνικό που έβγαινεμε εναν Σέρβο μαφιόζο που τον έφαγαν λιγες μέρες μετα στην Γλυφάδα και την ειχαν μαζέψει στο ΓΑΔΑ να δώσει κατάθεση...εργα και ημερες...
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.605
- Πόντοι
- 10.131
Μπορεί, εχουν περάσει και 200 χρονια απο τοτε που να θυμάμαι.Νομίζω της Μπάρμπα είχαν πιάσει για την παράνομη μεταφορά Αλβανών
Διαγραμμένο μέλος 260245
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2025
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
την έχω πετυχει στα ντουζενια της με τον Ασλανη σε ένα εστιατόριο στο κέντρο. ήταν μουναρα η άτιμη!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.440
- Πόντοι
- 37.762
Γωγώ Μαστροκώστα: Αγωνία για την πορεία της υγείας της - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας και η 18χρονη κόρη τους
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 441
Πολύ άτυχο κορίτσι η Γωγω με την υγεία της. Πάντα αξιοπρεπής ακόμα και στα αμαρτωλά χρόνια των πακτωλων χρημάτων. Μακάρι να γυρίσει σπίτι της σύντομα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.122
- Πόντοι
- 12.756
Δυσκολα τα πραγματα φιλε δυστυχωςΠολύ άτυχο κορίτσι η Γωγω με την υγεία της. Πάντα αξιοπρεπής ακόμα και στα αμαρτωλά χρόνια των πακτωλων χρημάτων. Μακάρι να γυρίσει σπίτι της σύντομα

Αποκλειστικό - Γωγώ Μαστροκώστα: Η κουμπάρα της Ελένη Μπούση συγκινημένη στο TLIFE: «Να κάνει ένα θαύμα ο Θεός»
«Είναι ένας πολύ εξαιρετικός άνθρωπος, όπως και ο κουμπάρος μου Τραϊανός Δέλλας».
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 85
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις