BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 158
- Like
- 50.433
- Πόντοι
- 36.248
να και η Nelly ανεξαρτητη...
Τώρα λέει πως πάει με τη φίλη της τη Μαρία.
Ποιά ήταν αυτή στο γκλάμουρ; Δε πιστεύω η τρελή η Μαρία ex Freya?
να και η Nelly ανεξαρτητη...
Δικαίωμά τους, αλλά -για μένα- too much.Εγώ πάντως από ότι βλέπω στα γραφεία που επέστρεψαν και στα 2 που δεν είχαν κλείσει το anal έχει μπει ταρίφα στα 100 euro με ελάχιστες εξαιρέσεις !!
Δικαίωμα τους σίγουρα. Αλλά μερικές, αυτές που το πήγαν από τα 60 στα 100 μετά από το κλείσιμο και την ένταξη τους σε άλλα γραφεία δεν ξέρω τι άλλαξαν. Ειδικά με μερικά ονόματα γελάω. Θα βγούμε για κυνήγι κουλουριού στα γεράματα....Δικαίωμά τους, αλλά -για μένα- too much.
Ψάχνω τις εξαιρέσεις με το ντουφέκι…
Δικαίωμα τους σίγουρα. Αλλά μερικές, αυτές που το πήγαν από τα 60 στα 100 μετά από το κλείσιμο και την ένταξη τους σε άλλα γραφεία δεν ξέρω τι άλλαξαν. Ειδικά με μερικά ονόματα γελάω. Θα βγούμε για κυνήγι κουλουριού στα γεράματα....
Ποια είναι η κυρια;;
Γενικά έχουν ανέβει οι τιμές...Εγώ πάντως από ότι βλέπω στα γραφεία που επέστρεψαν και στα 2 που δεν είχαν κλείσει το anal έχει μπει ταρίφα στα 100 euro με ελάχιστες εξαιρέσεις !!
Ποια είναι η κυρια;;
Ποια είναι η κυρια;;
@ZEUS 3000bc 19/5 σήμερα. Κανόνισε, γιατί θυσία δε θα δεις και η θεϊκή πούτσα βλέπω να μένει στο παντελόνι...Ο καιρός γαρ εγγύς. Κανόνισε να βγει μόνο, γιατί δε θα έχει θυσία παρθένας στον (ψ@λο)βωμό!![]()
Σαν θεότητα νοιωθω και γω μια απογοήτευση και αφουγκράζομαι τις ανησυχίες σας.@ZEUS 3000bc 19/5 σήμερα. Κανόνισε, γιατί θυσία δε θα δεις και η θεϊκή πούτσα βλέπω να μένει στο παντελόνι...![]()
Κανόνισε Δία μου και ένα θείο επίδομα, γιατί έχουμε μαμήσει τη δουλειά μας με τα συνεχή refresh, ένεκα των πληροφοριών σου.Σαν θεότητα νοιωθω και γω μια απογοήτευση και αφουγκράζομαι τις ανησυχίες σας.
Παρά ταύτα έχω καλό προαίσθημα μιας και η συλλογή από θνητές που δε λένε να κλείσουν πόδι μεγαλώνει σα τη θεϊκή μου πουτσα όσο ζεσταίνει ο καιρός.
Φοβου τους Δαναούς και δώρα φέροντες.
⚡️
Γράψε όμως και κάποια κριτική για τις κοινές θνητές, έστωΣαν θεότητα νοιωθω και γω μια απογοήτευση και αφουγκράζομαι τις ανησυχίες σας.
Παρά ταύτα έχω καλό προαίσθημα μιας και η συλλογή από θνητές που δε λένε να κλείσουν πόδι μεγαλώνει σα τη θεϊκή μου πουτσα όσο ζεσταίνει ο καιρός.
Φοβου τους Δαναούς και δώρα φέροντες.
⚡️
Ακομη και μια θεότητα δε μπορεί να πράξει ένα τέτοιο θαύμα αυθημερόν.Κανόνισε Δία μου και ένα θείο επίδομα, γιατί έχουμε μαμήσει τη δουλειά μας με τα συνεχή refresh, ένεκα των πληροφοριών σου.![]()
Καλά δεν είδες ότι είναι θωρηκτό
Γαμιεστε όσοι γράψατε αυτα τα σχολια πιυ γράψατε! Πολυ καλός χαρακτήρας και μεγάλα βυζια αλλα οχι και άγγελος. Ξέρω δεν ταιριάζει εδω αλλα ταιριάζει γιατί πήγαμε αναγκαστικά σε ανεξάρτητες με το λουκέτο στα γραφεία. Πριν απο λιγες εβδομάδες η συνάντηση.