Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (3 μέλη και 127 επισκέπτες)

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.615
Πόντοι
486
Τελικά..... άφαντη η Τρανς Τσατσά Αλίκη.....οπότε ξεθυμανα στον Ορφέα με την πρεζου φαφούτα Μαρία....μόνο πίπα με καποτα....και γλειψιματα στα αρχιδια..... έχυσα καθώς μου ρουφούσε την αρχιδοσακουλα.....μετά πήγε για χεσιμο και ντούς στην τουαλέτα...... τέλος πάντων.... αυτά

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.138
Πόντοι
456
Τελικά..... άφαντη η Τρανς Τσατσά Αλίκη.....οπότε ξεθυμανα στον Ορφέα με την πρεζου φαφούτα Μαρία....μόνο πίπα με καποτα....και γλειψιματα στα αρχιδια..... έχυσα καθώς μου ρουφούσε την αρχιδοσακουλα.....μετά πήγε για χεσιμο και ντούς στην τουαλέτα...... τέλος πάντων.... αυτά
ποια ειναι αυτη παλι νεα πρεζου στην πιατσα?λειπει και σπερμ και δεν μπορουμε να μαθουμε λεπτομεριες τι αρρωστιες εχεις σε ποιον καδο τρωει αποφαγια κτλ

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.605
Πόντοι
1.056
Μου ρουφηξε το μεδούλι η ουκρανεζα γκιλφ Τατιάνα.. σαν λυσσαρα μου τον ρουφαγε......και επειδή ξέρει ότι μου αρέσει...μου το δάγκωνε κιόλας.... Τις αρχιδοσακουλες μου κόντεψε να τις ξεριζωσει από το ρουφηγμα... Έπεσε τρελό μπαλαμουτι....μασάζ.... Και ρομαντικό σεξακι ιεραποστολικό......if you know what I mean...
Καλημερα Kataskop....οποτε περναγα την εβαζα στο ματι για καποιο μυστηριο λογο...αλλα ποτε δεν την πηρα... συνηθως τι ωρες βρισκεται εκει?μεσημερι κατα τις 2-3 την πετυχαινα στην γωνια ψηλα.....και αποτι περιγραφεις πρεπει να ειναι δυνατη στο στοματικο....τιμουλα και ποση ωρα θα μπορουσαμε να παιξουμε με την εν λογο Κυρια?

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
16
Like
3.189
Πόντοι
1.326
Μου ρουφηξε το μεδούλι η ουκρανεζα γκιλφ Τατιάνα.. σαν λυσσαρα μου τον ρουφαγε......και επειδή ξέρει ότι μου αρέσει...μου το δάγκωνε κιόλας.... Τις αρχιδοσακουλες μου κόντεψε να τις ξεριζωσει από το ρουφηγμα... Έπεσε τρελό μπαλαμουτι....μασάζ.... Και ρομαντικό σεξακι ιεραποστολικό......if you know what I mean...
We know what you mean..
Για 70 χρονών, καλή είναι..Κρατιέται..Και κώλο;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.969
Πόντοι
216
Κατά τις 22:00 σήμερα γάμησα την στενομουνα Χριστίνα από Γλυφάδα στο χοτελ Λίμπερτι. 40 ευρώ+ 10 το χοτελ για δύο φορές. Τελικά γαμησα μια φορά και ακολούθησε μασάζ και με εγλειψε παντού με το τρυφερό της στόμα και την ερεθιστική γλωσιτσα της. Την πήρα ιεραποστολικό. Πίπα γυμνη..... σπέσιαλ.....καυλωτικη...,μου μουλιασε και τα αρχιδια.....35 χρόνων δηλώνει...... Έχει αλλάξει το μαλλάκι της..... κοντό...... μοντέρνο...... κόκκινο ανοιχτό...... αδύνατη κοντουλα..... Απαλό δέρμα.....μόνο λίγο το στήθος είναι πεσμένο και μικρό.....κατά τα άλλα οκ..... καπνίστρια μανιώδης.......
Μήπως λέμε την ίδια; Μελαχρινή;

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.615
Πόντοι
486
Καλημερα Kataskop....οποτε περναγα την εβαζα στο ματι για καποιο μυστηριο λογο...αλλα ποτε δεν την πηρα... συνηθως τι ωρες βρισκεται εκει?μεσημερι κατα τις 2-3 την πετυχαινα στην γωνια ψηλα.....και αποτι περιγραφεις πρεπει να ειναι δυνατη στο στοματικο....τιμουλα και ποση ωρα θα μπορουσαμε να παιξουμε με την εν λογο Κυρια?
Μετά τις 10-11 το πρωί..... 20 ευρώ το πήδημα.... Εγώ με 40 ευρώ την παίρνω 2 φορές χωρίς βιασύνη

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.605
Πόντοι
1.056
Μετά τις 10-11 το πρωί..... 20 ευρώ το πήδημα.... Εγώ με 40 ευρώ την παίρνω 2 φορές χωρίς βιασύνη
ΟΚ...αν δεν σου κανει κοπο στειλε πριβε ...απο κορμι γιατι με τα ρουχα δεν βγαζεις ακρη...καμμια πικαντικη λεπτομερια....!!!

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
548
Πόντοι
81
Μια Τζούλια ρουμάνα εξω απο το Lito την ξέρετε; τι λέει;;

k1ng26

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2026
Like
17
Πόντοι
0
Φόλα από Άννα, λίγο πάνω από Ορφέα
Δηλώνει Βουλγαρα
Θυμίζει γύφτισσα όμως
Μικρό κολαρακι
Κολαν μαύρο
Συνεργάσιμη μέχρι να πληρωθεί
Μετα αλλαγή συμπεριφοράς 360 μοίρες
Άντε να τελειώνεις, να φεύγουμε
Μόλις το είπε, τέλος, έπεσε
Τραγική
Τουλάχιστον ήταν παζάρι καλό, μόλις 15 ευρώ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.080
Πόντοι
6.056
Δηλώνει Βουλγαρα
Θυμίζει γύφτισσα όμως
Μικρό κολαρακι
Κολαν μαύρο
Τραγική
ευχαριστούμε για την πληροφόρηση

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
243
Πόντοι
5.785
@kataskope επειδη πλεον μενω εκτος αθηνων και εχω χασει την μπαλαγια δωσε μια περιγραφη της Τατιανας ( εγω επαιρνα συχνα πυκνα την ουκρανη γκιλφ κοντη αδυνατη με κοκκινο μαλι ) με τηλ που ληγει σε 9301 ειναι η ιδια ή αλλη αυτη που λες

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.389
Πόντοι
2.746
Ειχα μια κουραστική μερα και είχα όρεξη για γαμησω λίγο κώλο στον Ορφέα, στην αρχή της έβαλα σφήνα τούνελ για να της τον κανω τούνελ.
Πάντα με τα κατάλληλα λιπαντικά και εργαλεία μαζί και με το δικο μου εργαλείο.
Εντάξει δεν της τον άνοιξα πολύ τον κώλο.
Ποια είναι αυτή συνφορουμίτη;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.389
Πόντοι
2.746
Χτες βρισκόμουν στην Χαλκοκονδύλη, επιστρέφοντας από δουλειά και πηγαίνοντας σπίτι μου (μένω κέντρο) και συνάντησα την Βικτώρια την Ουκρανή.. Μου είπε ότι η Τατιάνα επέστρεψε και ότι έλειπε δύο μήνες στην Ουκρανία, επίσης ότι την ζήταγαν ένα κάρο πελάτες τόσο καιρό και της είχαν ζαλίσει τα α@@δια που δεν έχει... Πρέπει να κάνει αγορές σε ακίνητα εκεί το κορίτσι της τρίτης ηλικίας για τον γιόκα της και επενδύσεις για να χρηματοδοτήσει το ΚΑΠΗ πολυτελείας που θα την φιλοξενήσει στο άμεσο μέλλον...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
34
Like
24.076
Πόντοι
8.346
αλίευσα από το διαδίκτυο φωτογραφία πούτσας μολυσμένης με Σύφιλη. Άλλη μια Κοινωνική Προσφορά προς τα μέλη και τους επισκέπτες που κάνουν ακάποτα. Kαλό υπόλοιπο
φουσκάλες γενετήσιου έρπη έχεις μοστράρει όχι σύφιλη, μην γράφουμε ανακρίβειες...

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.615
Πόντοι
486
@kataskope επειδη πλεον μενω εκτος αθηνων και εχω χασει την μπαλαγια δωσε μια περιγραφη της Τατιανας ( εγω επαιρνα συχνα πυκνα την ουκρανη γκιλφ κοντη αδυνατη με κοκκινο μαλι ) με τηλ που ληγει σε 9301 ειναι η ιδια ή αλλη αυτη που λες
Η ίδια είναι....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.080
Πόντοι
6.056
φουσκάλες γενετήσιου έρπη έχεις μοστράρει όχι σύφιλη, μην γράφουμε ανακρίβειες...
Αυτό έγραφε η περιγραφή της εκόνας
1779035614603.png

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.593
Πόντοι
125.067
Δηλώνει Βουλγαρα
Θυμίζει γύφτισσα όμως
Μικρό κολαρακι
Κολαν μαύρο

Τραγική

Η ακριβως αντίθετη αλλαγη στο χαρακτήρα της που θέλεις να περιγράψεις χαρακτηρίζεται από τη στροφή 180 μοιρών !
Με τις 360 μοιρες (οσες εχει ενας κυκλος) καποιος κάνει μια στροφη γυρω απο τον εαυτό του και γυρίζει εκει που ήτανε.
Αρα αλλαγη συμπεριφοράς προς την αντιθετη, ειναι η στροφη 180 μοιρών! :hi::hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom