Για να μην απαντάω στον καθένα ξεχωριστά θα στείλω ένα μήνυμα
Και θα απαντήσω με αυτό σε όλους. Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκατε στον κόπο και μου γράψατε ως να μου εξηγήσετε ότι έχω κάνει λάθος.
Η αλήθεια είναι οτι όταν ξανά διάβασα τότε συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει λάθος όμως ήταν ήδη αργά και είχα στείλει ήδη το μήνυμα και σε αυτό εγώ ζητάω συγνώμη στο συγκεκριμένο άνθρωπο. Επειδή νόμιζα ότι το μηδέν με είχε βάλει στην εμφάνιση Βάση ότι με είχε δει στην πλατεία και ναι Αυτό με πείραξε και γι’ αυτό και απάντησα όπως απάντησα με πείραξε επειδή εγώ δεν παρουσιάζω κάτι ψεύτικο Ότι βλέπει κάποιος το προφίλ θα δει και στην πραγματικότητα οπότε σε κάποιον που αρέσει το προφίλ μου δεν μπορεί να πει ότι την είδα και της βάζω μηδέν. Συγνώμη που είχα καταλάβει λάθος και συγνώμη για την απάντηση που έδωσα.
Άνθρωποι είμαστε και όλοι κάνουμε λάθη..
Όλοι μας μπορεί να πάθουμε σημαντικό όμως είναι να συνειδητοποιούμε και να Μπορούμε να ζητήσουμε και συγγνώμη. Όσον αφορά ότι δεν του απαντάω.. για αυτό πάντα υπάρχει λόγος.
Είτε με τον τρόπο που επικοινώνησε μαζί μου, δεν είναι ο πιο ωραίος τρόπος, και δεν μου ταιριάζει καθόλου. Είτε Τον βρήκα στη
Μαύρη λίστα Οπου δεν ειχε καλό ιστορικό. Όλους τους αριθμούς έλεγχο και απαντάω μόνο σε πολύ σωστούς, ευγενικούς και Καθαρόυς, όχι με βαρύ ιστορικό.
Σας ευχαριστώ πολύ. σας εύχομαι ότι καλύτερο και να περνάτε πάντα όμορφα!i
Αυτο με τη μαυρη λιστα να το κοιταξετε...
Μου ειπε μια κοπελα οτι εχω μπει στη μαυρη λιστα.
Εκατσα και το σκεφτηκα, η μονη φορα που ειχα αντιπαραθεση με κοπελα ηταν οταν πηγα να συναντησω καποια και οταν μπηκα στο χωρο της ειδα οτι ειχε τεραστια διαφορα απο τις φωτογραφιες της!
Εφυγα και μου ειπε οτι θα με αναφερει... αυτο εκανε απ οτι καταλαβα και μπηκα στη μαυρη λιστα.
Δεν εχω σκοπο να αλλαξω νουμερο κτλ, αλλα καταλαβαινω οτι εχω χασει καποια ραντεβου εξαιτιας αυτου του συμβαντος.
Οτι να ναι, προτεινω να την αναθεωρησετε, δεν θα ειμαι μονο εγω χωρις λογο απ οτι διαβαζω.