Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (14 μέλη και 177 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
339.898
Πόντοι
49.090
live update επιγραμματικα

Φωκαιας 25α Γιασμην/Ασημινα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β Μικαελα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
339.898
Πόντοι
49.090
συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Χωματιανου 11 κλειστό.

Λιοσιων 73β 2 λατίνες Καταλινα και Λίλιαν ,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73α Μισέλ λατινα,σε απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 ,18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79αρια κλειστά.

kostaras1312

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
2.351
Πόντοι
441
Η γκιλφ φωτεινή που δούλευε και στο βέργας το υπόγειο ξέρουμε άμα δουλεύει ακόμα ;

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.481
Πόντοι
446
συνέχεια live επιγραμματικα

Φυλής 65α επέτρεψε η Ντιαννα,απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

20260426_122325.jpg
Η Ντιάνα είναι η ίδια από φωκαιας 25;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
1.001
Πόντοι
86
Έχει περάσει κάποιος απ' λοσιων 73 να μου τι παίζει με τις δύο καινούργιες λατινες Λούσι και Αντρεα πως είναι εμφανισιακά και εάν αξίζουν?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
339.898
Πόντοι
49.090

OLDJE

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
425
Πόντοι
20
Καλησπέρα! Σήμερα περί ώρας 17:30 με 18:15 2η βάρδια.
Φυλής 71 Κάτω, Αλούνα, αδιάφορη λατίνα.
Φυλής 71 πάνω, Βερόνικα, κοντούλα με πιασίματα λατίνα.
φυλής 66, Αννίτα και Μαρία, σχετικά καλές.
Φυλής 65 Κάτω, Χριστίνα η Τσέχα η γνωστή.
Φυλής 65 Πάνω, Άννα Μαρία, αρκετά μικροκαμωμένη και αδύνατη για τα γούστα μου.
Φυλής 84 Κάτω, Ράνια έγραφε στην πόρτα.
Φυλής 69 Κάτω, Βανέσα! Πρέπει να ήταν και πέρση, μια μικρή πολύ όμορφη σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69 Πάνω, Κλειστά, δυστυχώς!
Φυλής γωνία που αν στρίψεις αριστερά η δεξιά είναι η Φωκαίας, έχει 2 υπόγεια δίπλα δίπλα, στο δεξί ήταν η Ντιάνα από Ρουμανία, σχετικά αδιάφορη.

Φιλιππίδου 11 Α, Ιαζαμπέλα και η Κατρίν στο δωμάτιο.

Φωκαίας 7 υπόγειο, Ρούμπη, σχετικά καλή λατίνα σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 17 Πάνω, Μικαέλα η γνωστή.
Φωκαίας 19 ανοιχτά, δεν μπήκα υπέθεσα ότι θα ήταν η Λίζα.
Φωκαίας 25 Κάτω, Μιχαέλα, αδύνατη μελαχρινή με μεγάλο στήθος, αυτή είχε ξεμείνει από την πρώτη βάρδια, με ελεύθερο στοματικό.

Αυτά από εμένα, καλές βόλτες! :hi:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.457
Πόντοι
446
Περασμα χτεσινοβραδινο με Αναστασια Μ.Α 28α.Τριτη φορα και μαλλον τελευταια.

Γλυκουλα και ναζιαρα οπως παντα.Πιπα απεφυγα μιας και τις αλλες φορες ηταν παναθλια κ γδερνει ,ειχα καυλωσει καλα απο το ρομαντικο μπαλαμουτι στα ορθια αλλωστε.Με αφησε να παιξω και με το ταλαιπωρημενο φαρδυ μουνακι της αλλα δν επιχειρησα να βαλω δαχτυλο.

Και εδω τελειωνουν τα ωραια,στο γαμησι κανει νευροσπαστες κινησεις και δε με βολεψαν σε καμια σταση οι θεσεις που επαιρνε,λες και προσπαθουσε να με ξενερωσει επιτηδες για να μην την γαμησω.Εκανα καποιες διορθωσεις οπως να της ανοιξω τα ποδια αλλα μετα απο λιγο εκανε παλι τα δικα της..Προσπαθησε δε να μου φυγει στο 5λεπτο μαξ κουνωντας λεκανη λεγωντας επιμονα να χυσω και τσα να φωναζει απο μεσα ετεροχρονισμενα.Σταδιαλια πονηρες...

Πριν να μου πεσει εντελως απο την ξενερα και ενω εκανε νερα να γλιτωσει και το χυσιμο πανω της, εβγαλα καποτα εκνευρισμενος και την εβαλα να με φιλαει σε στηθος κοιλια οσο τον επαιζα και τα ριξα στα βυζια της, με αυτην να εχει φοβηθει μην πανε στα μουτρα,επρεπε να την πιτσιλισω μου φαινεται σαν αποδοση δικαιοσυνης,αργα το σκεφτηκα ομως.

Με ρωτησε 2 ή 3 φορες οσο ετοιμαζομουν αν ολα καλα,πραγμα που φανερωνει πως καταλαβε οτι σπαστηκα με τις πονηριες της.Της ειπα ολα καλα μονολεκτικα να φυγει οσο πιο γρηγορα απο μπροστα μου.

Τσα χωμενη κουζινακι δε βγηκε παροτι κοντοσταθηκα λιγο,ηθελα να της εξηγησω σε ηρεμους τονους οτι ουτε για 5 ευρω δεν αξιζει με τις κλεψιες της η φαση εκει μεσα,γτ το χει ξανακανει.Ας μεινουν με τους βρωμερους λαθρο και γερους λοιπον ..

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
264
Πόντοι
280
Σάββατο βράδυ κατα τις 12, κατεβαίνω με στοχο την Σάμυ, καθότι αν περάσεις καλα΄μια φορά τις επόμενες είναι σίγουρα καλύτερα! Την πέτυχα όμως να σχολάει , έξω το φ59, κ μπροστά μου ταξί σταματάει κ κατεβαίνει ένα μελαχρινο μωρό. Συνεχίζω λίγο την βόλτα, επιστρέφω να δω το μωρό.
Βγαίνει στο σαλόνι κ μένω χάνος! Άγγελος! 20 χρονο πιπίνι, 1,68 , σφιχτό μελαχρινό δέρμα, απο Βενεζουέλα. Ίσιο χτενισμένο μαλλι, κορμάρα, και βυζάρα!!! como te yamas? - me yamo ΠΑΟΛΑ.
Δίνω το παράβολο, μου λέει η τσα , ελπίζω να είσαι γουρλής, σεφτέ κάνεις.
Έπαθα πλάκα με το μωρό, καθαρή μοσχομυριστή, υπέροχο βυζι, και κορμάρα! Στα του παιχνιδιού κλασικό προγραμμα,μέτρια πίππα, αλλά ωραία αίσθηση . Το μόνο που ηθελα ήταν να την βλέπω να με κοιτάει με αυτά τα ματια και τις καυλωμένες ρώγες. Το οτι σφυρικόπισα σε 3 στάσεις ενα τοσο ομορφο κ χαμογελαστό μωρό ήταν ότι έπρεπε για να κλείσει ευχάριστα η βόλτα.
Αφήνει κάτι φιλιά στα βυζάκια κ στο κορμάκι .
Το μείον οτι δουλευει 12+ οπότε μονο καμια παρασκευή ή Σάββατο. Εντωμεταξύ οι επενδυτές παντού , αγελες , μαγκες σε λιγο καιρό θα είμαστε μειοψηφία στην χώρα μας

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.336
Πόντοι
31.618
Πέρασα το μεσημέρι κατά τις δύο από
Φυλής 84 επανο με
Ιρινα
Είχα δύο χρόνια να περάσω μαζί της μου φανικαι ελαφρός αλλαγμένη αλλά πανέμορφη οπός πάντα
Μου χάρισε στοματοφιλα αφιδος και την γεύση του μουνιού της στο 69
Έχυσα σε ιεραποστολικό φυλοντας την στο στόμα
Δεν είναι τυχαίο που έκανε όνομα στην πιάτσα

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.101
Πόντοι
371
σήμερα το μεσημέρι στο φ.59 πέτυχα την ιζαμπέλα μια μπαμπάτσικη λατίνα με κωλαρα και βυζαρα!
είναι η ιζαμπέλα που ήταν και πέρσι στον πάνω όροφο;γιατί αν είναι αυτή έχει πάρει κάποια κιλάκια και δεν ήμουν σίγουρος !

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
929
Πόντοι
361
Δουλεύει και η γκιλφ Ελένη ξανθια με αγορέ μαλλί,σήμερα Κυριακή στο Τροφωνίου 13. Κλασικές υπηρεσίες όπως κάθε φορά, εγώ πέρασα ξεφόρτωσα και γενικά πέρασα ωραια, δεν έχει καθόλου κόσμο και πότε έχει άλλωστε. Ήσυχα και χωρίς βιασύνη κάναμε τη δουλειά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom