Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Κάθε εβδομάδα πας στα σπίτια πως την παλεύεται μερικοί…Oh, Doamne
τι να κανουμε ρε φίλε τώρα που είμαστε στην πολη λόγω εορτων παμε και μια τσάρκα παραπανω, όταν ταξιδεύω σε όλ την Ελλαδα αλλα και Βουλγαρία κανω τσάρκα κατα τόπους, το ερώτημα σου έχει και αντίστροφη φορά, πως την παλεύεται μερικοι με μια μπουρδελότσαρκα τον μηνα??

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Ρε τυπε.... 23 μηνυματα μονο για μια Σαντρα λες αρλουμπες. Το σαιτ δεν ειναι chat room εδω γραφουμε για πουτανες και για τα σπιτακια αμα δεν εχεις κατι να πεις μην γραφεις καν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
την περασμενη εβδομάδα ρίξαμε έναν πεουλα και μου είπε θα εχει περιοδο απο βδομαδα οποτε, χωρίς να περασω να δω, κρίνω ότι θα λειπει αυτήν την εβδομαδα

εγώ το μεσημέρι θα πάω να τσεκάρω την μικρή ρωσoουκρανή στο venus 2 με το επιθετικό ''marketing'' στο σαλόνι. Θα κόψω αντιδράσεις και θα πράξω ανάλογα. Και αν δεν, ίσως τον βρέξω στα γνωστά στανταράκια

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Ρε τυπε.... 23 μηνυματα μονο για μια Σαντρα λες αρλουμπες. Το σαιτ δεν ειναι chat room εδω γραφουμε για πουτανες και για τα σπιτακια αμα δεν εχεις κατι να πεις μην γραφεις καν.
λες να είναι η Σαντρα απο πίσω και να μας μπριζώνει πίνωντας καφε?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
605
Πόντοι
81
Πέρασα χθες με Εμμα και εγω 12 με 1, εμφάνιση καλή καμία σχέση με της φωτογραφίες όμως δεν ξέρω γιατί έχει τέτοιες φώτο στην σελίδα τους, στο δωμάτιο επικοινωνία κανονική καλή κοπέλα σχετικά, στον αγώνα έκανε παράπονο για το πως ρουφαω τα βιζακια της, δέχεται γλύψιμο την κωλαρα της και τα πατουσάκια της, τσιμπούκι κάνει με την καποτα στο γαμησι την έβαλα από κάτω αλλά σε καβαλάει κιόλας άμα θες. Πιο πολύ πήγα για να την δοκιμάσω από τα σχόλια που διάβασα, εντάξει δεν τρελάθηκα κιολας, ΜΠΟΡΕΙ να ξανά πάω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Σε όλα τα κορίτσια γτ είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά με τον κάθε ένα να ακούει τις μαλακιες του και το τι ανώμαλο θέλει
Τι δουλεια καμαννννν....σκαβαννννν.??? Μηπως φορανε και εμπλαστρο και τις τραβαεεεειιι.???

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.679
Πόντοι
5.525
Σε όλα τα κορίτσια γτ είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά με τον κάθε ένα να ακούει τις μαλακιες του και το τι ανώμαλο θέλει
παααρα πολυ μιλας...δικηγορος των ντελων εισαι;λαρωσε λακη λαρωσε

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
412
Πόντοι
21
εγώ το μεσημέρι θα πάω να τσεκάρω την μικρή ρωσoουκρανή στο venus 2 με το επιθετικό ''marketing'' στο σαλόνι. Θα κόψω αντιδράσεις και θα πράξω ανάλογα. Και αν δεν, ίσως τον βρέξω στα γνωστά στανταράκια
Η μικρη ρωσσοουκρανη μαλλον ρουμανα ειναι και μου θυμιζει κατι. Ή παλια σε καποιο σπιτι ή στην πιατσα. Στα του αγωνα καλουτσικη

Zora Ideale

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2026
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
Μαγκες στην φριξου στο Χ τι παιζει? υπαρχει τιποτα που να αξιζει?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
σύντομο πέρασμα πριν λίγο από την περιοχή για ένα :knockinb:

studio life μια λατίνα μιγάδα την έκοψα για φόλα και έκανα μεταβολή
στο άσπρο γωνιακό η Τζούλια με πολλά tatto καλή παρουσία επειδή δεν υπάρχουν κριτικές γι' αυτή, δήλωσα κόλλημα και αποχώρησα
Vernus 1 H λατίνα Λίντα
Venus 2 Μια χοντροκώλα νεαρή λατίνα μεταβολή και δρόμο με το που την είδα
Καρινόσπιτο κλειστό κρίμα :confused: γιατί επιθύμησα μια καλή πίτα απ' όλα από τα ωραία χειλάκια της
στο Μπιανκόσπιτο μια Ρουμάνα όνομα δεν θυμάμαι δεν με έπεισε με την παρουσία της και έφυγα, αν και η τσατσά με ακολούθησε ως την πόρτα μπας και επιστρέψω, εκθειάζοντας την κοπέλα ότι κάνει τα πάντα μέχρι και πρωκτικό.
Τελικά μπήκα στο free house πήρα την Λιλιάνα και πέρασα σούπερ για άλλη μία φορά. Έφυγα πλήρως ικανοποιημένος με δύο άκρως πετυχημένες καταθέσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τελευταία τροποποίηση:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Ω ρε επιστροφη Σονιας βλεπω παρασκευη κ σαββατο. Επιτελους!!!!

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.450
Πόντοι
1.076
Φολίτσα ψηλέ, τζάμπα το 50ρικο.. Τεσπα απαντώ στον εαυτό μου οκ ακόμα ένα κασκαντεριλίκι με πιτσιρίκα πήγε χαμένο. Κοντούλα ομορφούλα μελαχρινή με μαύρα μαλλιά, κωλος ποίημα ίσως ο καλύτερος στα μαγαζιά αυτή τη στιγμή μαζί με της Λαλυ και της πρωινής μελαχρινής στο Χ. Στα του αγώνα μπήκε στο δωμάτιο και κατευθείαν τον άρπαξε να τον βάλει στο στόμα με μηδέν προκαταρκτικά. Ευτυχώς την έστησα στον καθρέφτη και είχα θέα τον όμορφο κωλο της και την έχυσα στην πίπα. Τίποτα το ιδιαίτερο πάμε για άλλες φόλες .. Τελικά μόνο οι θείες και οι γιαγιάδες αξίζουν και μετάνιωσα που δεν μπήκα στις δύο μιλφαρες στη γωνία στο άσπρο επι της Μινώταυρου στον χωματόδρομο.
Η αμπέρ ειναι αυτη στο έρως?

giannispapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα χθες με Εμμα και εγω 12 με 1, εμφάνιση καλή καμία σχέση με της φωτογραφίες όμως δεν ξέρω γιατί έχει τέτοιες φώτο στην σελίδα τους, στο δωμάτιο επικοινωνία κανονική καλή κοπέλα σχετικά, στον αγώνα έκανε παράπονο για το πως ρουφαω τα βιζακια της, δέχεται γλύψιμο την κωλαρα της και τα πατουσάκια της, τσιμπούκι κάνει με την καποτα στο γαμησι την έβαλα από κάτω αλλά σε καβαλάει κιόλας άμα θες. Πιο πολύ πήγα για να την δοκιμάσω από τα σχόλια που διάβασα, εντάξει δεν τρελάθηκα κιολας, ΜΠΟΡΕΙ να ξανά πάω.
πόσα έδωσες αν επιτρέπεται

giannispapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες στην φριξου στο Χ τι παιζει? υπαρχει τιποτα που να αξιζει?
παίζει βυκι, σαμιρα, αλινα . βυκι καλή αλλά πλέον μέτρια γιατί κάνει πολύ καιρό την δουλειά και βαρέθηκε μάλλον, σαμιρα δυνατη μέσα χάνει όμως από εμφάνιση και αλινα δεν ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom