Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 519
- Πόντοι
- 21
Νομίζω ναιστο 69Β;
Νομίζω ναιστο 69Β;
Φυλής 84β.Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.Η Νικόλ η Μολδαβή δασκάλα με τα γυαλιά ξέρει κάποιος που εργάζεται;
Μηπως ειχε και τατου μπροστα στηθος?Καλησπέρα μύστες!
Στο Ι43 απογευματινή βάρδια είδα τρεις αλλά η μία εξ αυτών νέα ξανθιά με τατουάζ στο ένα κωλομέρι. Η τηλεπερσόνα τα έλεγε πολύ γρήγορα και δεν συγκράτησα όνομα. Καινούργια είναι νομίζω.
Δεν πρόσεξα, ξαφνιάστηκα που είδα νέα κοπέλα γιατί είχε μείνει καιρό χωρίς…. Ωραίο πρόσωπο έχει.Μηπως ειχε και τατου μπροστα στηθος?
Που τη θυμήθηκες? Ακόμα Μολδαβία είναι η Μαριάννα ή επέστρεψε?...η συγκεκριμενη ναι...ειναι στα ορια της αποστεωσης...και νομιζα οτι η σκιννυ μπιτς Μαριαννα ηταν η πιο ακτινογραφια της πιατσας....
Μαλλον εννοεις την Κολομβιανη Μονικα...δεν ειναι και τοσο καινουργια...ειχα παει μαζι της πριν κανα 6 μηνο στο Ι20α νυχτερινη βαρδια με τσατσα την Δαναη...ο κωλος της σιλικονατος....Πρόεδρε...πήρα τηλ και έμαθα...
Μόνικα, απλό πρόγραμμα, Πρωινή...(Μπορεί και διπλόβάρδια, δεν ξέρω)
...Μπήκε ο διάολος μέσα μου...Άλογο λέμε...180 ατακούνο...
Πλαστικ κωλος...λόγω ύψους όμως το υποστηρίζει καλά...
Καλησπερα Φιλε μου....σε Σαφαρι στην Ζουγκλα εχεις παει?Γαζελλα θα κυνηγησεις....ενα τροπαιο στην συλλογη σου....!!Μπορεις να την περιγραψεις??Απο κοιλιτσα τι λεει?Βλεπεις γουσταρω τρελα γυναικες με τελεοως πλάκα κοιλια...
17x100 hours, sharp...Μύστες ή Ιζαμπέλα ξέρετε τι ώρα πιάνει ;
Δεν εχω ιδεα.Μετα που παντρευτηκε το Ειρηνακι και κρεμασε το στριγκο της , το σπιτακι της Αλκαμενους ναυαγησε πελατειακα.Εκτοτε το Μαριαννακι χαθηκε.Που τη θυμήθηκες? Ακόμα Μολδαβία είναι η Μαριάννα ή επέστρεψε?
Ευχαριστώ πολύ Μυστη !Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο με μια ειδηση που νομιζω ενδιαφερει ιδιαιτερα τον @Πρυτανης και τους φαν της Τατιανας...την πετυχα αποψε βραδυ λοιπον κατα τις 23:15 στο Ιασωνος 1α..δουλευε παρεα με το θωρηκτο την Αλεξανδρα...τσατσα η γνωστη Ναντια την οποια ο @Πρυτανης δεν συμπαθει και πολυ....περασα μαζι της και οπως παντα η Τατιανα ηταν η γνωστη Τατιανα με την αξυριστη μουναρα της και τις σουπερ υπηρεσιες τις.....απλα δεν γνωριζω εαν δουλευει νυχτερινη βαρδια ή εαν την πετυχα λιγο πριν τελειωσει η απογευματινη της βαρδια....
Επισης μετα κατα τις 00:15 πετυχα διπλα στο Ιασωνος 1γ την υπερμιλφαρα Ξανθια Ουκρανεζα Βαλερια που πριν ενα χρονο δουλευε στο Ιασωνος 1β επανω δεξια....γυναικαρα και αυτη οπου ξαναπερασα.....
Δυο ρομαντικες σοβιετικιες μιλφαρες λοιπον....
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Με 160€ θα πηδαγες την μαρίνα όλη την μεγάλη εβδομάδα και θα σου μέναν και για να πάρεις στο βαφτιστηρι σου λαμπάδα , καλαγαμησιαΚάποιος καλός συναγωνιστής, έγραψε την πληροφορία ότι
η ρωσόφωνη Μαρίνα, πήγε στο Φωκαίας 17 !
Ας είναι καλά ο φίλος dimi7064i.
Πήγα Πέμπτη 16 Απριλίου 2026, απόγευμα
στο Φωκαίας 17, πάνω , και πράγματι
είχε μετακινηθεί από το Φυλής 69 πάνω , η Μαρίνα
και εργαζόταν εκεί ( Φωκαίας 17 πάνω).
Πολύ κεφάτη, με φόρεμα λαμέ, λες
και ήταν... στα μπουζούκια !
Σαν μουσική μάλιστα, είχαν ... μπουζουκοτράγουδα !
Έγινε καλό πήδημα, και οικονομικό.
Όμως, την ημέρα της Ανάστασης πήρα την πιο κάτω
από το yourangels.gr
![]()
Αλλά πλήρωσα 160 ευρώ, για μια ώρα.
Καλή ήταν, αλλά τελείως καινούργια στο επάγγελμα !
Ευγενική, αλλά θέλει εκπαίδευση και πείρα.
Θα ξαναπάρω την Μαρινάρα,
που είναι τεχνίτρα !
Για την ακρίβεια 17:15 μπαίνει στο πρώτο δωμάτιο...17x100 hours, sharp...
17:00

Ακριβώς ο Μυστης!Για την ακρίβεια 17:15 μπαίνει στο πρώτο δωμάτιο...![]()