BearMan1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2026
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
αν προλαβαίνεις 2η σε15 λεπτά σου καώ κατάθεση 10κμια πιστολια????????????????????????????????????![]()
αν προλαβαίνεις 2η σε15 λεπτά σου καώ κατάθεση 10κμια πιστολια????????????????????????????????????![]()
Μην ανοιγεσαι...αν προλαβαίνεις 2η σε15 λεπτά σου καώ κατάθεση 10κ
για 10κ θα βαλω τα δυνατα μου!!!!!!!!!!!!!!αν προλαβαίνεις 2η σε15 λεπτά σου καώ κατάθεση 10κ

ισχυρό πέφτει σοβαρό σφυροκόπημα εδώ μέσαΜην ανοιγεσαι...
πάω πάσο τότε αχαχχαγια 10κ θα βαλω τα δυνατα μου!!!!!!!!!!!!!!![]()
Φίλε εγω εκανα την μαλακια και πηρα στα 300 γιατι υπήρχε αλλος που την ειχε παρει στα 200 μια και η τυπισα ασχολείται πολυ καιρο. Τα 300 τα έκλαψα. Στα 200 ηταν οριακα ok. Εγω εκανα την μαλακία που όταν ζητησε 100 παραπάνω τα έδωσα αφου παρασυρθηκα απο την κριτική του γνωστου. Γιατι αλλιως κρίνεις καποια στα 200 αλλιως στα 300... Στα 450 ούτε το κοιτας. Μιλάμε για ατελείωτες επιλογες σε αυτα τα λεφτα.Φόλα δεν είναι σε καμία περίπτωση. Ειναι ψηλή με κωλαρα και βυζαρες ωραίο σώμα υπέροχο πρόσωπο στον αγώνα πιπα καλη δυνατή και σε κοιτάει και στα άλλα δεν λέει όχι σε τιποτα αλλά όχι μεγάλη συμμετοχή. Πήρα μια φορά δεν θα ξανα έπαιρνα με τέτοιος κοστος ξανα.αλλά σαν εμπειρία οκ ήταν..
Φιλε ενδιαφέρομαι, αλλά μόνο σε pm! δε θα μοιραστώ τις πληροφορίες, σου δίνω το λόγο μουΡε που πάμε ρεεεεεεεεεεεε......
Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία.....
ΤΈΛΟΣ!!!!!!!!!!
ΑΔΈΡΦΙΑ έχω μερικές που παίρνουν 500 τα 15 λεπτά με το ταξί δικό σας.... Πληροφορίες σε PM.....
Ρε που πάμε ρεεεεεεεεεεεε!!!!;

Αν θες Κυπραία αγαπητέ κάτσε εκεί που είσαι! Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα εδώ!Καλημερα σας ελπιζω να ειστε ολοι καε θα κατεβω Αθηνα απο Κυπρο εχουμε τιποτα καλο να προτείνουμε σε Ελληνιδα η Κυπρια;

Υπαρχει αυτη αλλα δεν ξερω εσεις τι λετε;Αν θες Κυπραία αγαπητέ κάτσε εκεί που είσαι! Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα εδώ!![]()
Τώρα αλήθεια, είδες αυτή τη μέτρια, άντε απλά καλή και είπες να τις δώσεις 450; Για μια ώρα; Και ας έχεις όσα λεφτά θέλεις. Να κρίνουμε παιδιά. Αυτό είναι το κυριότερο. Να κρίνουμε σωστά. Το τι θα κάνει αυτή, ας ζητάει και χίλια. Εμείς είναι το θέμα. Αυτό θα σχολιάσω εγώ, απλά. Δε στη λέω. Μου κάνει εντύπωση.Ρε αδερφέ τι κάνουμε ακριβώς; ζητάει 500 τα δίνω και δεν ξανα παω .προτιμώ να πάρω 2 με 300-350 να ξεκαυλωσω. Δεν εχω οικονομικό θέμα και για αυτό δοκιμάζω διαφορά και ακριβές και φτηνές. Κανω έρευνα αγοράς για να μπορέσω να πω αν αξίζει η οχι. Όλοι εσείς μιλάτε και μια φορά δεν πήγατε με πριμιουμ η ακριβη εσκορτ. 2 τρύπες εχει και κάνουν όλες το ιδιο ,οτι σε γουστάρουν δηλαδη για μια ωρα. Τι παραπάνω κάνουν; τιποτα.. επισης το στήθος είναι φυσικό εντελώς τεράστιο γαματο στήθος..
Μίλησες στην καρδιά μου...Ο σωστός ο παίχτης ποντάρει σε πολλά νούμερα της ρουλέτας ......ο κολλημένος μονο σε ένα!!!! Ποιός απο τους δύο εχει πιθανότητες να κερδίσει? Τροφή για σκέψη....
Φίλε μου, είναι τι λεφτά έχεις να δώσεις. Αν έχεις 50€ το μήνα για το άθλημα αναγκαστικά θα πας 5 φορές στο Μεταξουργείο. Δεν θα πας μόνο μία φορά στούντιο. Αν έχεις 200, θα πας 10 φορές στη Φυλής, δεν θα πας να πάρεις μόνο μία πολύ καλή για μία ώρα για όλο το μήνα. Ή αντίθετα αν έχεις χίλια, δεν θα πας 50 φορές Φυλής, θα βρεις 5-10 βίζιτες από 100-200. Και πάει λέγοντας. Έτσι το βλέπω εγώ δηλαδή.Καλό είναι να γίνονται κι αυτές οι συζητήσεις, γιατί πάμε και σε εκλογές σε λίγο και απ’ ό,τι βλέπω οι περισσότεροι εδώ μέσα, δεν έχουν πάρει ακόμα γραμμή τι είναι ο καπιταλισμός!!!
Τα έξτρα σημαίνουν οτι μια κοπέλα θα τα κάνει μεν για τα λεφτά, αλλά θα στο βγάλει ξινό, οπότε όταν βλέπεις έξτρα, απλά δεν τα επιλέγεις!!! Οι τιμές των έξτρα έχουν να κάνουν με τον βαθμό που οι κοπέλες δεν τα θέλουν!! Πχ +30 «οκ δεν με τρελαίνει, αλλά με λίγη προετοιμασία το κάνω» +100 «θεέ μου κάνε να μην το επιλέξουν»
Τα παραπάνω λεφτά στις βίζιτες δεν τα δίνεις για την ομορφιά τους, εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι τρελό, στις ανεξάρτητες κυρίως! Στα μπουρδελα/στουντιο σαφέστατα και υπάρχουν πολύ πιο ωραίες κοπέλες, αλλά σε καμία περίπτωση η γενικότερη εμπειρία δεν συγκρίνεται μ’ αυτή που έχεις με τις βίζιτες (χώρος, χρόνος, υγιεινή και κάποιες φορές και οι υπηρεσίες)…κατά τη γνώμη μου επομένως είναι πολύ καλύτερα να συναντάς 1-2 βίζιτες (ανεξάρτητες ή γραφεία) το μήνα, παρά να πηγαίνεις 10 φορές σε μπουρδελα/στουντιο
Ξέρει κανείς τίποτα ;;;
Ακριβως.Οσοι αντεχουν να υπομενουν μπορουν κ παλι.Εγω που δεν αντεχω η το κανω με δυσκολια αναγκασμενος η τελικα υποκυπτω κ το σπαω το θεμα σε περισσοτερη χαράΦίλε μου, είναι τι λεφτά έχεις να δώσεις. Αν έχεις 50€ το μήνα για το άθλημα αναγκαστικά θα πας 5 φορές στο Μεταξουργείο. Δεν θα πας μόνο μία φορά στούντιο. Αν έχεις 200, θα πας 10 φορές στη Φυλής, δεν θα πας να πάρεις μόνο μία πολύ καλή για μία ώρα για όλο το μήνα. Ή αντίθετα αν έχεις χίλια, δεν θα πας 50 φορές Φυλής, θα βρεις 5-10 βίζιτες από 100-200. Και πάει λέγοντας. Έτσι το βλέπω εγώ δηλαδή.
Να βρεθούμε, να σου δώσω από τα χάπια που παίρνω εγώ, για να τελειώνω πιο γρήγορα και να μου κόψεις ποσοστό ?για 10κ θα βαλω τα δυνατα μου!!!!!!!!!!!!!!![]()
Αν το κάνεις σαν ‘’χόμπι’’ και όχι από ανάγκη, η ποιότητα είναι πάνω από την τιμή! Και με ένα 50, ναι καλύτερα μια φορά στούντιο, παρά 5 στο Μετάξι!Φίλε μου, είναι τι λεφτά έχεις να δώσεις. Αν έχεις 50€ το μήνα για το άθλημα αναγκαστικά θα πας 5 φορές στο Μεταξουργείο. Δεν θα πας μόνο μία φορά στούντιο. Αν έχεις 200, θα πας 10 φορές στη Φυλής, δεν θα πας να πάρεις μόνο μία πολύ καλή για μία ώρα για όλο το μήνα. Ή αντίθετα αν έχεις χίλια, δεν θα πας 50 φορές Φυλής, θα βρεις 5-10 βίζιτες από 100-200. Και πάει λέγοντας. Έτσι το βλέπω εγώ δηλαδή.
Κάπου έχετε μπερδευτεί κάποιοι, από πότε το να τελειώνεις γρήγορα και πολλές φορές είναι κατόρθωμα; Αν παίρνεις χάπια για να τελειώνεις γρήγορα και πολλές φορές, πάρε και για να τον μικρύνεις!!!Να βρεθούμε, να σου δώσω από τα χάπια που παίρνω εγώ, για να τελειώνω πιο γρήγορα και να μου κόψεις ποσοστό ?
Εύκολα... Χαχαχαχα 10 κ είναι πολλά!!!Να βρεθούμε, να σου δώσω από τα χάπια που παίρνω εγώ, για να τελειώνω πιο γρήγορα και να μου κόψεις ποσοστό ?