Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Dirtymessyguy7

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Η φωτό με την κοπέλα με το λεοπάρ μοιάζει με την κοπέλα που είχε έρθει σαν αστραπή πριν κάνα δυο μήνες εν ονόματι Νεφέλη. Τώρα η άλλη με τα γυαλιά η μαυρομαλλα είναι άλλο κορίτσι. Δεν ξέρω αν έχει γίνει λάθος με τις φωτό ή αν επανήλθαμε η νεφέλη ή αν δύο τα κορίτσια! Όποιος ξέρει να μιλήσει χαχα

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
42.699
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND i Kavlo RULA!!!
IMG-20251216-WA0001.jpg
IMG-20250402-WA0005.jpg
IMG-20250128-WA0006.jpg
IMG-20250410-WA0004.jpg
IMG-20250102-WA0002.jpg
IMG-20250114-WA0004.jpg
IMG-20241206-WA0000.jpg
IMG-20250102-WA0005.jpg
IMG-20241206-WA0005.jpg
IMG-20250102-WA0006.jpg
IMG-0298f628553c1e153ff924b610498632-V.jpg

stefan sal

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Κριτικές
18
Like
1.708
Πόντοι
1.071
Καλημέρα αγαπημένη μας Αννα!! Η τζεναρα είναι παρούσα σήμερα να πεταχτώ??

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
36
Like
8.939
Πόντοι
9.195
Η κοπέλα με τα γυαλιά που είδαμε στην φωτό τελικά μάθαμε αν θα συνεχίσει να δουλεύει ; Κυρία Άννα δώσε μας τα φώτα σου και καμιά φωτό της,φαινόταν ωραίο μωρό
Για τις νέες κοπέλες, ως γνωστόν, η Αννα ούτε φωτογραφίες (κανονικές) ανεβάζει αλλα ούτε και σχόλια κανει.
Περιμένει παντα να την δοκιμάσουν οι πελατες, να ακούσει γνώμες και σχόλια και εφόσον αποδείξει την αξία της, τότε συμπεριλαμβάνεται επίσημα στην δύναμη του Diamond με οτι αυτο συνεπάγεται.
Οπότε αντί να ρωτάτε, πηγαίνετε, δοκιμάσετε και πείτε την γνώμη σας στην Άννα κατα την έξοδο την οποία και θα λάβει πολυ σοβαρά οπως κανει παντα.

storm8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2026
Κριτικές
3
Like
247
Πόντοι
280
Η φωτό με την κοπέλα με το λεοπάρ μοιάζει με την κοπέλα που είχε έρθει σαν αστραπή πριν κάνα δυο μήνες εν ονόματι Νεφέλη. Τώρα η άλλη με τα γυαλιά η μαυρομαλλα είναι άλλο κορίτσι. Δεν ξέρω αν έχει γίνει λάθος με τις φωτό ή αν επανήλθαμε η νεφέλη ή αν δύο τα κορίτσια! Όποιος ξέρει να μιλήσει χα

Η φωτό με την κοπέλα με το λεοπάρ μοιάζει με την κοπέλα που είχε έρθει σαν αστραπή πριν κάνα δυο μήνες εν ονόματι Νεφέλη. Τώρα η άλλη με τα γυαλιά η μαυρομαλλα είναι άλλο κορίτσι. Δεν ξέρω αν έχει γίνει λάθος με τις φωτό ή αν επανήλθαμε η νεφέλη ή αν δύο τα κορίτσια! Όποιος ξέρει να μιλήσει χαχα
Εμενα μου συστηθηκε ως Ευα

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
36
Like
8.939
Πόντοι
9.195

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
36
Like
8.939
Πόντοι
9.195
Τους ξέρετε τους δοκιμαστές που είχαν βασιλιάδες και αυτοκρατορες;
Από τον φόβο να μην τους δηλητηριάσουν, τους έβαζαν και δοκίμαζαν πρώτοι αυτοί!
Αυτό τον ρόλο θέλησα να παίξω κι εγω, σημερα, βασιλιάδες μου, δοκιμάζοντας την νέα κοπελα που ακούει στο όνομα Εύα και όλοι ρωτάτε γι' αυτήν αλλα κανείς δεν απαντάει.
Η Εύα είναι μια εβδομάδα, σκάρτη, στο Diamond.
Έχει σώμα μοντέλου, ψηλή γύρω στο 1.78 με τα τακούνια, ξανθιά, λεπτή και εχει μακριά πόδια!
Ειναι μία όμορφη κοπέλα γύρω στα 26 με 27, κατα την δική μου εκτίμηση και μιλάει πολυ καλά Ελληνικά.
Καταγωγή δεν ρώτησα.
Θα ανεβάσω κριτική η οποία ειναι για να την διαβάσουν όλοι αλλα μέχρι να βρω τον χρόνο να το κάνω και μέχρι να την ανεβάσουν οι διαχειριστές, ειπα να γράψω εδώ για να ενημερώσω τους θαμώνες του νήματος του συγκεκριμένου μαγαζιού.
Αφού είδα την κοπελα και μου αρεσε πολύ, αποφάσισα να την παρω διπλό με μια παλαιότερη κοπέλα για δύο λόγους.
Ο πρώτος για να νιωθει περισσότερη ασφάλεια η κοπελα στο δωμάτιο μιας και ειναι καινούργια και ο δεύτερος, αν η κοπελα έβγαινε "παλτό", να σώσει την κατάσταση η πιο παλιά και έμπειρη ώστε να μην κλάψω τα χρήματά μου.
Καλύτερα να δώσω 160€ και να εχω σίγουρη απόλαυση παρα να κλαίω τα 80€.
Με αυτη την τακτική, δεν εχω κλάψει ποτε τα χρηματα που έδωσα.
Οπότε η επιλογή της Ρούλας ήταν μονόδρομος.
Ρουλα και Εύα λοιπον στο δωμάτιο και έγινε της κολάσεως!
Η Εύα ακολουθούσε πίστα τα βήματα της Ρούλας και η επιτυχία ήταν δεδομένη!
Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες απλά θα πω πως το νέο κορίτσι κατεχει αρκετα καλό μασάζ, ειναι πολλη ερωτική, τρυφερή και πεντακάθαρη!
Στην φιλαρμονική περνάει ανετα τα πνευστά, δίνει τρυφερά φιλακια στα χείλη αλλα οχι γλωσσόφιλα, τουλάχιστον την πρώτη φορα, δέχεται απαλή δαχτυλοσκόπιση παντού αλλα δεν κανει πρωκτικο.
Ειναι στενουλα και επειδη την πήρα πρώτη μετα το μασαζ και την γενική περιποίηση, δεν μου έκανε καρδιά να βγω απο μεσα της. Λίγο έλειψε να τελειώσω αλλα δεν μπορούσα να αφήσω την Ρουλα παραπονεμένη.
Πήρα και την Ρουλα στα τέσσερα και στο τέλος αδειασα μεσα στο στόμα της γιατι δεν ηθελα να το κάνω με την Εύα απο την πρώτη φορα.
Κατά την διάρκεια που έσκιζα την Ρούλα, η Εύα με χάιδευε και μου έδινε ερεθιστικα φιλια στο κορμί και πίσω απο τα αυτιά!
Να πω επίσης πως στην περιποίηση που έκανα εγω και στις δύο, η Εύα ανταποκριθηκε με βογγητα και έδειχνε να το απολαμβάνει.
Εν κατακλείδι η κοπέλα ειναι φλουρί Κωνσταντινάτο και ειδικά σε όσους αρέσουν τα μοντελέ κορμιά.
Και παρολη την φρεσκάδα της, δείχνει έμπειρη και μάχιμη.
Αν ταιριάξει με την χημεία του Diamond, πιστεύω πως θα γίνει ακόμη ένα δυνατό χαρι του μαγαζιού.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
36
Like
8.939
Πόντοι
9.195

Stories

Νέο!