patriarcha
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 216
Φαινόταν δυνατή ντυμένη στα "Καλυτερα μας χρόνια" αλλά τω΄ρα γίνεται δυνατότερη!Εριφύλη Κιτζόγλου - ηθοποιός
Φαινόταν δυνατή ντυμένη στα "Καλυτερα μας χρόνια" αλλά τω΄ρα γίνεται δυνατότερη!Εριφύλη Κιτζόγλου - ηθοποιός
Nα ακυρώσει τον γάμο του αισχους των γκεηδων γιατί αλλιώς από εμένα ψήφο δεν θα δει.![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίκη Κώστα Καραμανλή (Μέλλουσα Πρωθυπουργός 3ης γενιάς)
Βιντεο υπάρχει?Χριστίνα Στεφανίδη - ηθοποιος-
Πόρτο Λεόνε
Υπάρχει , επεισόδιο 43.Βιντεο υπάρχει?
Υπάρχει , επεισόδιο 43.
Βιντεο υπάρχει?
Ενταξει μην βαζεις την λεξη ΄'ηθοποιος" διπλα στο ονομα της Στεφανιδη, μπορει να παιζει απο το 2005 σε καποιες σειρες αλλα (τσοντο)μοντελο ηταν και ειναι ...Χριστίνα Στεφανίδη - ηθοποιος-
Πόρτο Λεόνε
Απλά τελευταία την είδε ηθοποιός και αναλύτρια ΕυρωλίγκαςΕνταξει μην βαζεις την λεξη ΄'ηθοποιος" διπλα στο ονομα της Στεφανιδη, μπορει να παιζει απο το 2005 σε καποιες σειρες αλλα (τσοντο)μοντελο ηταν και ειναι ...
Εγω την ειχα δει πρωτη φορα στα 16 της το 2005 στην σειρα "Η ωρα η καλη" και εψαξα να δω ποια ειναι αυτη η τσοντα, μετα τα πεταξε ολα κανονικα και με τον νομο οταν εγινε 18 και απογειωθηκε η "καριερα" της!Απλά τελευταία την είδε ηθοποιός και αναλύτρια Ευρωλίγκας
Μοντελο, αναλυτρια, ηθοποιος, τραγουδιστρια.Εγω την ειχα δει πρωτη φορα στα 16 της το 2005 στην σειρα "Η ωρα η καλη" και εψαξα να δω ποια ειναι αυτη η τσοντα, μετα τα πεταξε ολα κανονικα και με τον νομο οταν εγινε 18 και απογειωθηκε η "καριερα" της!
εβαλα και το βιντεο απο την πρωτη της τηλεοπτικη εμφανιση, αν και πριν εκανα λαθος την ηλικια, στα 15 της ειναι εκει!Μοντελο, αναλυτρια, ηθοποιος, τραγουδιστρια.
Ενα γυρο απο ολα τζατζικια μουσταρδα κρεμυδια χωστα ολα, για την Μανταμ.
οτος πολυ καυλιαρικι φατσακαυλιαρικη φατσα και ωραια ρωγιτσα
μας καυλοσες πρωι πρωι!!!
Εδώ πρέπει να είναι αρκετά παλιά.μας καυλοσες πρωι πρωι!!!
Καμια 10αρια χρονια σιγουρα. Το θεμα ειναι οτι και σήμερα μουναρα ειναι.Εδώ πρέπει να είναι αρκετά παλιά.