Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 756
- Πόντοι
- 361
Παιδιά από το κινητό πως γίνεται να δω κριτικές για μπουρδελα; Εννοώ μου βγάζει μόνο τις 6 πιο πρόσφατες, πως βλέπω πιο παλιές?
Παιδιά από το κινητό πως γίνεται να δω κριτικές για μπουρδελα; Εννοώ μου βγάζει μόνο τις 6 πιο πρόσφατες, πως βλέπω πιο παλιές?
Όχι, μελαχρινή ή καστανή ανάλογα πως τα έφτιαχνε, με πράσινα μάτια κανονικό σώμα με ωραίο κώλο 2άρι βυζί και είχε τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και χαμηλά στη κοιλιά.Ήταν μια ξανθιά μοντελέ Ρωσίδα με κοτσίδα τα Μάλια πρωινή βαρδια με άψογα ελληνικά που γίνονταν χαμός στο σαλόνι μονο για αυτήν??
Δούλευε το 2017? Είδα την κόκκινη πόρτα του οικου κ κατι θυμήθηκα....
αυτό που σου έγραψε πιο πάνω ο συναγωνιστής ή άμα ξέρεις για ποιόν οίκο θές να δείς,γραψε στο Google πχ Φυλής 67 bourdela.com.Παιδιά από το κινητό πως γίνεται να δω κριτικές για μπουρδελα; Εννοώ μου βγάζει μόνο τις 6 πιο πρόσφατες, πως βλέπω πιο παλιές?
Εσύ μάλλον έχεις μπερδέψει τις Άντζελες....η Άντζελα με τη τεράστια κωλάρα και τα μπούτια δουλεύει καθημερινά στο Ιάσωνος 37 ισόγειο αν ψάχνεις την Άντζελα το κοντοπουτανο θα το βρεις Μεγάλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφο ή Ιάσωνος 30β.Τελικά η Άντζελα με τη κωλάρα από Ιάσονος 37 που βρίσκεται? Πέρδικας 1?
Παρα πολλοί τη θυμόμαστε.Θυμάται κανείς τη Τζωρτζια από Διδύμου (7Α) κοντη με γυμνασμένο σώμα, πολλά τατουάζ και απίστευτη κωλάρα?
Αυτή με τις μπουταρες και τη κωλαρα, αλλά 2 φορές που πέρασα ήταν μια ξανθιά νταρνταναΕσύ μάλλον έχεις μπερδέψει τις Άντζελες....η Άντζελα με τη τεράστια κωλάρα και τα μπούτια δουλεύει καθημερινά στο Ιάσωνος 37 ισόγειο αν ψάχνεις την Άντζελα το κοντοπουτανο θα το βρεις Μεγάλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφο ή Ιάσωνος 30β.
Αποσύρθηκε?Παρα πολλοί τη θυμόμαστε.
Ρε φίλε είναι δυνατόν να τα βρεις αυτά μετάξι και να φύγεις χωρις να γίνεις σαν τον Σρεκ αλλά και να γαμησεις και καλά ;Καλημερα. Ποιες αξίζουν για πρωινή βάρδια στο μετάξι; Εμφάνιση θέλω απλά αδύνατη. Η συμμετοχή με ενδιαφέρει περισσότερο. Με γλωσσοφιλα, καλή πιπα κλπ
Ναι. Ενώ στη φυλής είναι μεγάλη η διαφορά. Τι να σου πω. Δεν είπα και για ακαποτο. Εντάξει. Πώς υπερβάλλεις;Ρε φίλε είναι δυνατόν να τα βρεις αυτά μετάξι και να φύγεις χωρις να γίνεις σαν τον Σρεκ αλλά και να γαμησεις και καλά ;
Όχι, μελαχρινή ή καστανή ανάλογα πως τα έφτιαχνε, με πράσινα μάτια κανονικό σώμα με ωραίο κώλο 2άρι βυζί και είχε τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και χαμηλά στη κοιλιά.

Εγώ ξέρω γιατί όποτε πάω τη γαμαω από το κώλο την Άντζελα τη Βουλγάρα στο Ιάσονος 37Α είναι πρωινή καί με 20 ευρώ δίνει κώλοΉθελα να ρωτήσω σε ποιους οίκους στο Μεταξουργείο υπάρχουν κοπέλες που δίνουν κώλο;
Δεν ξεχνιεται.Και αυτη οπως και αλλες που περασαμε ζαχαρη.Θυμάται κανείς τη Τζωρτζια από Διδύμου (7Α) κοντη με γυμνασμένο σώμα, πολλά τατουάζ και απίστευτη κωλάρα?
Αναλογα.Συνηθως δουλευει και στα δυο ενναλαξ βαρδιες.Μπες στο εταιρο σαητ να κατατοπιστεις για το προγραμμα.Το ανακοινωνουν πρωινες ωρες.Η νταρια δουλεύει μόνο βράδυ?