You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
Μικρή συνέχεια στο Μεταξουργείο 

Ιάσονος 44 παλιό Μαρία μελαχρινή μιλφ με ελεύθερη φλογέρα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Έρρικα γυρολόγος με ελεύθερη φλογέρα, μόλις σχόλαγε
Κασκόλ πιασμένο στο δέντρο πάνω από τον οίκο
Ιάσονος 20α Βαλέρια κ Αλίνα σε παρτούζα με ήρωα
Νορμάλ κ οι δύο
Ιάσονος 20β Μπάρμπαρα με απλό
Ιάσονος 20γ Άντζελα ή Άντζυ λατίνα, που πέρασε κ από τα Λαρισομάγαζα. Καστανά μαλλιά κ χοντρή με κυτταρίτιδα. Απλό πρόγραμμα

Ιάσονος 44 παλιό Μαρία μελαχρινή μιλφ με ελεύθερη φλογέρα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Έρρικα γυρολόγος με ελεύθερη φλογέρα, μόλις σχόλαγε
Κασκόλ πιασμένο στο δέντρο πάνω από τον οίκο
Ιάσονος 20α Βαλέρια κ Αλίνα σε παρτούζα με ήρωα
Νορμάλ κ οι δύοΙάσονος 20β Μπάρμπαρα με απλό
Ιάσονος 20γ Άντζελα ή Άντζυ λατίνα, που πέρασε κ από τα Λαρισομάγαζα. Καστανά μαλλιά κ χοντρή με κυτταρίτιδα. Απλό πρόγραμμα
MakisPsomiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2024
- Like
- 405
- Πόντοι
- 21
Αυτη ναι που δεν μιλαειΗ μικρη ντροπαλη που βγαινε γυμνη?
Για λεγε!με μερικά έξτρα κάνει τρομερό πρόγραμμα
10euro10lepta
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 894
- Πόντοι
- 81
πέρσι μετά από μια συνάντηση που μου είχε κάνει τρομερή πίπα της είχα πει ότι θα της φέρω ένα δωράκι την επόμενη και της πήγα ένα βραχιόλι των 10 ευρώ μην φανταστείς και σε εκείνη την συνεδρίαση εκτός ότι μου έκανε ελεύθερο στοματικό με άφησε να γλείψω κωλο μουνι και ήταν ακραία ρομαντική γενικάΓια λεγε!
Ε τοτε ειναι αυτη!Δοκιμασες?δέρμα άσπρο ήταν… εμφανίστηκε ολόγυμνη όντως, τα υπόλοιπα όπως τα
είπα
Λες να παιξει κ στην επομενη βαρδια?Γτ ειδικα τις καλες τις βαζουν.Αναμενω κριτικη για την εμφανιση αναλυτικα.Απο συμπερφορα φαινεται ενδιαφερουσα.καινούριο κοντοπούτανο τσαχπίνικο λατινάκι Ναταλία
Ας βογγαει κ δε με πειραζει!Αρκει να βογγαει!Την ειχα ''χασει'' οριακα οταν ηρθε καθως την εκανε.Απο τις ωραιοτερες!Εδω πας για την εμφανιση κ την ηλικια,τιποτα αλλο,χαχαχα!Αυτη ναι που δεν μιλαει
Dsar263
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 150
- Like
- 27.882
- Πόντοι
- 34.948
Απογευματινη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 17:00....Εφαγα την πρωτη ηττα καθως πηγαινα στοχευμενα στο Ιασωνος 1α μηπως πετυχω την θεια Τατιανα αλλα στην θεση της ηταν η γιαγια Μαρινα...μαλλον θα ειχε σχολασει....
Κολωνου 11 ισογειο η Ζανα , νταρντανα μελαχρινη ψηλη καπου στο 1,75
Κολωνου 11 υπογειο μια αναγωγη ακυρη μελαχρινη ψιλομπαζακι
Τελικα ειπα να ριξω μια ματια στο erotic prison στην αλλη πλευρα στηνΚολωνου οπου ηταν η Ινα απο την Ρουμανια και περασα μαζι της....αρκετα ομορφη μελαχρινουλα με σουπερ κωλαρα....ανεβαινει κριτικη
Κολωνου 11 ισογειο η Ζανα , νταρντανα μελαχρινη ψηλη καπου στο 1,75
Κολωνου 11 υπογειο μια αναγωγη ακυρη μελαχρινη ψιλομπαζακι
Τελικα ειπα να ριξω μια ματια στο erotic prison στην αλλη πλευρα στηνΚολωνου οπου ηταν η Ινα απο την Ρουμανια και περασα μαζι της....αρκετα ομορφη μελαχρινουλα με σουπερ κωλαρα....ανεβαινει κριτικη
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
ΣτάμοςΚαλησπέρα..γνωρίζετε ποιες δουλεύουν Μ.Α 21 αυτή την στιγμή;
Paliotsarkadoros
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4.806
- Πόντοι
- 13.185
πρέπει να είναι από κολομβία (γιατί είναι εθιστική σαν κόκα). αυτή. Την πήρα κι εγώ εχτές απογευματινή για μια πίπα. Παρόλο που δεν γουστάρω τα τατου και αυτή έχει τατου στο μισό της σώμα (αν και προς υπεράσπιση της το το σωματάκι της είναι μια σταλιά) και τελικά έφυγα μετά από τρία και ήταν ευδιάθετη, πρόθημη και δεκτική σε όλα, στα πλαίσια του νορμάλ. Στο ιέρο ψίλόεκλεψε ίσως ή δεν ξέρω αν το έκανε από συνήθεια πάντως έκανε πλάγιο twerking και με αποσυντόνισε πάνω στην καλύτερη φάση.Αυτή την ώρα σε στάση αστραπή
Φωκαίας 27α 2 λατίνες νταρντάνες Χάνα καστανή κ Μέλανι μελαχρινή. Νορμάλ κ οι δύο
Φωκαίας 27Β σκαλάκια κλειστό ρεπάρει το Ιρινάκι.
Τρέντυ γκριζομάλλης ναυαγός δάκρυσε στα σκαλιά του κλειστού οίκου
Φωκαίας 27Β όροφος Πάρις καινούρια λατίνα καστανή με θηλυκό σώμα κ πορνογυαλιά, Τζέσικα η μελαχρινή λατίνα με τα πορνογυαλιά κ τα μεγάλα φρύδια του Πασχάλη Τερζή. Νορμάλ κ οι δύο
Φυλής 71α 2 λατίνες Σοφία μελαχρινή αδύνατη με κάστανα μαλλιά από τα Φιλιππίδου κ η μελαχρινή Αντρέα. Απλό κ οι δύο
Φυλής 71β 2 λατίνες Λίντα μελαχρινή κ καινούριο κοντοπούτανο τσαχπίνικο λατινάκι Ναταλία, με αρκετά τατουάζ κ καφέ μακρί μαλλί. Απλό κ οι δύο.
Εδώ έγινε διπλή κατάθεση στη Ναταλία
Ενώ την πήρα για ένα στα γρήγορα, με τη τσαχπινιά κ το νάζι της έδωσα κ δεύτερο παράβολο για συνέχεια...
Στην απογευματινή που την πέτυχα ήταν με μια άλλη λατίνα με ασιάτικο πρόσωπο, λίγο πιο ψηλή (και πάλi αντικειμενικά κοντή) εντελώς σκίννυ, και αυτή σε νορμάλ πρόγραμμά , αλλά μου φάνηκε πιο ψυχρή στο σαλονάρισμα, αλλιώς μετά το 2ο θα την φώναζα και αυτή για duo
ΑΠο πανω εννοεις η απο κανονικη σταση?πλάγιο twerking
Paliotsarkadoros
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4.806
- Πόντοι
- 13.185
Ιεραποστολικό ή αλλιώς missionary , κλασσικό, παραδοσιακό , εγώ από πάνωΣτο ιέρο ψίλόεκλεψε ίσως ή δεν ξέρω αν το έκανε από συνήθεια
ΑΠο πανω εννοεις η απο κανονικη σταση?
πλάγιο twerking, δηλαδή πήγαινε τα κωλομέρια πέρα δώθε, και όχι πάνω κάτω αφού ήταν ξάπλα στο κρεβάτι και θα δυσκολευόταν να κάνει κανονικό.
Bonus, για μερικούς ίσως θα ήταν ότι με αυτό τον τρόπο τριβόντουσαν τα ποδαράκια της κατά μήκος πάνω μου. Από την κοιλία μου μέχρι το στέρνο μου, καθώς πηγαινοερχόντουσαν και έβλεπα και τα ημίψηλα πέδιλα της να πηγαινοέρχονται κοντά στο κεφάλι μου. Αλλά εγώ περισσότερο ζαλίστηκα παρά φτιάχτηκα, θα την προτιμούσα να κουνιέμε μόνο εγώ σε αυτή την φάση.
Ορεξη να χει δηλαδη χαχαχα,οπως τη βρισκει κ μπορει.Λατρεμενο twerk,αυτο/αυτα ψαχνω!Μπορω να κανω λιστα με τις καλυτερες σε καβαληματα κ τουερκ (μαζι η χωριστα).Επειδη εχουμε επιδημια βαρεμαρας τους που ειναι κατανοητη,οταν γινεται γουσταρω!Ιεραποστολικό ή αλλιώς missionary , κλασσικό, παραδοσιακό , εγώ από πάνω
πλάγιο twerking, δηλαδή πήγαινε τα κωλομέρια πέρα δώθε, και όχι πάνω κάτω αφού ήταν ξάπλα στο κρεβάτι και θα δυσκολευόταν να κάνει κανονικό.
Bonus, για μερικούς ίσως θα ήταν ότι με αυτό τον τρόπο τριβόντουσαν τα ποδαράκια της κατά μήκος πάνω μου. Από την κοιλία μου μέχρι το στέρνο μου, καθώς πηγαινοερχόντουσαν και έβλεπα και τα ημίψηλα πέδιλα της να πηγαινοέρχονται κοντά στο κεφάλι μου. Αλλά εγώ περισσότερο ζαλίστηκα παρά φτιάχτηκα, θα την προτιμούσα να κουνιέμε μόνο εγώ σε αυτή την φάση.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 26.027
- Πόντοι
- 8.296
όχι παραήταν φοβισμένη… αν έβλεπε και τον φισφιρίγκο μου θα σταματούσε τη δουλειά απ τον τρόμοΕ τοτε ειναι αυτη!Δοκιμασες?
Μη ψαρωνεις,αυτο το στυλ εχει.Κ επειδη φοβαμαι οτι θα την κανει ξανα,πρεπει αν προλαβουμε οσοι ενδιαφερομαστε.Σκεφτομαι κ την Ευα του αλκα γτ δε τη προλαβα Φωκαιας κ μετη πληροφορια πως εφυγε,ειναι ευχαριστη εκπληξη η παραμονη της για οσο ειναι.Μαρεσε κ η Μία των Λιοσιων 73.Στο παρατσακ δε δοκιμασα καθως εκλεισαν ενω ειμουν μεσα.Για Σαρα Ιασωνος 32 εχω καιρο να δω γραπτο.όχι παραήταν φοβισμένη… αν έβλεπε και τον φισφιρίγκο μου θα σταματούσε τη δουλειά απ τον τρόμο
Dsar263
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 150
- Like
- 27.882
- Πόντοι
- 34.948
Επαναληπτικη τσαρκα κατα τις 22:00 στο Μεταξουργειο....Εκανα το λαθος να περασω με την πετιτ Νταρια (πρωην Ντανιελα) στο Κολωνου 11 ισογειο....δεν ξερω οσο παει και χειροτερευει τωρα τελευταια η συγκεκριμενη καμια σχεση οταν δουλευε πριν περιπου 2 χρονια στο Ιάσονος 39 με τσατσα την Νελλη....Εχοντας φαει την φολα, πηγα στο Ιασωνος 36 ισογειο οπου αντικρισα για πρωτη φορα την Ρωσιδα Αλινα με πολλα πιασιματα κυριως στα βυζια...οχι αυτην απο το Ιασωνος 20α αυτη ειναι αλλη Αλινα επισης με πολλα πιασιματα κυριως στον κωλο και στα μπουτια....Μπηκα δωματιο οπου τελικα περασα απροσδοκητα καλα και σωθηκε καπως η τσαρκα απο το βατερλω.... Αξιζει να ανεβει και για την Αλινα κριτικη....
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Ksekoliazo
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2026
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Πες και σε μας αδελφε τι εξτρα κανει και ποσο ?με μερικά έξτρα κάνει τρομερό πρόγραμμα
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.291
- Πόντοι
- 3.236
14/03/26
17:15Περδίκκα
- 3: Μέγκαν, Σάμμυ
- 23: Γκάμπυ, Πατρίτσια, Ντούλτσε
- 25 αριστερά: Βικτώρια
- 28: Μιλάνα
- 28 υπόγειο: Αλεξάνδρα, Ναταλί
- 28α: Αναστασία, Αλίνα
- 46β: Βαλέρια
- 39
- 1: Ίζυ, Ιωάννα
- 2: Βαλεντίνα
- 4: Άννα, Ντιάνα
- 37β: Σοφία, Λίντα, Μαρσέλα
- 36: Χριστίνα, Αλίνα
- 32
- ισόγειο δεξιά: Αλέξια. Τη στιγμή που μπήκα στο σαλόνι, εκείνη τραβούσε καζανάκι
/ - ισόγειο βάθος: η γνωστή Λατίνα, και Ιζαμπέλα
- ισόγειο δεξιά: Αλέξια. Τη στιγμή που μπήκα στο σαλόνι, εκείνη τραβούσε καζανάκι
- 30β: Χριστίνα ινφλουένσερ 29 ετών
- 27α: Ναταλία
- 20α: Βαλέρια, Αλίνα
- 20β: Λίλυ
- 1γ: Λάνα, Τατιάνα
- 1β αριστερά: Άννα
- 1α: Μαρίνα
- 28: Βαλεντίνα 30 ετών
- 7 κάτω: Σάρα
- 7 ισόγειο: Ηλέκτρα
- 9: Κατερίνα στο σχόλασμα
- 13 αριστερά: Σοφία, Νικόλ, Τζούλια