Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 56.669
Μαύρα καυλιά forever! Δεν τη χορταίνει τίποτα άλλο, γαμιέται σαν τρελήΣτράγγιξε ακόμα μια μαύρη ψωλή η μιλφάρα
![]()
Μαύρα καυλιά forever! Δεν τη χορταίνει τίποτα άλλο, γαμιέται σαν τρελήΣτράγγιξε ακόμα μια μαύρη ψωλή η μιλφάρα
![]()
Τι ? Έχει και παιδιά??Χαρά που κάνουν τα παιδιά της![]()
Η μεγαλύτερη χαρά είναι να βλέπεις τα παιδιά σου χαρούμεναΧαρά που κάνουν τα παιδιά της![]()
Η μεγαλύτερη χαρά είναι να βλέπεις τα παιδιά σου χαρούμενα![]()
Προς στιγμή χάρηκα. Νόμιζα ότι μας έλεγες ότι ξεκίνησε τις βίζιτες, αλλά μετά κατάλαβα ότι εννοούσες την νέα της ταινία!!!Ζήστε μια καυτή και τολμηρή εμπειρία με τη Diana Gabrovska, τη Βουλγάρα MILF που ξέρει πώς να ανεβάζει τη θερμοκρασία.
![]()
![]()
Βυζάρες μπουταρες φατσαράΝέα ταινία...
Παντρεμένη με δύο παιδιά και δηλώνει super ευτυχισμένη!Τι ? Έχει και παιδιά??
Άραγε ο άντρας της τη στέλνει να σκυλογαμιέται σε τσόντες ??Παντρεμένη με δύο παιδιά και δηλώνει super ευτυχισμένη!
Δεν κάνει, μόνο γυρίσματα σε στούντιο και OnlyFans, τα κρατάει ξεκάθαρα επαγγελματικά on camera και τέλος!Προς στιγμή χάρηκα. Νόμιζα ότι μας έλεγες ότι ξεκίνησε τις βίζιτες, αλλά μετά κατάλαβα ότι εννοούσες την νέα της ταινία!!!
Απόλυτο μιλφΝέα ταινία...
Νομίζω πως ναι.Για τον άντρα οκ,φτ΄ώχεια καταραμένη.Εγώ τα παιδιά της σκέφτομαι τι θα τους λένε οι συμμαθητές τους στο σχολείο.Που θα τον παίζουν για την μανα τους κλπ.Και όλα τα παρελκόμενα μετάΆραγε ο άντρας της τη στέλνει να σκυλογαμιέται σε τσόντες ??![]()
Να κάνω τον παρτενέρ στο of;;;Δεν κάνει, μόνο γυρίσματα σε στούντιο και OnlyFans, τα κρατάει ξεκάθαρα επαγγελματικά on camera και τέλος!
Θα ζητάνε αυτόγραφο μια χαράΝομίζω πως ναι.Για τον άντρα οκ,φτ΄ώχεια καταραμένη.Εγώ τα παιδιά της σκέφτομαι τι θα τους λένε οι συμμαθητές τους στο σχολείο.Που θα τον παίζουν για την μανα τους κλπ.Και όλα τα παρελκόμενα μετά
Ψυχοπονιάρη… συγκινήθηκες κιόλαςΝομίζω πως ναι.Για τον άντρα οκ,φτ΄ώχεια καταραμένη.Εγώ τα παιδιά της σκέφτομαι τι θα τους λένε οι συμμαθητές τους στο σχολείο.Που θα τον παίζουν για την μανα τους κλπ.Και όλα τα παρελκόμενα μετά
Το «τη στέλνει να σκυλογαμιέται» είναι υπερβολή. Ο άντρας της το γνωρίζει και δεν ενοχλείται, αφού συνεχίζει. Για εκείνη είναι απλώς μια δουλειάΆραγε ο άντρας της τη στέλνει να σκυλογαμιέται σε τσόντες ??![]()
Τάδε έφη ο σύμβουλος γάμουΤο «τη στέλνει να σκυλογαμιέται» είναι υπερβολή. Ο άντρας της το γνωρίζει και δεν ενοχλείται, αφού συνεχίζει. Για εκείνη είναι απλώς μια δουλειά![]()