ο χάπιας τα είχε με Αντι , με όλους τους "παππούληδες"Ναι αλλα όχι στο τέλος τηε λεζάντας σου
Θέλω πρώτο όνομα να ειμαι πανω πανω![]()
και ειδικά με τον μπαρόκο στον προηγούμενο λωλογαριασμό του

ο χάπιας τα είχε με Αντι , με όλους τους "παππούληδες"Ναι αλλα όχι στο τέλος τηε λεζάντας σου
Θέλω πρώτο όνομα να ειμαι πανω πανω![]()

Μου θυμίζεις λίγο Jean Claud... μήπως και;Εντάξει γέρο Κλώνε καταλάβαμε. Πιες το χαμομήλι σου τώρα.
Συμβουλη: μην ποντάρεις επάνω μ γιατί θα χάσεις όπως έχασαν άλλοι κ άλλοι σαν εσένα- κι ας το έστησαν με το ζόρι.. Δεν τους βγήκε
Εσύ ρε τυπε τόσα του εχεις σειρει του since κ δεν είσαι στη λιστα του ...Εντάξει γέρο Κλώνε καταλάβαμε. Πιες το χαμομήλι σου τώρα.
Συμβουλη: μην ποντάρεις επάνω μ γιατί θα χάσεις όπως έχασαν άλλοι κ άλλοι σαν εσένα- κι ας το έστησαν με το ζόρι.. Δεν τους βγήκε
Είσαι ignore?Εσύ ρε τυπε τόσα του εχεις σειρει του since κ δεν είσαι στη λιστα του ...
Άδικο για εμας ομως
Μετέφερε του το σε παρακαλώ

Είμαι σχεδόν σίγουρος, ο Νίο είναι ο Jean ClaudΕσύ θα καθίσουν δίπλα στους αρπαγοΛιγναδηδες σαν γιουσουφακι για να τους κάνεις πίπες και να σου βάζουν το πουρο- στον κωλο
Ειπαμε μην βλέπεις πολύ τακαΤακη στην τιβι για να μην σε κολλήσει mr. Bean-νική αγαθομαρα - αλλά εσύ δεν άκουγεςΜου θυμίζεις λίγο Jean Claud... μήπως και;
μην μπερδεύεις τους μαλάκεςΕίμαι σχεδόν σίγουρος, ο Νίο είναι ο Jean Claud
Nio είναι ο φίλος σου pussy wagonΕίμαι σχεδόν σίγουρος, ο Νίο είναι ο Jean Claud

μην μπερδεύεις τους μαλάκες
Αυτός δεν υποστήριζε τον γουρλό- ούτε την δήθεν κανονικοτητα- ήταν επαναστατηςείναι ο φίλος σου pussy wagon![]()
και ο since επαναστάτης είναι όταν δεν κουμπώνειΑυτός δεν υποστήριζε τον γουρλό- ούτε την δήθεν κανονικοτητα- ήταν επαναστατης
Ώρα κρίσης για Μαξίμου – Η Καρυστιανού με Ειδικό Δικαστήριο «στέλνει πολιτικούς στη φυλακή» και διαλύει το σύστημα Μητσοτάκη
![]()
Ώρα κρίσης για Μαξίμου – Η Καρυστιανού με Ειδικό Δικαστήριο «στέλνει πολιτικούς στη φυλακή» και διαλύει το σύστημα Μητσοτάκη
Ώρα κρίσης για Μαξίμου – Η Καρυστιανού με Ειδικό Δικαστήριο «στέλνει πολιτικούς στη φυλακή» και διαλύει το σύστημα Μητσοτάκηwww.bankingnews.gr
![]()
Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη - Δείτε βίντεο
Η κ. Καρυστιανού είπε ότι είχε ενημερώσει από πριν τον Πάνο Ρούτσι ότι θέλει να εκφωνήσει ομιλία, αλλά δεν υπήρχε διάθεση από την Οργανωτική Επιτροπή του Συλλόγου για τα θύματα των Τεμπών, του οποίου μέχρι πριν από λίγο ήταν η ίδια πρόεδροςwww.protothema.gr
Της ρίξανε άκυρο. Φυσικο ηταν μιας και η ιδια ειναι δεξια και οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ειναι αριστεροί σιγα μην την άφηναν να μιλήσει.
Η κάρυ είπε ότι της πήρε 2 ώρες να καταλάβει ότι δεν θα την άφηναν να μιλήσει στο σύνταγμα...........άρα φαίνεται ότι είναι βραδύκαυστο φυτίλι.........τσακμάκι.........![]()
Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη - Δείτε βίντεο
Η κ. Καρυστιανού είπε ότι είχε ενημερώσει από πριν τον Πάνο Ρούτσι ότι θέλει να εκφωνήσει ομιλία, αλλά δεν υπήρχε διάθεση από την Οργανωτική Επιτροπή του Συλλόγου για τα θύματα των Τεμπών, του οποίου μέχρι πριν από λίγο ήταν η ίδια πρόεδροςwww.protothema.gr
Της ρίξανε άκυρο. Φυσικο ηταν μιας και η ιδια ειναι δεξια και οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ειναι αριστεροί σιγα μην την άφηναν να μιλήσει.
Μη το πιανεις ετσι το θεμα,κανενας συγγενης δεν ηθελε να κανει κομμα.Το ιδιο ελεγε και αυτη,υπαρχουν σχετικες δηλωσεις.Επιλογη της ηταν και αυτος που την επεισε-εβαλε να κανει κομμα ηξερε πολυ καλα τι θα επακολουθησει.Στο συλλογο δεν εμφανιστηκε ουτε καν να ψηφισει,2-3 μερες πριν την επετειο κυκλοφορησε βιντεο δικο της.Το εκανε αλλος γονεας;;Ξεκαθαρα πολιτικη εκμεταλλευση μυριζει.Υπαρχει συλλογος ο προεδρος αλλαξε....ειναι ξεκαθαρα λαθος οι χειρισμοι της Καρυστιανου.Κατάφεραν πάντως να την «εκδιώξουν» απ τον σύλλογο με το πρόσχημα της «πολιτικού» και αρχίζει η κάμψη του όλου θέματος ,για τον λαό και η αναπτέρωση ξανά για το πολιτικο σύστημα
Την διαμαρτυρία για τα Τέμπη την χειραγωγούν πλεον οι αριστεροί (Ζωή, ΚΚΕ κλπ) με προφανείς σκοπους,Μη το πιανεις ετσι το θεμα,κανενας συγγενης δεν ηθελε να κανει κομμα.Το ιδιο ελεγε και αυτη,υπαρχουν σχετικες δηλωσεις.Επιλογη της ηταν και αυτος που την επεισε-εβαλε να κανει κομμα ηξερε πολυ καλα τι θα επακολουθησει.Στο συλλογο δεν εμφανιστηκε ουτε καν να ψηφισει,2-3 μερες πριν την επετειο κυκλοφορησε βιντεο δικο της.Το εκανε αλλος γονεας;;Ξεκαθαρα πολιτικη εκμεταλλευση μυριζει.Υπαρχει συλλογος ο προεδρος αλλαξε....ειναι ξεκαθαρα λαθος οι χειρισμοι της Καρυστιανου.
Έτσι ακριβώς διαφορετικά θα ήταν σαν το Μάτι η κατάστασηΚαλή κακή η καρυστιανού...αν δεν είχε βγει αυτή μπροστά μπορεί σήμερα να μην είχαν διεκδικήσει ούτε τα μισά...