Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (21 μέλη και 307 επισκέπτες)

Malaperds

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.042
Πόντοι
6.495
Είναι αυτή που ρωτάει αν είσαι Έλληνας και σου λέει ότι κάνει extra και χωρίς προφύλαξη αν όντως είσαι; Γιατί εγώ μια τέτοια είχα πετύχει πριν κάποιο καιρό...
Δεν με έχει ρωτήσει αλλά φαίνομαι και για Έλληνας.
Πάντως ακα μόνο πίπα με το γνωστό βαριεστημενο τρόπο. Δεν μου έχει προτείνει ποτέ να μπω ακα. Παλιά έδινε πίσω πόρτα, τώρα το έκοψε.
Μακριά μαλλιά, σχετικά ψηλή αν λέμε την ίδια.

wolf1

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
57
Like
2.184
Πόντοι
2.660
Τσάρκα σήμερα στο πρωϊνό ηλιόλουστο Μετάξι
Οι investοrs έχουν ραμανταν και την θέση τους έχουν πάρει παπούδια, μπούληδες νιουφια με λοου τεστο και καβλοσπυρα. Τες πα
Στα δικά μας
Κολωνού 48 : Πάολα ΒΒW , με κινησούλα στα τσαρδί
Περδίκκα κ Μεγ. Αλξεκανδρου : Κάρμεν all time classic
Ιάσωνος 1Α : Τάττι!!
Ιάσωνος 1Β Αριστερά : Annia return και Βαλέρια
Ιάσωνος 1Γ : Ελένη granny

Αναιμική κίνηση και ευκαιρία για μερακλήδες γαλαντόμους να βγάλουν γούστα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.671
Πόντοι
2.046
Καλημέρα Μύστες!

Τρελή αποχαιρετιστήρια μιασαωρη Καβάλα στη Ρωξάνη στο Φιλιππιδισταν:zfuck:
Τρία δωμάτια αναμονή η Μαντάμ...:ak:

Έκανα το "Βουνό" να αναφωνήσει - NO MAS -:rockon:σταζοντας ιδρώτα πάνω της!!!
Εννοείται ότι έπαιξε πετσέτα...

Της λέω στο τέλος, μια και φεύγεις μεθαύριο,
φωτό την Κωλαρα σου...
Στην αρχή λέει ναι, μετά άλλαξε γνώμη...:embarrased:
IMG_20260224_121243.jpg

Με όλα αυτά, ξέχασα να ρωτήσω για πανω...
Καλό ταξίδι Ρωξανη :rose:

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
128
Πόντοι
1
Καλημέρα Μύστες!

φωτό την Κωλαρα σου...
IMG_20260224_121243.jpg

Καλησπέρα συναγωνιστή καλή σου εβδομάδα δουλεύει μόνο της πρωινή βάρδια η κοπέλα η συνεχίζει??

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Δεν με έχει ρωτήσει αλλά φαίνομαι και για Έλληνας.
Πάντως ακα μόνο πίπα με το γνωστό βαριεστημενο τρόπο. Δεν μου έχει προτείνει ποτέ να μπω ακα. Παλιά έδινε πίσω πόρτα, τώρα το έκοψε.
Μακριά μαλλιά, σχετικά ψηλή αν λέμε την ίδια.
Αυτή πρέπει να είναι. Είχα μπει τις προάλλες και με ρώταγε αν είμαι Έλληνας γιατί είχαν μπει κάτι μαυριδεροί μαζί μου. Μόλις της απάντησα καταφατικά ήρθε πιο κοντά και μου είπε ότι κάνει ελεύθερο κι ότι θα με προσέξει. Φαινόταν χαμένη στο διάστημα και δεν ψήθηκα. Ο τσάτσος πιο πολύ σαν διακοσμητικό στεκόταν...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.671
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα συναγωνιστή καλή σου εβδομάδα δουλεύει μόνο της πρωινή βάρδια η κοπέλα η συνεχίζει??
Απόγευμα στο πάνω για σήμερα μου είπε, αύριο πρωί κάτω..και αν κατάλαβα καλά, τέλος...

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Χθεσίνη καταδρομική Βικτώρια 3η βάρδια....ήμουν τέρμα καυλωμένος που μπήκα κατευθείαν Αλεξάνδρα στο Φυλης 74 δεξιά...φαινόταν πιο υποσχόμενη στο σαλόνι,στο δωμάτιο μια τυπική συνεδρία....Εντύπωση μου έκανε χθες η Αλισια στο Γυλης 59 πάνω ,πολυ δυνατό μίλφ ,αλλά δεν είχαν κάνει ακόμη τα παπαρια μου reload ,για να περάσω....2η κατάθεση για 2η φορά μετα απο αρκετό καιρο στη Λία στο Φιλιππίδου 11β.....αργότερα κατέβηκα Λαρίσης για να τον βρέξω και μια 3η φορά,σταμάτησα λίγο σε ένα στενό εκει,να τσεκάρω κατι στο τηλέφωνο και δυστυχως έπεσε πεσιμο απο τσέους.....τους είπα οτι απλά έρχομαι για να γαμήσω και τίποτα άλλο(λογικο και αυτοι εκείνη την ώρα σε τέτοια μέρη,να είναι ύποπτοι)ξενέρωσα και αναχώρησα(κατακαυλωμένος)....
Υ.Γ Αντελίνα επέστρεψε στο Φυλής 86β για όσους την ψαχνουν,Μαρινα ΦΩκαίας 17 πάνω επίσης....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Aurora δουλευει ακομα και εαν ναι που;
Φυλής 54β ,τόσα χρόνια στο ίδιο ακόμη

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Αυτή πρέπει να είναι. Είχα μπει τις προάλλες και με ρώταγε αν είμαι Έλληνας γιατί είχαν μπει κάτι μαυριδεροί μαζί μου. Μόλις της απάντησα καταφατικά ήρθε πιο κοντά και μου είπε ότι κάνει ελεύθερο κι ότι θα με προσέξει. Φαινόταν χαμένη στο διάστημα και δεν ψήθηκα. Ο τσάτσος πιο πολύ σαν διακοσμητικό στεκόταν...
Άκαπ σέξ δε νομιζω να κάνει , για το ελευθερο στοματικό θα ενννούσε μόνο....είναι όντως σαν χαμένη στο διάστημα

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Περιληπτικα χθες
3η βάρδια Βικτώρια
Φωκαίας 7 κάτω>Σάμυ
Φωκαίας 7 πάνω>Ηλέκτρα
Φωκαίας 17 πάνω>Μαρίνα
Φυλής 72 υπόγειο>Βανέσσα
Φυλης 74 δεξιά>Αλεξάνδρα
Φυλης 59 πάνω>Αλίσια
Φυλης 61>Λόυνα(πρέπει να είναι η ίδια που έπαιζε Φιλιππιδιστάν)
Φυλης 84β>Μόνικα(νομίζω αδυνάτησε,δείχνει πιο καυλιάρα
Φυλης 86β>Αντελίνα
Φυλής 69β>Λόυνα
Φυλής 71β>Αλεξάνδρα
Φιλιππίδου 11α>Τζένιφερ,Νικόλ,Ντανίελα
Φιλιππίδου 11β>Λία,Έυα
Λαρισης προλαβα να μπω μόνο στο
Λιοσιων 73β>Μπέλλα,Έλλη,κάνουν και παρτούζα

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
64
Like
6.537
Πόντοι
7.621
Καλημέρα Μύστες!

φωτό την Κωλαρα σου...
IMG_20260224_121243.jpg

Είσαι ρομαντική ψυχή τελικά!

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.935
Πόντοι
3.666
Μελετάτε τας γραφάς! :woldman:

Μελεταμε και διαβάζουμε μονο έμπειρους χυστες , εγω μόλις γυρισα απο Κούλουμα και Λαγανες και περιμένω πως και πως να διαβάσω κριτική μέγιστου μυστη ΜητσαραxXx πως εσκισε σε παρτουζα με φιλο την Ιρινα απο Φωκαιας !!!
Ολο του bou συσσωμο περιμένει να ξεροχυσει με την κριτική του Μητσαρα για το ξεσκισμα της Ιρινουσκας , μαν μην το καθυστερείς αλλο το έχουμε ολοι τεράστια ανάγκη .....

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.643
Πόντοι
7.446
Άκαπ σέξ δε νομιζω να κάνει , για το ελευθερο στοματικό θα ενννούσε μόνο....είναι όντως σαν χαμένη στο διάστημα
Κάνει και ακάποτο σεξ, ανέκαθεν. :zfuck: Αρκεί να της εμπνέεις εμπιστοσύνη. :hi:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.643
Πόντοι
7.446
Μελεταμε και διαβάζουμε μονο έμπειρους χυστες , εγω μόλις γυρισα απο Κούλουμα και Λαγανες και περιμένω πως και πως να διαβάσω κριτική μέγιστου μυστη ΜητσαραxXx πως εσκισε σε παρτουζα με φιλο την Ιρινα απο Φωκαιας !!!
Ολο του bou συσσωμο περιμένει να ξεροχυσει με την κριτική του Μητσαρα για το ξεσκισμα της Ιρινουσκας , μαν μην το καθυστερείς αλλο το έχουμε ολοι τεράστια ανάγκη .....
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Έχουμε ανάγκη έμπειρους χυστες κι όχι ψεύτες που αναμασούν πληροφορίες από τρίτους. :birdman:

Οι οποίοι ιστορικά έχουν τιμωρηθεί παραδειγματικά (βλ. Billy13) και θα συνεχίσουν να υφίστανται τις σκληρότερες τιμωρίες, εντός κι εκτός σάη. :rockon:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.704
Πόντοι
216
Δεν ηξερα δεν ρωταγα....
Μια βυζου πρωινη βαρδια στο φωκαιας 19 μου διαφευγει το ονομα.Φολα αλερτ,πανε 2 βδομαδες σιγουρα που την πηρα.Οριακα καβλωσα κι εχυσα να μη κλαψω το 20ρικο....
Επισης φορα η Παολα λιοσιων 73.
Απο μακρια φαινεται μικρη αλλα στο δωματιο απο κοντα ειναι χαλαρα 35+ αλλα δεν της φαινεται λογω πετιτ στυλ.
Μηδεν προκαταρτικα,πιπα σαν κομπρεσερακι με χειλη κοντεψα να βαλω τα γελια.Αρνηθηκε 69 ενω ανακοινωθηκε αλλα καλυτερα τλκ στα 4 που την εβαλα δεν μ αρεσε το μουνι της.Απλα εχυσα κι εκει τυπικα να ξαλαφρωσω.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.671
Πόντοι
2.046
@DmtrsxXx, θα την ανεβάσεις την κριτική ρε συ;

Αν και με έχει φάει η περιέργεια για πιπεράτες λεπτομέρειές ...
Από την άλλη σκέφτομαι, αυτές οι φάσεις, εφόσων δεν γίνονται σε ιδιωτικό χώρο, γίνονται σε δωμάτια με παράθυρο, και ο ένας από τους δύο θα πρέπει να ειναι ευκίνητος και ικανός να σαλταρει από εκεί, αν παραστεί η ανάγκη...:sunglasses:
Σκέψεις...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.671
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.873
Πόντοι
8.296

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.818
Πόντοι
4.715
Μη έχοντας την καλύτερη διάθεση μετά τον τραυματισμό μου τον Νοέμβριο κ το χειρουργείο στον ώμο, παρ' όλο που έχουμε επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις ️ (με προσοχή πάντα κ με οδηγίες) επιλέγω Φωτεινή για να είμαι σίγουρος ότι θα χύσω . Με Τατιάνα ακόμη τίποτε και δεν ξέρω αν θα πάω ‍↕️
Τεσ' πα . Θα ανακάμψομεν και ψυχολογικά μεχρι την Άνοιξη.

Καλή συνέχεια σε όλους τους συναγωνιστές του πορνοσπόρ των ιεροδούλων !

υγ: κι όμως η εικονιζόμενη της αφίσας Linda Rinaldi δείχνει να είναι ενεργή επαγγελματικά . Έτσι λέει ο γούγλης

Συνημμένα

• IMG_20260224_190040~2.jpg
    IMG_20260224_190040~2.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 30
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom