Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 319 37,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 524 62,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    843

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.597
Πόντοι
3.506
εχω ριξει τρελό γέλιο με αυτα που διαβάζω απο μερικούς.Κυριαρχεί ενας φόβος χωρις ιδιαίτερο λόγο.Εγω δηλαδη που εχω κάνει αρκετά γαμήσια χωρις προφυλακτικό,τι επαθα?Τιποτα απολυτως.Σε λιγο μερικοι θα βαζετε και προφυλακτικό στο τσιμπουκι που σας παιρνουν και μετά θα αλοιφεστε με Betadine...χαχαχαχα
Η δική μου θεωρία λεει οτι με το να κανεις σεξ με πορνες ακάποτα,ουσιαστικά σκληραγωγείς τον πουτσο σου και μαθαινει στο περιβαλλον τον μικροβίων που ομως παρολο που υπαρχουν ειναι δυσκολο πολυ να οδηγησουν σε ΣΜΝ.
Ας υποθεσουμε οτι μια κοπέλα εχει ΗPV και εσυ κανεις σεξ μαζι της χωρις προφυλαξη,αυτό δεν σημαινει οτι ντε και καλά θα κολλησεις κι εσυ.Εκτος αν εισαι πολυ πολυ άτυχος
Ο,τι πεις γιατρέ μου...

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.573
Πόντοι
7.446

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.972
Πόντοι
26.235

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.909
Πόντοι
8.295
Εχω ρομαντικες εμπειρίες τα τελευταία 20 χρόνια ρε αδερφε. Τι να μου πουν τα γατάκια εδω μέσα?

Τρια πράγματα είναι σημαντικα . Εμφάνιση, εμπειρία και χρήμα. Αν εχεις τα 2 πρ'ωτα βρίσκείς να ρίξεις τους κρεμπιεδες σου ακόμα και με ραντεβού της 1 ώρας με 150-200 ευρα. Τωρα αν εχεισ και χρήμα να ξοδεψεις τότε τα πράγματα είναι ακομα πιο ευκολα.

Αν δεν εχεις κατι απο τα παραπανω τότε πρεπει να εξισορροπείς με κατι αλλο. Αν δεν εχεις εμφανιση τότε πρεπει να εχεις εμπειρία και αρκετο χρήμα.

Σε κάθε περίπτωση αυτα είναι για λίγους .
Αν έχεις χρήμα η εμφάνιση και η εμπειρία πάνε περίπατο.

Τελευταία τροποποίηση:

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.892
Πόντοι
5.946
Αν έχεις χρήμα ή εμφάνιση και η εμπειρία πάνε περίπατο.
1771345185411.jpeg

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.995
Πόντοι
216
μερικοι εδω μεσα να βαζετε στα μπουρδέλα διπλή καπότα για περισσοτερη προστασία χαχαχαχα.

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.972
Πόντοι
26.235
Αν έχεις χρήμα ή εμφάνιση και η εμπειρία πάνε περίπατο.
Παπάρια!!

Εχω πετυχει ουκ ολίγους εδω μεσα να ξοδευουν πενταψηφια νούμερα το χρόνο σε γκόμενες και να γαμουν με λαστιχό και τζελ πως ολοι οι αλλοι .

Χρήμα απο μόνο του απλα δεν......

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.909
Πόντοι
8.295
Παπάρια!!

Εχω πετυχει ουκ ολίγους εδω μεσα να ξοδευουν πενταψηφια νούμερα το χρόνο σε γκόμενες και να γαμουν με λαστιχό και τζελ πως ολοι οι αλλοι .

Χρήμα απο μόνο του απλα δεν......
Οκ φίλε...

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
518
Πόντοι
20
Τα περισσότερα ακάποτα τα έριξα σε μπουρδέλα του 20ρικου. Σε στούντιο ποτέ, σε μασατζίδικα επίσης είχα κάνει με μερικές και 2 φορές με call girl.

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.995
Πόντοι
216
ο κοσμάκης εχει φοβηθει απο αυτά που λενε οι γιατροι,επιστημονες κτλ.
Η αληθεια ομως πρακτικά ειναι οτι ειναι πολυ πολυ δυσκολο να κολλησεις καποιο ΣΜΝ ακομα κι αν γαμάς μουνιά ακάποτα.
Ειδικα αν εχεις κανει περιτομή καλααα δεν το συζητώ καν...Δεν παιζει να κολλησεις τίποτα και ποτέ

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
Η λεξη ιεροδουλη πρεπει να καταργηθει
που βρισκομαστε ?ακομα στην Αρχαια Ελλαδα?
ουτε ιερα υπαρχουν- ουτε θεοι- ουτε δουλοι:rolleyes:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
158
Πόντοι
1
Τα περισσότερα ακάποτα τα έριξα σε μπουρδέλα του 20ρικου. Σε στούντιο ποτέ, σε μασατζίδικα επίσης είχα κάνει με μερικές και 2 φορές με call girl.
πως τις επειθες για ακαποτο??

Giakoumis1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
78
Πόντοι
0
Τώρα δεν ξέρω αν πιάνεται η όχι...
Νεαρή κορασίδα που εργαζόταν υποδοχή σε ξενυχταδικο τουριστικής περιοχής και συχνά φορτωνοταν έναντι αντιτίμου από καθωσπρέπει κυρίους. Ήταν επιλεκτική μπορώ να πω καθώς ήξερα ότι έριχνε και τα άκυρα της. Να μην τα πολυλογώ είχαμε αναπτύξει κάποια στιγμή μια οικειότητα μεταξύ μας καθώς εργαζόμασταν στο ίδιο μέρος κ έτυχε με τη λήξη της σεζόν να βρεθούμε στον κοινό τόπο καταγωγής μας ,εκεί όπου συνεχιζε τις συναντήσεις με κυρίους. Βρέθηκα μαζί της κάνα πεντάρι φορές που βγήκαμε για ποτό συνευρεθηκαμε τις 3 φορές ερωτικά χωρίς οποιαδήποτε προφύλαξη κ μάλιστα τις 2 τελευταίες καρφωνα κ πίσω πόρτα χωρίς. Και εννοείται με κατάθεση εντός κωλαντερου το οποίο ήταν κάτι που την τρελαινε. Τώρα τι να σας πω; ότι είμαι μαλακας ; είμαι. Ότι δεν μπορούσα να αντισταθώ σε μια μουναρα σαν αυτήν; ότι με καυλωνε το ότι ενώ ήταν πουτανα σε εμένα καθόταν δωρεάν γιατί είχαμε κάποια φιλία κ γουστάραμε ο ένας τον άλλον; δεν ξέρω τι από όλα.
Το καλό ότι οι εξετάσεις που έκανα μετά από καιρό ήταν πεντακάθαρες

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.452
Πόντοι
456
ο κοσμάκης εχει φοβηθει απο αυτά που λενε οι γιατροι,επιστημονες κτλ.
Η αληθεια ομως πρακτικά ειναι οτι ειναι πολυ πολυ δυσκολο να κολλησεις καποιο ΣΜΝ ακομα κι αν γαμάς μουνιά ακάποτα.
Ειδικα αν εχεις κανει περιτομή καλααα δεν το συζητώ καν...Δεν παιζει να κολλησεις τίποτα και ποτέ

Φίλε είσαι τρολ , γελάσαμε πολύ με την ευφυΐα σου, αλλά οκ κάπου κόψε τη μαλακια.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.452
Πόντοι
456
Εχω ρομαντικες εμπειρίες τα τελευταία 20 χρόνια ρε αδερφε. Τι να μου πουν τα γατάκια εδω μέσα?

Τρια πράγματα είναι σημαντικα . Εμφάνιση, εμπειρία και χρήμα. Αν εχεις τα 2 πρ'ωτα βρίσκείς να ρίξεις τους κρεμπιεδες σου ακόμα και με ραντεβού της 1 ώρας με 150-200 ευρα. Τωρα αν εχεισ και χρήμα να ξοδεψεις τότε τα πράγματα είναι ακομα πιο ευκολα.

Αν δεν εχεις κατι απο τα παραπανω τότε πρεπει να εξισορροπείς με κατι αλλο. Αν δεν εχεις εμφανιση τότε πρεπει να εχεις εμπειρία και αρκετο χρήμα.

Σε κάθε περίπτωση αυτα είναι για λίγους .

Φίλε είναι σαφές πως ψάχνεις επιβεβαίωση.
Αυτό που δεν καταφέρνεις με γυναίκες εκτός επαγγέλματος , θέλεις να το καταφέρεις με επαγγελματίες. Μάλιστα πιστεύεις σου δίνει έξτρα αξία σαν άντρα.
Δεν είναι παράξενο ουτε κακο- εξαλλου το σεξ ειναι πολλά περισσότερα απο ενα πηδημα..απλά μεγάλο παιδι είσαι, το ξέρεις πως αυτό το ψυχολογικό κενό που καλύπτεις ειναι επικίνδυνο για την υγεία σου.

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.972
Πόντοι
26.235
Φίλε είναι σαφές πως ψάχνεις επιβεβαίωση.
Αυτό που δεν καταφέρνεις με γυναίκες εκτός επαγγέλματος , θέλεις να το καταφέρεις με επαγγελματίες. Μάλιστα πιστεύεις σου δίνει έξτρα αξία σαν άντρα.
Δεν είναι παράξενο ουτε κακο- εξαλλου το σεξ ειναι πολλά περισσότερα απο ενα πηδημα..απλά μεγάλο παιδι είσαι, το ξέρεις πως αυτό το ψυχολογικό κενό που καλύπτεις ειναι επικίνδυνο για την υγεία σου.
Ρε μεγάλε όταν παντρευτείς και κανεις παιδια ελα να μου πεις .

Μεχρι τότε δεν νομίζω να εχεις την εμπειρία να μου δίνεις συμβουλές.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.452
Πόντοι
456
Ρε μεγάλε όταν παντρευτείς και κανεις παιδια ελα να μου πεις .

Μεχρι τότε δεν νομίζω να εχεις την εμπειρία να μου δίνεις συμβουλές.
Μπερδεύεσαι. Δε δίνω συμβουλές, μεγάλα παιδιά είμαστε, θα κάνουμε ο,τι νομίζουμε.
Τη γνώμη μου λέω.
Και σε αυτο πανω γίνεται η κουβεντα.

ΥΓ.Μπορεί να είμαι μεγαλύτερος σου και να έχω περισσότερα παιδια , αλλά κι αυτο δεν εχει σημασία.

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.972
Πόντοι
26.235
Μπερδεύεσαι. Δε δίνω συμβουλές, μεγάλα παιδιά είμαστε, θα κάνουμε ο,τι νομίζουμε.
Τη γνώμη μου λέω.
Και σε αυτο πανω γίνεται η κουβεντα.

ΥΓ.Μπορεί να είμαι μεγαλύτερος σου και να έχω περισσότερα παιδια , αλλά κι αυτο δεν εχει σημασία.
Αν ήσουν παντρεμενος με παιδια φίλε δεν θα ρωτούσες αυτα τα πράγματα.

Δεν είναι θέμα επιβεβαιωσης. Ειναι καθαρα θέμα σεξουαλικης ικανοποιησης.

Το λαστιχένιο γαμήσι είναι ψευδοσυνουσία, δεν συγκρίνεται με το ελευθερο ουτε μια στις χίλιες.

Μόνο ετσι αξίζει για μενα πλέον, ολα τα αλλα πεταμενα λεφτα είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom