piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 2.618
- Πόντοι
- 216
Ηθελα να κλείσω αλλα η κοπέλα ήταν αργα διαθέσιμη και το εκαψα. Παλι καλα που δεν εκλεισα να πήγαινα στις 23,00 στο γαμηστρωνα να περιμένω!
Ηθελα να κλείσω αλλα η κοπέλα ήταν αργα διαθέσιμη και το εκαψα. Παλι καλα που δεν εκλεισα να πήγαινα στις 23,00 στο γαμηστρωνα να περιμένω!
Η Τίνα εμένα μου έκανε γαμησι επιπέδου φρέσκιας darias .
Λογικό είναι να έχουμε διαφορετικές απόψεις ρε , εγώ είμαι και ομορφάντρας μου το λέει η μαμά μου κάθε μέρα ….
Για τόλμησε να γράψεις αρνητική κριτική σε ανεξάρτητη να δεις τι θα γίνει.Ασε τυπε...
Βλέπουμε και κάτι ανεξάρτητες που είναι σα γαμω το κέρατο τους, που είναι 40 και 50 χρονών και ζητάνε παπάδες και από κάτω διαβάζεις "θεαρα μου" "πριγκίπισσα μου"
Και μας κάνουν και ηθικές διαλέξεις και νουθεσίες...
Τουλάχιστον εδώ σφαζαμε φρεσκαδουρα και είχαμε και το κεφάλι μας ήσυχο σε πολλά επίπεδα...
Και οι αγαπούληδες χειρότεροι , υποστήριξη στην ανεξάρτητη λες και την είπες στην αδελφή τους .Για τόλμησε να γράψεις αρνητική κριτική σε ανεξάρτητη να δεις τι θα γίνει.
Κυρίως στο νήμα της .
Η πουτάνα το ξεφτίλισμα για πανηγύρι το ‘χει.
Πατρα τυπεΕυκαιρία να κάνω λίγη οικονομία, θα κατέβω καρναβάλι να κάνω λίγο καμάκι όπως παλιά..

Η ανεξάρτητη από την αλλη είναι μια ,ενώ στο γραφείο έχεις επιλογές.Πως γίνεται να κολλάνε στην μια;; Μάλλον δεν είχαν ποτέ σχέση;; Δεν έχουν τώρα σχέση και κολλάνε στο κορίτσι σαν βδέλλα;;Και οι αγαπούληδες χειρότεροι , υποστήριξη στην ανεξάρτητη λες και την είπες στην αδελφή τους .
ναι και δε θα ειχαν κανει θεμα εδω ε? δε θα ειχαν ανεβασει ηδη τηλεφωνα ε? στο ΕΝ δε θα ειχαν βαλει αγγελιες ε?Τελικά γράφουμε γράφουμε αλλα το τι έχει γίνει πραγματικά κάνεις δεν ξέρει....
Και αν είναι κάποιο χακαρισμα;;
Γιατί πρακτικά οι σελίδες δεν έχουν πέσει...λέω εγω
Ακόμα περιμένω τα βίντεο …Με ποια ΘΑ τον παίξετε σήμερα;