Άνοιξα το ψυγείο και είδα ότι είχε τελειώσει
Οι υπεραγορές ήταν κλειστές, οπότε η μόνη λύση ήταν να πάω στην πουτάνα να με ταΐσει. Ευτυχώς ήταν εκεί και σήμερα
R: -είχα έρθει και χθες για την
[REDACTED], που έχει γάλα στα βυζιά
Τ: -θα τα κανονίσετε οι 2 σας στο δωμάτιο
Πλήρωσα και μπήκα
R: -γάλα;

Π: -εντάξει αλλά είναι έξτρα
Της τα έδωσα και εκείνη άρχισε να μου δίνει οδηγίες, να είμαι απαλός, προσεκτικός, κλπ. Όσο μου τα έλεγε, ζούληξε τα βυζιά της και μια σταγόνα έπεσε στο πάτωμα
Πήγαμε στο κρεβάτι και ξαπλώσαμε
Π: -πάμε σεχ πρώτα;
R: -σεχ δεν νομίζω...
Π: -δεν είναι σημαντικό, ε;
R: -όχι
Εκείνη ξάπλωσε ανάσκελα και κάπως πλαγιαστά και εγώ μπρούμητα από πάνω της
Τσιμπούσε τις ρώγες της, έβγαζε γαλατάκι και εγώ το έγλειφα αμέσως

Εναλλάξ όμως βύζαινα και εγώ. Για την ακρίβεια ρουφούσα ολόκληρο τον βύζο γιατί δεν ήξερα. Έχουν περάσει και λίγα χρόνια από τότε που ήμουν μωράκι
Πήρε το χέρι μου και άρχισε να μου το πιπιλάει και μου έλεγε «έτσι καν' το»
Πλέον πιπιλούσα σωστά και εκείνη μου έδινε εύσημα αλλά και κατευθύνσεις. Ταυτόχρονα της χούφτωνα και τον κώλο. Την είχα καταβρεί και δεν μπορούσα να σταματήσω
Η γεύση ήταν γλυκιά και αρκετά διαφορετική από το αγελαδίσιο γάλα που έχουμε συνηθίσει
R: -δεν έχεις πολύ όμως
Π: -ναι, αδειάζω συχνά επίτηδες γιατί είναι επίπονο στο σεχ. Με ζουλάνε οι πελάτες
R: -κατάλαβα
εγώ θέλω συντριβάνια
R: -βίντεο να βγάλω;
Π: -οκ, αλλά χωρίς το πρόσωπό μου. Είναι έξτρα όμως
Ο χρόνος είχε περάσει και πολύ σύντομα φώναξε και η υπηρεσία, οπότε της είπα να το αφήσουμε για την επόμενη φορά για να βγει πιο καλό
Της ζήτησα και τον αριθμό της αλλά μου τα μάσησε λίγο. Κατανοητό αφού είναι η 1η μας συνάντηση. Την 2η θα τον πάρω σίγουρα μπας και κανονίσουμε κανένα συντριβανάτο βύζαγμα