Διαγραμμένο μέλος 82386
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5.165
- Πόντοι
- 736
Μην το ψάχνεις ρε τύπε.Εδώ κι καμμιά δεκαριά χρόνια είχε ανακύψει το σκάνδαλο Πίτσα γκέϊτ, που ενέπλεκε ακόμα και τους Κλίντον, με αίθουσες βασανιστηρίων κτλ κτλ. Όσοι λέγαμε ότι αυτοί που διοικούν τον πλανήτη είναι ανώμαλοι, διεστραμμένοι μας έλεγαν ψέκες...
Εδώ το CNN, το 2023, κατηγορεί τον Μάσκ ότι επαναφέρει την αντισημιτική θεωρία συνωμοσίας Pizzagate περί σεξουαλικής κακοποίησης, βασανισμού και δολοφονίας παιδιών!!!
Τώρα που καλούνται οι Κλίντον να δώσουν εξηγήσεις σε επίσημες Επιτροπές των ΗΠΑ, για τα αρχεία Epstein, τι έχουν να πουν όσοι θεωρούσαν όλα αυτά θεωρίες συνωμοσίας; Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...
Είχε προηγηθεί η συνέντευξη ενός Ολλανδού Τραπεζίτη, ο οποίος, ερχόμενος σε επαγγελματική επαφή με μεγιστάνες, δέχθηκε την πρόταση να συμμετάσχει στα όργια που έκαναν, θυσιάζοντας παιδιά. Τότε "έσπασε" και απομακρύνθηκε. Η κατάληξή του ήταν ο θάνατος. Θυμάμαι καλά σε μία άλλη συνέντευξή του, πού δεν μπορώ να βρω τώρα, ότι έλεγε πώς εργαζόταν για την ελίτ, με σκοπό να εμφανίζει τις παράνομες οικονομικές τους δραστηριότητες ως κανονικές και νομότυπες, ώστε τα "μικρότερα ψάρια" στο οικοδόμημα της παγκόσμιας οικονομίας, να μην ψιλιάζονται τίποτε το μεμπτό .
Το pizzagate ήταν 100% προφανές. ΑΝ έκανε τον κόπο κάποιος να διάβαζε τα screenshot.
Αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν μπήκε στον κόπο.
Γιατί τους είπαν ότι είναι ΨΕΚ και δεν μπήκαν καν στον κόπο να το επιβεβαιώσουν με τα μάτια τους.
Για τη Χίλαρυ, όταν είχε γίνει χαμός με τα mail που είχαν διαρεύσει...
Υπάρχει mail που η Χίλαρυ κάνει τεμενάδες στους Ροθτσιλντ. Τους προκυνάει κανονικά και λέει ότι είναι έτοιμη να δεχτεί την τιμωρία για κάποιο ατόπημα που έκανε...
Αλλά και αυτό αβαβά το κάνουν όλοι.
Ο Επστειν το λέει στα ίσα στα μαιλ πως εκπροσωπεί τους Ρόθτσιλντ.
Εθελοτυφλούν.
Δεν είναι χαζοί πιστεύω. Κότες είναι.
Νομίζουν ότι αν μιλήσουν θα πανε στο Γκουαντάναμο ή θα τους καταστρέψουν τη ζωή ξέρω γω.
Για να σκεφτεί ένας άνθρωπος σωστά δε χρειάζεται μόνο μυαλό.
Πάνω απόλα για να σκεφτείς σωστά θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ.
Που δεν τα έχουν.
Τώρα θα πέσουν οι μάσκες όμως...
Να δω τι θα κάνουν όταν θα έρθουν για τα δικά τους παιδιά και όχι του αλλουνού.
Τίποτα φυσικά.
Ο Έλληνας είναι συνηθισμένος ούτως η άλλως να δωρίζει τα παιδιά του στον Τούρκο.
Να δω όλες αυτές οι κότες που το παίζουν άγιοι τι θα κάνουν.
Εγώ δεν το παίζω άγιος.
Σταρχίδια μου τους γράφω.
Ας κάνουν ότι θέλουν όργια καννιβαλιστικά Σατανιστικά χέστηκα.
Δεν είμαι άγιος ούτε το παίζω.
Παιδιά δεν έχω και σταρχίδια μου.
Να δω όλοι οι "άγιοι" που μιλάγανε για δικαιώματα, αλτρουισμό και προστασία των παιδιών και της γυναίκας κλπ. τι θα λένε τώρα...