takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 456
Μερικές φορές είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία και δεν έχει και τόσο σημασία.Ναι... τελικά μιλάνε για γραφείο ή ανεξάρτητη;
Μερικές φορές είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία και δεν έχει και τόσο σημασία.Ναι... τελικά μιλάνε για γραφείο ή ανεξάρτητη;
Πεστα φιλε......20 και πολλα 55 χρονων η κυρια.......Σιγά το μπαζο. 50 και πολλά της είναι
Η Μαμα της αρτεμης.......πεστο φιλε την ξερουν ολοι οι παλιοι.......Εμένα ένα πουλάκι μου είπε ότι αυτή είναι η μαμά μιας εγχώριας πορνοστάρ που βιζιταρει και ζηλέψε την δόξα της κόρης...
Ποια είναι αυτή που λέτε υπάρχει κάποιο Λινκ;Η Μαμα της αρτεμης.......πεστο φιλε την ξερουν ολοι οι παλιοι.......
ψαξε λιγο φιλε αρτεμις σιρινα.....Ποια είναι αυτή που λέτε υπάρχει κάποιο Λινκ;
Τήν ξέρω τήν Άρτεμις τήν μάνα τής που λέτε δεν ξέρωψαξε λιγο φιλε αρτεμις σιρινα.....
Σε ποία αναφέρεσαι;;;Εμένα ένα πουλάκι μου είπε ότι αυτή είναι η μαμά μιας εγχώριας πορνοστάρ που βιζιταρει και ζηλέψε την δόξα της κόρης...
Πιάσε κολλητό τον Pastelio και κάτι μπορεί να καταφέρεις!Καλησπέρα σε όλους.η Ιωάννα 34 δραστηριοποιείται στο χώρο?προσπαθώ να κανονίσω ραντεβού 3 μήνες τώρα και δεν λαμβάνω απάντηση.
Πιάσε κολλητό τον Pastelio και κάτι μπορεί να καταφέρεις!![]()
Άρα μάλλον δεν υπάρχει ελπίδα!Πιάσε κολλητό τον Pastelio και κάτι μπορεί να καταφέρεις!![]()
Στέλνε μια-δυο φορές το μήνα και θα σου απαντήσει κάποια στιγμήΆρα μάλλον δεν υπάρχει ελπίδα!
Αυτή που λένε ένα ποστ παραπάνω. Ψάξε λίγο στην προηγούμενη σελίδα.Σε ποία αναφέρεσαι;;;
Εγώ. Έπαιζε και Athens diva. Έχει τεράστια βυζια πλαστικά 5 αρια
Τελικά ποία είναι αυτή η κοπέλα;;;
Έχει κάποιος εμπειρία μαζί της;;;
Εμένα κάτι μου θυμίζει...
Με τι όνομα ήτανε;;;Εγώ. Έπαιζε και Athens diva. Έχει τεράστια βυζια πλαστικά 5 αρια
Μόνο που δεν βιζιτάρει. Ζητάει 300 ευρώ την ώρα και στο τσακίρ κέφι να στον παίξει και αυτό μόνο πάνω στο nuru, αλλιώς μένεις με το πουλί στο χέρι, να λες χουφτωνα μια ωραία milfαρα.Εμένα ένα πουλάκι μου είπε ότι αυτή είναι η μαμά μιας εγχώριας πορνοστάρ που βιζιταρει και ζηλέψε την δόξα της κόρης...
Φίλε μου έρχομαι από Θεσσαλονίκη,ξεκίνησα να τις στέλνω 1 μήνα πριν έρθω,και κάθε φορά που είναι να κατέβω τις στέλνω δεν λαμβάνω καμία απάντηση.Στέλνε μια-δυο φορές το μήνα και θα σου απαντήσει κάποια στιγμή
Εγώ που το μίλησα, είπε 1-2 εκτονώσεις. Επέμενα σε δύο , συμφώνησε και μόλις είπε 300 ξεραθηκα στα γέλια και λοσπου.Μόνο που δεν βιζιτάρει. Ζητάει 300 ευρώ την ώρα και στο τσακίρ κέφι να στον παίξει και αυτό μόνο πάνω στο nuru, αλλιώς μένεις με το πουλί στο χέρι, να λες χουφτωνα μια ωραία milfαρα.
Βαριέμαι να ψάξω φίλος. Ψάξε , και στείλε λινκ να σου πω. Πάντως είχε φωτογραφία με τεράστια βυζια. Θα το καταλαβεις ψιλοευκολα.Με τι όνομα ήτανε;;;